Şimdi Ara

RANGER'a bineceğiz çok korkuyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
6.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öff ya canım cekdi simdide sırtım yandı denizde gidip binsem agLayarak inerim
  • Bikere gondola binebilenler ranger a binebilirer çünkü daha az korkutucu sanırım daha güvenli olduğundan
  • Bizde çekiç diyorlarBende bindim korkulcak hiçbir şey yok ve ben 11 yaşımdayken binmiştim minicik bi şeyim kemerin arasından kaycak gibi oluyodumAma gondoldan korkuyorsanda buna binme derimBir bahane bul midem rahatsız bugün filan dersin kızlara
  • Ben gondolda bile tırsıyorum buna binersem altıma sç**rım heralde
  • Bişey değil ya abartymayın sizde

Gönül rahatlığıyla 10-15 defa bin

• çok binme şansım oldu çok ısrar ettiler hatta bi ekre tam bilet alıyodumki vazgçtim hayatta binmem...
  • Üstü yanları kapalı değilmi ? ee neden korkuyosun
  • yok ya korkulcak hiçbirşey yok git keyfini çıkar
  • ya buna binseydiniz??? kamikaze 2 y mis kenarlıklar yok 4 kisilk sadece bedeni tutan demirler var..... manyaq bii izleyin.....
    http://www.metacafe.com/watch/475688/kamikaze_2/
  • İlk abimle binmiştim , kapılar kapandığında abim "Altay , biz nasıl bir hata yaptık ya?" demişti. İlk beş dakika korkarsın , sonra eğlenceli gelmeye başlar. Demire dayanırsın nefes alamassın falan , tam adrenalin. Bir süre sonra yön kavramın kaybolmaya başlıyor , bir açıyorsun gözleri tepedesin.

EDIT: O kamikaze 2 ne öyle ya , sırf adrenalin kasarsın onunla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 2 Haziran 2008; 0:00:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Triple H

İlk abimle binmiştim , kapılar kapandığında abim "Altay , biz nasıl bir hata yaptık ya?" demişti. İlk beş dakika korkarsın , sonra eğlenceli gelmeye başlar. Demire dayanırsın nefes alamassın falan , tam adrenalin. Bir süre sonra yön kavramın kaybolmaya başlıyor , bir açıyorsun gözleri tepedesin.

manyaq bisey valla ne cesaret le biniyorsun anlamam kenarlarda hic bisi yok bi kayıp gidersen...

• quote:

Orjinalden alıntı: erco35coast

quote:

Orjinalden alıntı: Triple H

İlk abimle binmiştim , kapılar kapandığında abim "Altay , biz nasıl bir hata yaptık ya?" demişti. İlk beş dakika korkarsın , sonra eğlenceli gelmeye başlar. Demire dayanırsın nefes alamassın falan , tam adrenalin. Bir süre sonra yön kavramın kaybolmaya başlıyor , bir açıyorsun gözleri tepedesin.

manyaq bisey valla ne cesaret le biniyorsun anlamam kenarlarda hic bisi yok bi kayıp gidersen...

Gözümü karartıp biniyorum zaten.

• quote:

Orjinalden alıntı: Hayalét

quote:

Orjinalden alıntı: xHannibalx

Siz buna rager mi diyosunuz.Biz İzmir'de Kamikaze diyoruz.

Biz makas diyoruz.
    Öyle korkutacak birşeyi yok birşey olmaz biraz başın döner sadece

bizde ankarada çekiç diyoruz
    bikere bindiğimde en öndeydim arkamda da bi kız vardı bindiren arkadaşına çok pis sövüyodu insanın suratı çok garip oluyo bide binerken cep telefonu bozuk para v.s. yeryüzündeki arkadaşına bırak

• http://cache.eb.com/eb/image?id=69724&rendTypeId=4 sen bide buna bin yadahttp://beancounters.blogs.com/daydreams/dragster_roller_coaster_track.jpg yiyosa binbak youtubedan acılınca tabi yada nerden bakıosan bak

• bağır biraz geçer.ben yazın gondola 2. defa binememiştim kız istedi ama yapamadım düşün rezilligi ..
  • geçen tvde gördüm. bu rangerlerden birinde şöle bi olay olmuş.
    önce kilolu biri binmiş o koruma şeyi iyice yamulmuş sonra sonraki turda o koltukta oturan adam başta bişi yok sanmış bi süre sonra tam hızla dönerken bu emniyet menteşesinden kopmuş adam arkaya doğru uçmuş omzu arkada oturan adamın çenesinni altına mı ne biyerine gelmiş boynu kırılmış ayağı da birnin burnunu kırmış kendisi de uçup ölmüş. tabi kapatmışlar ama 3 gün sonra hiçbir tamir olmadan açmışlar tekrar sadece o kopan emniyetin olduğu koltuk kullanılmıyormuş ama alet sakat yinede. salı bineceğinde bu olayları falan düşünmemeye çalış.
  • en öne otur hiç korkmazsın
  • ilk defa biniyosan yanına bi poşet al etrafı batırma
  • ben bunlara girmem korkarim ancak trenleri kaldirabiliyorum nedense
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

geçen tvde gördüm. bu rangerlerden birinde şöle bi olay olmuş.
    önce kilolu biri binmiş o koruma şeyi iyice yamulmuş sonra sonraki turda o koltukta oturan adam başta bişi yok sanmış bi süre sonra tam hızla dönerken bu emniyet menteşesinden kopmuş adam arkaya doğru uçmuş omzu arkada oturan adamın çenesinni altına mı ne biyerine gelmiş boynu kırılmış ayağı da birnin burnunu kırmış kendisi de uçup ölmüş. tabi kapatmışlar ama 3 gün sonra hiçbir tamir olmadan açmışlar tekrar sadece o kopan emniyetin olduğu koltuk kullanılmıyormuş ama alet sakat yinede. salı bineceğinde bu olayları falan düşünmemeye çalış.

Hem anlatıyorsun hem de düşünmemeye çalış diyorsun , öncelikle insan olmamak lazım heralde düşünmemek için.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.