Şimdi Ara

Rap nasıl dinlenir rap kulağı olmayanlara konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
184
Cevap
0
Favori
8.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rap sevmiyorum , bulaşacağımı da sanmam ama Tupac , Eminem gibi isimlere de büyük saygım vardır.
  • Rap kitaptan alınmış 3-5 söz değildir.Tabi rapciyim diye ortada gezen adamların şarkılarından bahsetmiyorum her müzik türünde böyle adamlar bulunur . Ama bir 2pac dinlediğinizde söz nedir görürsünüz.Ben Rock sevmem kuru gürültü gelir bana . Ama dinleyen adamada bir sözüm yoktur..Herkes istediğini dinlleyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper

Size tek diyeceğim şudur. 30, 40 yaşında geldiniz mi rap dinlemeyeceksiniz.(İstisnalar hariç) Bugün dinlediğiniz şarkılar yarına unutalacak. Ölümcül vuruşum geliyor. Beatles hala albüm satıyor la. (Rock rapi döver yeah.) İşin şakası tabii bu. Ama sergant pepper cidden hiçbir zaman unutulmayacak ama çoğu rap şarkısı unutulup gidecek. Arada tutunan olacak tabii oda rap müziği en iyi yapan adamlar olacak. O yüzden sayfalarca tartışmanıza hiç gerek yok. Zamanında Rock'ın yaptığı etkiyi maalesef rap yapamadı.

Zamanında fizik hocamız şöyle demişti: "Önce hiphop, rap ile başlayacaksınız, metal veya rockla devam edeceksiniz, sonrasında country müziği keşfedeceksiniz ve klasik müziği bulacaksınız. Daha sonra Türk sanat müziği dinlemeye başlayacaksınız ve en sonunda kürkçü dükkanına, yani türkülerimize varacaksınız."

Hakkı var sanırım

• Sagopa rap mi yapıyor ? Bırakın allaşkına yav.Ayrıca rap'in özü uyuşturucu , sex , para'dır unutmayın.İzninizle size gerçek rap'in ne olduğunu göstereyim.

Bunlarda bonus.

Peki bahsettiğim rap'i türkiyede en iyi yapan kim diye sorarsanız size şaşıracağınız bir cevap veririm.

Adam rapin orjinal ruhuna sadık kalıyor gördüğünüz gibi.

• quote:

Size tek diyeceğim şudur. 30, 40 yaşında geldiniz mi rap dinlemeyeceksiniz.(İstisnalar hariç) Bugün dinlediğiniz şarkılar yarına unutalacak. Ölümcül vuruşum geliyor. Beatles hala albüm satıyor la. (Rock rapi döver yeah.) İşin şakası tabii bu. Ama sergant pepper cidden hiçbir zaman unutulmayacak ama çoğu rap şarkısı unutulup gidecek. Arada tutunan olacak tabii oda rap müziği en iyi yapan adamlar olacak. O yüzden sayfalarca tartışmanıza hiç gerek yok. Zamanında Rock'ın yaptığı etkiyi maalesef rap yapamadı.

Rap in etki yapamamasının bence en büyük etkisi sürekli kavga gürültü olmasıdır bence. Mesela, 2pac, Biggie, Big L vs.. daha aklıma gelmeyen bir çok kişi öldürülmese rap şuanda olduğundan daha iyi bir yerde olabilirdi. Ve bu çatışmalar hala devam ediyor. Hala birbirlerini öldürüyorlar. Nedenini onlarında bildiğinden şüpheliyim. Rock ta öyle bişey yok işte, herkes kendi işine bakıyor. O yüzdende gerçekten güzel işler çıkıyor ortaya. Ve efsaneler hala satmaya devam ediyor.

Edit: @Black Ops daha ileri taşıyacak olursak

Olay budur sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Immortal Technique -- 21 Nisan 2011; 22:34:57 >

• bi cartel dinlerdim Türkçe olarak

Türkçe rap diye bi olay yok beceremiyorlar işte tüm olay zenci olmamakta

eminem hariç o beyaz zencidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortal Technique

quote:

Rap in etki yapamamasının bence en büyük etkisi sürekli kavga gürültü olmasıdır bence. Mesela, 2pac, Biggie, Big L vs.. daha aklıma gelmeyen bir çok kişi öldürülmese rap şuanda olduğundan daha iyi bir yerde olabilirdi. Ve bu çatışmalar hala devam ediyor. Hala birbirlerini öldürüyorlar. Nedenini onlarında bildiğinden şüpheliyim. Rock ta öyle bişey yok işte, herkes kendi işine bakıyor. O yüzdende gerçekten güzel işler çıkıyor ortaya. Ve efsaneler hala satmaya devam ediyor.

Alakası yok bence. Çoğu Rock'n roll ustaları çok genç yaşta ölmüştür. Bence yayılmak istemediler yada yayılamadılar. Konserleri felan öyle yankı uyandırmıyor. Çözemedim nedenini.

• Pompalamasyonu dinledim abi ne ya bu

Kıza sordum pantolonum nerde -- dopamine haklı baksana edebiyat bildiğin tavan yapmış 300 500 uçuyor ya sözdeki ahenge bakın

Pompalamasyon bu benim misyon afrodizyak istemez doğuştan hazır füzyon ooow oooow ooow beybiyuaaw bu gece benim ol edebiyat tavan yaptı beyler adam divan edebiyatı şairi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Ops

Sagopa rap mi yapıyor ? Bırakın allaşkına yav.Ayrıca rap'in özü uyuşturucu , sex , para'dır unutmayın.İzninizle size gerçek rap'in ne olduğunu göstereyim.

yok öyle birşey kim demişse yemiş seni
  • seviyorum forumdaki rap-rock tartismalari olsun sagopa-ceza tartismalari
  • Gidipte sansar,linkin park,ceza,sagopa dinleyenler rapten bi gram anlamiyodurasil rap dr dre,easy e,method man redman dinleyen adam rapten anlar
  • CANKA CANKA CANKA TÜRKİYEDE ONDAN SERT RAPİ YAPAN YOK FLEX USTASI ,GURBETÇİ OLMASINA RAĞMEN
  • Forumda Warrior Angel mi ne birisi vardı sürekli eğik yazıyordu hareketlerine çok gülüyorum bide diyorsunuz pesimistlik yok adam smiley kullanmıyor.

Benden Sagov ve Sizden Pağğğğ sıvvut Sagoooooooğğğhhhh PAAAAAAAA sıvvuuutt SAGOOOOOOHHHHHH PAAAĞĞ sıvıvı suuuuuuıt

rapmiş
  • @Immortal Technique

Hocam ne yaptın sen oyş

• Normalde rap dinlemem.Rap şarkılarının çoğunu sevmem.Ama iki istisna vardır benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quintana!

Hayatında Rap dinlememiş sadice tv den gördügü kadar bilen rapi sagopa ve ceza gibi amelelerden ibaret sanan insanlar toplanmış bir araya.
    O ön yargılarınızı kırmak için bir kerecik "Sansar Salvo" dinleyin ama yeni şarkılarını. (özellikle seremoni efendisi albümündeki yabancı dünyaca ünlü rapçilerle olan düetlerini)

O sagopa videoları koyan insanlar. Siz rap falan dinlemiyosunuz zaten boşuna kasmayın.
     Rap nasıl dinlenir rap kulağı olmayanlara konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer_loopus -- 21 Nisan 2011; 23:07:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Gidipte sansar,linkin park,ceza,sagopa dinleyenler rapten bi gram anlamiyodurasil rap dr dre,easy e,method man redman dinleyen adam rapten anlar

Evet evet sansar rapten 1 gram anlamadıgı için Big left - Sabac Red - King Magnetic - klee magor gibi isimlerle düetleri var

Bu adam rapten hiçbişey anlamıyor biraz bişeyler ögrensin diye onunla düet yaptılar zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

• Bakın gidin, Norm ~ çıktık yine yollara , norm illegal şair dinleyin sözleri bir duyun tamam mı? Herkesn kulağna iyi gelr verdğm sarkılar.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.