Bildirim
Randevu alacam ama
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam ben yaklaşık 1 ay önce 1 hafta sonraya randevu almıstım o kadar yoğunluk olur mu bilemiyorum valla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bir denk getirsem baskada bir sey istemiyorum bu gece tekrar deneyecegim
Bence gün ortasında randevu almayı deneyin bende akşamları deniyordum bir haftalık süreç sonunda bir hafta sonraya falan randevu anca bulabiliyordum.geçenlerde saat Öğlen 2-5 arası bir sonraki güne randevu bulunca hep bu saatlerde bakmaya başladım ara ara denk geliyor haberiniz olsun.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
2 haftadır yom yok yok bende bakıyorum
Millet gitmeyeceği yer için randevu alıp internetten satmaya çalışarak kazanç sağlama derdinde olduğundan gerçekten ihtiyacı olanlar randevu bulamıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChuckMolfred -- 6 Şubat 2015; 22:39:20 >
Aynen hocam adam 50-70 e satıyor
Hatta konusu bile açıldı burda satılık apple Store randevusu diye
Çanlar 00:00'ı vurduğunda denetin arkadaşlar. Bir iki dakika içinde tükeniyor zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alan bilen oldu mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 7 Şubat 2015; 0:14:35 >
Bosuna uğraşmayın randevu almanız o kadar zor ki bir kaç gün uğraştıktan sonra bıkıyor insan. Ama ben su olaya şahit oldum apple çalışanlarının bir şekilde randevu aldıktan sonra randevuları sattıklarını gördüm.
Alamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Katili -- 7 Şubat 2015; 0:18:37 >
Bu akşam alan oldu mu ? Anlamında
quote:
Orijinalden alıntı: Furkanİpek
Bu akşam alan oldu mu ? Anlamında
Swiftkey duzeltmis alamadim olacakti
Bu gece bende de yok maalesef iki cihazlada deneme yaptim ama yinede randevu alamadim bir zahmet gidemeyen,gitmek istemeyen veya fazla olan varsa randevu olan bir zahmet verebilir mi
pazar gününe bi tane randevum var yarın akşam gidip gidemiyeceğim belli olucak eğer gidemezsem size verebilirim hakkımı . -
Mail atsanız daha iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X