Bildirim
Rap nasıl dinlenir rap kulağı olmayanlara konu (7. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
duygusuz müzik olmaz. hip hop zaten 2000lerin başında öldü. gitar sesine alışmış saçı uzun arkadaşlar çoluk çocuk takımıymışız gibi dalga geçiyor çünkü bu kültürle ilgili tvde gördükleri hıp hızlı okuyan adamlardan başka bi bilgileri yok. bu sokakların kültürü arka mahallelerden çıkan ritimler. alın size duygu;
izlenme sayısı 48,269,014. heralde bu kadar adam salak bi siz akıllısınız?
-
-
Normalde rap sevmem ama Emineme çok büyük saygı duyuyorum ve dinliyorum.Sesi kulağıma hoş geliyor son yaptığı şarkılarda anlam bakımından iyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: American_Muscle
duygusuz müzik olmaz. hip hop zaten 2000lerin başında öldü. gitar sesine alışmış saçı uzun arkadaşlar çoluk çocuk takımıymışız gibi dalga geçiyor çünkü bu kültürle ilgili tvde gördükleri hıp hızlı okuyan adamlardan başka bi bilgileri yok. bu sokakların kültürü arka mahallelerden çıkan ritimler. alın size duygu;
Youtube izlenme sayısına göre bakıyorsak olaylara. Justin baba bir numara.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Black_Ops
Sagopa rap mi yapıyor ? Bırakın allaşkına yav.Ayrıca rap'in özü uyuşturucu , sex , para'dır unutmayın.İzninizle size gerçek rap'in ne olduğunu göstereyim.
Bunlarda bonus.
Peki bahsettiğim rap'i türkiyede en iyi yapan kim diye sorarsanız size şaşıracağınız bir cevap veririm.
Adam rapin orjinal ruhuna sadık kalıyor gördüğünüz gibi.
Forumda Fort Minor'dan haberi olan birilerini görmek gerçekten hoş. Böyle muhteşem şarkıları olan bir grubun çok tanınmış olmaması üzüyor beni.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alper
quote:
-
quote:
Orijinalden alıntı: I can
quote:
Orijinalden alıntı: Black_Ops
Sagopa rap mi yapıyor ? Bırakın allaşkına yav.Ayrıca rap'in özü uyuşturucu , sex , para'dır unutmayın.İzninizle size gerçek rap'in ne olduğunu göstereyim.
Bunlarda bonus.
Peki bahsettiğim rap'i türkiyede en iyi yapan kim diye sorarsanız size şaşıracağınız bir cevap veririm.
Adam rapin orjinal ruhuna sadık kalıyor gördüğünüz gibi.
Forumda Fort Minor'dan haberi olan birilerini görmek gerçekten hoş. Böyle muhteşem şarkıları olan bir grubun çok tanınmış olmaması üzüyor beni.
Ayıpsın hocam Fort Minor'u sevmeyen ölsün.İşlerini çok iyi yapıyorlarBende sevindim gerçekten müzikten anladığın için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Ops -- 21 Nisan 2011; 23:41:17 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alper
quote:
Bu gölü kim atıcak diye bekliyordum
-
@black_ops
muhtemelen sende benim gibi linkin park'tan sonra tanıştın bu grupla :) -
bakıyorum da hep bilinen grupları paylaşmışsınız..rap bunlardan ibaret değildir.. ice cube lar public enemy ler ll cool j ler ve benim için özel bir yeri olan ve almanya'da konserine gittiğim Run Dmc bu işin ilahlarıdır. almanya da bushido, kool savas, azad, fler , afro-b , b-tight tek geçerim. çok sağlam arkadaşlardır. kliplerini mutlaka izleyin.. -
Eskilere döndüm bak şimdi
Hadi bu da benden dopamine e gelsin
Biraz da popüler birşeyler
Look at me now un amatör bir cover ı bu aralar facebookta çok popüler
Ben baya rapçiymişimde haberim yokmuş
Şimdi üstteki herşeyi unutup gerçek müzik dinlemeye devam edin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 22 Nisan 2011; 0:15:23 >
-
-
Pink Floyd dinlemeyen dinleyip anlamayan insan gelip müzik konusmasın burda. Hele şair falan hiç konuşmasın. -
quote:
Orijinalden alıntı: FYL
quote:
Orijinalden alıntı: @ToniCipriani
o 3-5 sözü sen yapta koy güzel kardeşim
Dostum rap başlığında bunları paylaşma.Piyasa adamı bunlar show amacıyla yapıyorlar yaptıkları her işi.Allame, sansar, joker, despo, pit10 gibi adamları dinle yada bunu dinleyip rapçiyim diye dolanma.şuan dinlediklerim mesela bunlar raptir işte.
adam biliyor onu takip edin!
hadi ordan özenti ergen.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal
Pink Floyd dinlemeyen dinleyip anlamayan insan gelip müzik konusmasın burda. Hele şair falan hiç konuşmasın.
evet dünyanın en iyisi o ve biz dinlemiyoruz, sen dinliyorsun bi numarasın şampiyonsun cansın canansın. iyi geceler -
rap kulağı ne -
Alper çok ortak yanımız var 5 de ben de Rapci ydim, sonra her çeşit müzik dinledim falan hadi evlenelim
Saka bir yana iyi Rap şarkıları olabilir ama rock/metalin orta seviyeli sarkilarina es degerlerdir onlar. Bir yerden sonra rock a gecmezseniz müzik zekanızdan( o ne la ) şüphe ederim. Boşluk nokta laf koydum.gif . -
quote:
Orijinalden alıntı: -Dominic-
quote:
Orijinalden alıntı: İconic
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: İconic
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mjollnir
Alttan veriyo beat i saçmalıyo işte üstüne. Niye büyütüyonuz bu kadar ?
Alttan veriyo oyuncak gibi elektro gitar sesini üstten çemkiriyor boş boş.Niye büyütüyoruz bu kadar ?
İngilizce kursuna gidip geldikten sonraki hali :
- La bu rock müzikte süper bişeymiş yahu şimdide metallicadan unforgiven dinleyem .
Edit : İngiltere yolcusuyum haziran sonunda hayal edemeyeceğin şeylerin peşindeyim.Coldplay'ı çok severim üstelik "fix you" adlı şarkısının piano tutorialini yapıp upload etmiştim birçok kişi faydalandı.Hiphop dinleyici kitlesine laf etmeyeceksin hiphop'a ne dersen de
Peki . Ama merak etme ingiltere benim hayalim olamaz zaten mesleğimden dolayı .
Tamam o zaman sorun yok dostum
Lan allah belanızı vermesin siz metal müzikte sözlere mi bakıyosunuz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X