Şimdi Ara

Rambo (2008) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

rocky 6 da filme ıyyggh iğrenç diyen şahıslar ne bekliyordu, rocky nin yeni manita yapıp tekrar ağır siklet dünya şampiyonu olmasını mı? evrim geçirip gençleşip 2. 3. film gibi onu bunu devirmesini mi? rocky 6 daki konu boks falan değildi, oturun anlayana kadar izleyin anlayın bari sonra yorum yapın, belki de o film seriye final olabilecek en iyi senaryoyla bitirildi

Haklısın..Zaten son filmdi..Bence Sylvester Stallone en güzel şekilde bitirmişti Rocky 6'yı..

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

cidden bu forum çocuk kaynıyor, konudışı bitti sinema bölümüne de saldırmışlar

rocky 6 da filme ıyyggh iğrenç diyen şahıslar ne bekliyordu, rocky nin yeni manita yapıp tekrar ağır siklet dünya şampiyonu olmasını mı? evrim geçirip gençleşip 2. 3. film gibi onu bunu devirmesini mi? rocky 6 daki konu boks falan değildi, oturun anlayana kadar izleyin anlayın bari sonra yorum yapın, belki de o film seriye final olabilecek en iyi senaryoyla bitirildi

Süpersin Dostum aynen katılıyorum
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • quote:

Orjinalden alıntı: Headshott

izleyen var mı nasıl film

gideceğim dedim hem benim hem abimin hastalanacağı tuttu gidemedik

bugün artık kısmetse 21.30 seansına gideceğiz..

bu arada rocky 6 müthişti
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • beğenmiyicem gibi geliyor ama yinede gidicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra -- 6 Şubat 2008; 19:03:23 >
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • tek kelime "müthiş"

bu filmi izlemeyen bence çok şey kaçırmış olur konu bu kadar mı güzel anlatılır adam öldürme sahneleri böyle mi güzel işlenir be kardeşim oynayan bilir aynı soldier of fortune gibiydi film ağzım açık izledim valla

bu adam 60 küsür yaşındaysa biz 2-3 kere ölmüşüz yani Stallone amcama helal olsun

9,5/10 benim notum o da sinemanın sesinin az olması

yalnız şöyle oldu 21.30 da başladı 21.40 a kadar reklam oldu 22.25 te ara verdi 22.35 te başladı 23.10 da bitti :)

bundan böyle avatarımı rambo avatarı yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 7 Şubat 2008; 2:26:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Göz Kamaştırıcı

tek kelime "müthiş"

bu filmi izlemeyen bence çok şey kaçırmış olur konu bu kadar mı güzel anlatılır adam öldürme sahneleri böyle mi güzel işlenir be kardeşim oynayan bilir aynı soldier of fortune gibiydi film ağzım açık izledim valla

bu adam 60 küsür yaşındaysa biz 2-3 kere ölmüşüz yani Stallone amcama helal olsun

9,5/10 benim notum o da sinemanın sesinin az olması

yalnız şöyle oldu 21.30 da başladı 21.40 a kadar reklam oldu 22.25 te ara verdi 22.35 te başladı 23.10 da bitti :)

bundan böyle avatarımı rambo avatarı yapıyorum

ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5

• stallone denen adam ermenilere şirin gözükmek için türkler hakkında yaptıgı yorumlar nedeniyle benim için bitmiştir,ne film ine giderim nede öneririm
  • çok ayak sürttüm gitmiyim sinemaya diye taki bu gece bi abimiz sinemaya bilet aldık diyene kadar. kurtlar vadisi ırak filmine aklım takıldı. polat ve adamları da buna benzer kuşatma içinden çıkmışlardı. o filmide sinemada izleyip türk sinemasına katkıda bulunduk. fena değil demiştim o filmden çıkıncada beğenmiştim elimziden bu kadarı geliyo demiştim arkadaşlar arasında mualifler olmasına karşın.

rambo yu izledikten sonra bir kez daha farkına vardım ki gerçekten elimizden bu kadarı geliyor..

ilginçtir ki Kurtlar Vadisi: Irak sine puan 7,7
    Rambo 4: John Rambo 7,3

puanlar birbirine her ne kadar çok yakın dursada filmler bambaşka ....

son olarak rambo yu sevenler kesinlikle kaçırmasınlar bu filmi sinemada izleyin....
  • Biriniz Fragmanın Doğru Linkini Koysun

Orjinalden alıntı: _Tanalpa_

adam kaç yaşında olursa olsun bu filmi izlemeyi kaçırmam.mutluka izlerim hakikatten afiş falan güzelmiş.

afiş te güzel film de güzel

inşAllah kesilmiş sahne işini yapmamışlardır çünkü acayip kan kafa koparma vs. olayları vardı..
  • Film dehset süper olmus yaaww :D Ama bu sefer herseyi kendi yapmamıs rambo ama bogle olması daha ii olmus tabikii
  • Muhteşem olmuş harika bir Rambo filmi diyorum Gidin izleyin derim bence harika olmuş çok tuttum bu filmi Eski serilerini de severdim ama bu bir başka olmuş aksiyon tam kıvamında film süresi de gayet yeterli çok iyi film yani
    Son yarım saat zati klasik rambo, baydı yani. Zatan bi hata yaptık cinemada ulağa gittik onun üstümdeki miskinliğini atıcak film arıyorum. Daha bulamadım ....

Farklı bişilerrr olucak diye beklerken foss film bitti...
    Fazla kan vardı, diğer rambolara göre... TABi bu benim görüşüm

Öte yandan izlenebilir.. Hiçyoktan iyidir. Ama çokşey beklemeyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 12 Şubat 2008; 1:05:18 >
    REFERANS OLDUĞUM KİŞİ - gftelektronik
    https://forum.donanimhaber.com/profil/2760270#!/
  • 8/10
    Ohh bee nihayet bir Rambo filmini beyazperde de izledim.Gözüm açık gitmez artık.

Filme gelince ; çok güzel bir film.Çok güzel bir son film.Aynı Rocky de olduğu gibi Stallone de Rambo
    yu harika bir şekilde noktalamış oldu. (Tabi gerçekten de bitecekse) 2 ve 3.filmden özellikle 3.filmden çok daha güzel olmuş.
    Buradan Stallone'ye saygı da duruyor ve alkışlıyorum Oyunculuk yönünden bakmıyorum (zaten bakılmaz da böyle filmlerde) yönetmen olarak iyi iş başarmış.Basitliğe ,kolaylığa kaçmamış.Mesela son 5 dk'da..
    Müzikler güzel ve uyumlu olmuş.2 ve 3.filmlerde ki abartılı sahneler ,Rambo abartılı katliam yapmıştı.Ama bu film de gayet gerçekci öldürme sahneleri olmuş.Hele o boğa tuzağına bayıldım.Neydi o öyle ! 400 bilmem kaç kişi ölmüş diyorlar ama bilin ki Rambo en az insan öldüren kişi.
    Keşke Albay Trautman hakkında birşeyler anlatsalardı 2-3 dk.
    Yollarda başlayan Rambo yollarda bitti....
    Sonuç olarak Rambo severlerin kesinlikle gidip görmesi gereken bir film.Özellikle 3.filmde büyük hayalkırıklığı yaşayanlar için.
    Aslında herkes görmeli

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.