Şimdi Ara

Range Rover kazası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadan çarpılan kamyon-tır vakalarının sonucu hep böyle maalesef, altı boş dorselere çözüm bulmak şart. allah rahmet eylesin.
  • Kamyonlara arkadan çarptıktan sonra altında milyonluk arabada olsa farketmiyor.Yine alkol var gördüğüm kadarıyla o başlı başına bir hata zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkole hayır..!!!
  • Araba mı kalmışta tavanını soruyorsun kardeş? Haberi okumadım ama ölenlere Allah(cc) rahmet eylesin

• Tavan nerde?

• Yaa işte ibretlik.

Kafa kafaya metrobüse çarpıp sağlam kalan araba, kamyona arkadan girince haşat oluyor.

Çarpışma bar'ı bulundurmayan kamyon trafikte geziyorsa tüvtürk'ün ne anlamı var? Fabrika bacası gibi siyah duman atarlarken biz eksoz muayenesine niye giriyoruz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Land Rover Defender 90
    11 ay önce açıldı
    Range Rover Evoque
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tırların arkasına bar zorunlu olmalı.. yıllar önce geri geri otobanda gelen bir tırın altına BMW girmişti hep o aklıma gelir. Allah korusun.
  • Suv bile dorse kazasında işe yaramıyor, xc90' nda bu tarz kazalar için bir önlem var mıdır merak ettim
  • Yahu itfaiye kesiyor içeridekileri çıkarmak için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadri.abi kullanıcısına yanıt
    Haberi okuyaydın iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3976

Kamyonlara arkadan çarptıktan sonra altında milyonluk arabada olsa farketmiyor.Yine alkol var gördüğüm kadarıyla o başlı başına bir hata zaten.

alkol olduğunu bakarakmı gördüm
  • iyide bu araç kesinlikle kamyona arkadan girmemiş Range Rover öndende bir miktar hasar alırdı

yandan kurtarmaya calışırlen kapıların ordan gitmiş savrulup hızıyla takla atmış metrobus yoruna gitmiş .

ölen kadına özüldüm . D-100 kesinlikle 80 i gecilmemsi çok dikkatli araç kullanılması gereken bir yer maalesef
    gecede bogaziçi köprüsünde bir sürücü metrobus yoluna girdi feci sekilde can verdiler .
  • dorse koysan ne olur kardeşim insan gibi araba kullanmıyorlar bu sefer de gider masum bir insanın aracına çarpar onu öldürür
  • Kamyona arkadan çarpıp savrulup takla atıyor.
    Tavanın haşat olması normal.
  • Eski askeri btr almak lazim anca o kurtarir.

• quote:

Orijinalden alıntı: haydarkarapuar

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3976

Kamyonlara arkadan çarptıktan sonra altında milyonluk arabada olsa farketmiyor.Yine alkol var gördüğüm kadarıyla o başlı başına bir hata zaten.

alkol olduğunu bakarakmı gördüm

Videoda bira kutularını gösteriyor.Şoför içmiştir içmemiştir emin değilim tabi.

• Kaputta çizik yok gibi..aracın yan direklerden darbeyi almış....tavanı bagajı yolmuş atmış..

• Allah rahmet eylesin..

Dikkatimi çekti,arka sağ jant farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Haberi okuyaydın iyiydi.

Vay haberciler vay. Genelde itfaiye keser millet araba ne olmuş der öyle sandım hacı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.