Şimdi Ara

RANGER'a bineceğiz çok korkuyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
6.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MaqiC_61

quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

Olm var ya bi taklalar atıyor sanki yerinden uçacak böyle dünya turu atıcakmışsın gibi ama yerinden çıksa o kadar uzun ömrün olmaz maalesef olduğun yerde ezilir ölürsün.Hele o çıkan ses yokmu offffffff sanki cehennemden sesler geliyor gibi şeytanla muhabbet ediyorsun sanki öyle sesler çıkıyor.

Bide orda kemerinin açıldığını flaan düşün anam anam direkt yere pert bi şekilde b*kun bile çıkar yani sen düşün ne kadar yüksekten düşeceğini

Olm var ya o ranger senin sonun bile olur ben bunu bilir bunu söylerim çarşambada git ağla rahatlarsın ben diyem

Bu abimle gidicem işte

Bunlamı gitcen antalyadaysanız buluşalım bende geliyim şakaaltı msnden titreş bakiym

• yawww ben hatay iskenderunda şafak 4 derken LunaParka gitmiştik devrelerimle gondol ve kamikaze(ranger) neyse ben devrelerime dedimki gondola bindikten sonra kamikazeye binecem dedim...Neyse abicim halihoş bi şekilde bindik gondola Yaw keşke binmez olsaydım hayatım bindiğim en korkunç gondolduçevirdikçe çeviriyo adranalin oldum birden...Tabiii Gondol o kadar yükseğe çıkmasyla kamikazeye binmeye dötüm yemedi.....
  • binersin binmesinede sadece sey kismi kotuasagi inerken yani
  • Amaan tatilyadaki KAMİKAZEden sonra buna bindim oyuncak gibi geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Triple H

quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

geçen tvde gördüm. bu rangerlerden birinde şöle bi olay olmuş.
    önce kilolu biri binmiş o koruma şeyi iyice yamulmuş sonra sonraki turda o koltukta oturan adam başta bişi yok sanmış bi süre sonra tam hızla dönerken bu emniyet menteşesinden kopmuş adam arkaya doğru uçmuş omzu arkada oturan adamın çenesinni altına mı ne biyerine gelmiş boynu kırılmış ayağı da birnin burnunu kırmış kendisi de uçup ölmüş. tabi kapatmışlar ama 3 gün sonra hiçbir tamir olmadan açmışlar tekrar sadece o kopan emniyetin olduğu koltuk kullanılmıyormuş ama alet sakat yinede. salı bineceğinde bu olayları falan düşünmemeye çalış.

Hem anlatıyorsun hem de düşünmemeye çalış diyorsun , öncelikle insan olmamak lazım heralde düşünmemek için.

:D time to play the game hacım.

• aynen ya bu lunapark aletlerinden fena tırsıyorum kızlar benden daha cesaretli

• eskişehirede yeni geldi.geçen senede gelmişt.çok heycanlı bişey hatta emniyet kemeri çıkmıştı bizim baya bi altımıza yapmıştık

tavsiye ederim ama
  • ranger, gondol, vs.. hepsine bindim, tam adrenalin tutkunuyum galiba şimdi de yamaç paraşütüne merak saldım, yıllık iznim de KAŞ'a gidip yamaç paraşütü ve varsa bambi camping yapacağım.
  • Antalyadaki kaldı 5m ın karsısındakı en son gıttıgımde yenileri geldi ama ranger kadar iyimi bilemicem sanırım diskonun ranger tarzı bişisi gelmiş
  • Bak şimdi bu kadar anlattınız benimde canım çekti.
    İstanbul' da (Avrupa Yakasında) nerde bulabilirim.
    Binmezsem ölürüm...

Gerçi binsemde ölürüm ama
  • Arkadaşlar bazıları gololdan korkuyosan diyebaşlamış bu gondol un yanında biraz tahtrevalli kalıyor ben rangera giderken korkudan dedim gittim herhalde ama baktım goldoldan daha basit birşey salıncak gibi yav
  • İzmir fuar lunapark ta var.Burda KAMİKAZE diye geçiyor.Baya bindim.Çok zevkli.Havada olduğunu anlamıyosun bile merek etme bişey olmaz.
  • hadi bakalım son 2 gün iyi değerlendir son 2 gününü
  • Ben Amerikada bunların en kral oyuncakalrına bindim bu oyuncaklarda inan korkulcak hiç bişi yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: smyrna17

Ben Amerikada bunların en kral oyuncakalrına bindim bu oyuncaklarda inan korkulcak hiç bişi yok.

Zaten insanları korkutan da Türkiye de olması Yukarıda arkadaş anlatmış adamlar tamir etmeden kullanıma açmış yine

Bu arada bir kaç arkadaşında belirttiği gibi gondol daha heyecan verici,bu biraz daha emniyetli olduğu için güven veriyor.
  • Birşey olmaz birader korkma... Korkudan daha çok eğlenceli gelecek bak görürsün...
  • 7yaşımdayken babamla binmiştim
  • Dublör kullan, eleman havadayken amuda filan kalkar, parende atar, senin de havan olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 505pegasus -- 2 Haziran 2008; 12:34:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Amaan tatilyadaki KAMİKAZEden sonra buna bindim oyuncak gibi geldi

Bizde asagıda bozuk para topluoduk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

quote:

Orjinalden alıntı: smyrna17

Ben Amerikada bunların en kral oyuncakalrına bindim bu oyuncaklarda inan korkulcak hiç bişi yok.

Zaten insanları korkutan da Türkiye de olması Yukarıda arkadaş anlatmış adamlar tamir etmeden kullanıma açmış yine

Bu arada bir kaç arkadaşında belirttiği gibi gondol daha heyecan verici,bu biraz daha emniyetli olduğu için güven veriyor.

evet ben de tamamen katılıyorum. özellikle kıyıda köşede açılan lunaparktaki gondollar daha bir heyecanlı. kamikaze korkutucu değil, denecek tek şey bozuk paran alma vaya fermuarlı cebinde taşı, cep telefonuda aynı şekilde. gözlük varsa çıkart arkadaşına ver.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.