Şimdi Ara

Rap nasıl dinlenir rap kulağı olmayanlara konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
8.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: South Away

quote:

Orijinalden alıntı: mayonezlitonbaligi

quote:

Orijinalden alıntı: Alper

Size tek diyeceğim şudur. 30, 40 yaşında geldiniz mi rap dinlemeyeceksiniz.(İstisnalar hariç) Bugün dinlediğiniz şarkılar yarına unutalacak. Ölümcül vuruşum geliyor. Beatles hala albüm satıyor la. (Rock rapi döver yeah.) İşin şakası tabii bu. Ama sergant pepper cidden hiçbir zaman unutulmayacak ama çoğu rap şarkısı unutulup gidecek. Arada tutunan olacak tabii oda rap müziği en iyi yapan adamlar olacak. O yüzden sayfalarca tartışmanıza hiç gerek yok. Zamanında Rock'ın yaptığı etkiyi maalesef rap yapamadı.

Zamanında fizik hocamız şöyle demişti: "Önce hiphop, rap ile başlayacaksınız, metal veya rockla devam edeceksiniz, sonrasında country müziği keşfedeceksiniz ve klasik müziği bulacaksınız. Daha sonra Türk sanat müziği dinlemeye başlayacaksınız ve en sonunda kürkçü dükkanına, yani türkülerimize varacaksınız."

Hakkı var sanırım

şerrefsizim ki öyleyim ama rap dinlemedim o ayrı

Bence haksız

Rapi öğrendikten sonra ve rapten zevk almaya başladığınız zaman bırakamıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine -- 23 Nisan 2011; 17:46:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine

quote:

Orijinalden alıntı: South Away

quote:

Orijinalden alıntı: mayonezlitonbaligi

quote:

Orijinalden alıntı: Alper

Size tek diyeceğim şudur. 30, 40 yaşında geldiniz mi rap dinlemeyeceksiniz.(İstisnalar hariç) Bugün dinlediğiniz şarkılar yarına unutalacak. Ölümcül vuruşum geliyor. Beatles hala albüm satıyor la. (Rock rapi döver yeah.) İşin şakası tabii bu. Ama sergant pepper cidden hiçbir zaman unutulmayacak ama çoğu rap şarkısı unutulup gidecek. Arada tutunan olacak tabii oda rap müziği en iyi yapan adamlar olacak. O yüzden sayfalarca tartışmanıza hiç gerek yok. Zamanında Rock'ın yaptığı etkiyi maalesef rap yapamadı.

Zamanında fizik hocamız şöyle demişti: "Önce hiphop, rap ile başlayacaksınız, metal veya rockla devam edeceksiniz, sonrasında country müziği keşfedeceksiniz ve klasik müziği bulacaksınız. Daha sonra Türk sanat müziği dinlemeye başlayacaksınız ve en sonunda kürkçü dükkanına, yani türkülerimize varacaksınız."

Hakkı var sanırım

şerrefsizim ki öyleyim ama rap dinlemedim o ayrı

Bence haksız

Rapi öğrendikten sonra ve rapten zevk almaya başladığınız zaman bırakamıyorsunuz

Ben saçma bir şey olduğunu farkettikten sonra bıraktım.

• sana bu şarkıyı armağan ediyorum
    Korn-y'all wanna
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.