Şimdi Ara

Rambo (2008) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

8/10
    Ohh bee nihayet bir Rambo filmini beyazperde de izledim.Gözüm açık gitmez artık.

Filme gelince ; çok güzel bir film.Çok güzel bir son film.Aynı Rocky de olduğu gibi Stallone de Rambo
    yu harika bir şekilde noktalamış oldu. (Tabi gerçekten de bitecekse) 2 ve 3.filmden özellikle 3.filmden çok daha güzel olmuş.
    Buradan Stallone'ye saygı da duruyor ve alkışlıyorum Oyunculuk yönünden bakmıyorum (zaten bakılmaz da böyle filmlerde) yönetmen olarak iyi iş başarmış.Basitliğe ,kolaylığa kaçmamış.Mesela son 5 dk'da..
    Müzikler güzel ve uyumlu olmuş.2 ve 3.filmlerde ki abartılı sahneler ,Rambo abartılı katliam yapmıştı.Ama bu film de gayet gerçekci öldürme sahneleri olmuş.Hele o boğa tuzağına bayıldım.Neydi o öyle ! 400 bilmem kaç kişi ölmüş diyorlar ama bilin ki Rambo en az insan öldüren kişi.
    Keşke Albay Trautman hakkında birşeyler anlatsalardı 2-3 dk.
    Yollarda başlayan Rambo yollarda bitti....
    Sonuç olarak Rambo severlerin kesinlikle gidip görmesi gereken bir film.Özellikle 3.filmde büyük hayalkırıklığı yaşayanlar için.
    Aslında herkes görmeli

Özellikle Soundtrack'lere hiç dokunulmamış.Jerry Goldsmith'in Rambo serileri için yaptığı müziklere birkaç rütuş yapılıp olduğu gibi aktarılmış.Eğer dikkat ederseniz First Blood filminin girişinde arkadaşının yanına dönüyordu ve uzun bir yolda yürüyordu.Rambo 4'ün sonunda ise yine uzun bir yolu yürüyerek bu sefer evine yürüyor ve First Blood'un girişinde çalan müziğin aynısı çalıyordu.Birde filmin sonunda evin yoluna girmeden geldiği yola tekrar bakıyordu.Ordaki yüz ifadesinde geçmişte birçok şeyi yaşamış ama artık yeni bir hayata başlayacak olan bir insanın yüz ifadesi var gibiydi.Bana göre bu ayrıntıyı çok iyi düşünmüştü.Stallone, bence bunu seyirciye hissettirebilmişti ve yönetmenlik yönününde iyi olduğunu kanıtlamaya çalışır gibiydi ve bence kanıtladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionheart -- 20 Şubat 2008; 19:18:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Lionheart

quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

8/10
    Ohh bee nihayet bir Rambo filmini beyazperde de izledim.Gözüm açık gitmez artık.

Filme gelince ; çok güzel bir film.Çok güzel bir son film.Aynı Rocky de olduğu gibi Stallone de Rambo
    yu harika bir şekilde noktalamış oldu. (Tabi gerçekten de bitecekse) 2 ve 3.filmden özellikle 3.filmden çok daha güzel olmuş.
    Buradan Stallone'ye saygı da duruyor ve alkışlıyorum Oyunculuk yönünden bakmıyorum (zaten bakılmaz da böyle filmlerde) yönetmen olarak iyi iş başarmış.Basitliğe ,kolaylığa kaçmamış.Mesela son 5 dk'da..
    Müzikler güzel ve uyumlu olmuş.2 ve 3.filmlerde ki abartılı sahneler ,Rambo abartılı katliam yapmıştı.Ama bu film de gayet gerçekci öldürme sahneleri olmuş.Hele o boğa tuzağına bayıldım.Neydi o öyle ! 400 bilmem kaç kişi ölmüş diyorlar ama bilin ki Rambo en az insan öldüren kişi.
    Keşke Albay Trautman hakkında birşeyler anlatsalardı 2-3 dk.
    Yollarda başlayan Rambo yollarda bitti....
    Sonuç olarak Rambo severlerin kesinlikle gidip görmesi gereken bir film.Özellikle 3.filmde büyük hayalkırıklığı yaşayanlar için.
    Aslında herkes görmeli

Özellikle Soundtrack'lere hiç dokunulmamış.Jerry Goldsmith'in Rambo serileri için yaptığı müziklere birkaç rütuş yapılıp olduğu gibi aktarılmış.Eğer dikkat ederseniz First Blood filminin girişinde arkadaşının yanına dönüyordu ve uzun bir yolda yürüyordu.Rambo 4'ün sonunda ise yine uzun bir yolu yürüyerek bu sefer evine yürüyor ve First Blood'un girişinde çalan müziğin aynısı çalıyordu.Birde filmin sonunda evin yoluna girmeden geldiği yola tekrar bakıyordu.Ordaki yüz ifadesinde geçmişte birçok şeyi yaşamış ama artık yeni bir hayata başlayacak olan bir insanın yüz ifadesi var gibiydi.Bana göre bu ayrıntıyı çok iyi düşünmüştü.Stallone, bence bunu seyirciye hissettirebilmişti ve yönetmenlik yönününde iyi olduğunu kanıtlamaya çalışır gibiydi ve bence kanıtladı.

• Film bencede basarılıydı ozellikle siddet oranı tavan yapmıs bu filmde.Kan govdeyi goturuyor resmen.Stallone gercektende yine saglam oyunculuk sergilemis.İzlenmesi gereken bir yapım
  • Ölüm sahneleri felaket gerçekçi, adamın içinden kurşun geçiyor, bakıldığın da karşı tarafta ki boşluk gözüküyor.
    Resmen delmiş geçmiş. Hani film olduğunu bilmesek, harbi harbi öldürmüş adamları derdik.
  • bence rambo artık film yapmasın cok bayatladı kendisi yapcaksada değişik filmler yapsın değişik filmlerde değişik konulu yani onlarda başrol oynasın rambo baydı artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

Ölüm sahneleri felaket gerçekçi, adamın içinden kurşun geçiyor, bakıldığın da karşı tarafta ki boşluk gözüküyor.
    Resmen delmiş geçmiş. Hani film olduğunu bilmesek, harbi harbi öldürmüş adamları derdik.

Evet gerçekten çok gerçekçiydi ..

Film süperdi ..

Ölmeden 5ide bekliyoruz ;)
  • Film klasik amerikan dünyaya bakışını anlatan bi film olmuş

Filmde Rambo Allien e dönüşmüş resmen parçalıyor milleti.
  • ben daha seyretmedim filmi gideceğim ama
  • Vietnam,kambocya,Afganistan derken simdide Burma ya gecmis Rambo.

Birak bu bos isleri Rambo.

Allahtan evine döndu.

Umarim, bir ust rutbeli, vatandaslarinin tas tas ustunde birakmadigi Irak ta esir dusmus amerikan vatandaslarini kurtarmasi icin kapisini calmaz.

Saka bir yana,film deki savas sahneleri,simdiye kadar gorduklerimin icinde gercege en yakin,en iyi olaniydi diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 13 Mart 2008; 0:15:01 >
  • ben izledim mükemmel film.özellikle tabancayı aniden çekip adamları indirdiği sahneyi ayrı bir sevdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sayyadkn

ben izledim mükemmel film.özellikle tabancayı aniden çekip adamları indirdiği sahneyi ayrı bir sevdim.
  • bence süper film ama bana biraz çabuk bitti gibi geldi
  • bomboş bir filmdi.. olay nedir? ne oluyor ölen ölene yani rambo tamam ama insan biraz daha anlamlı güzel bir konu işler. aksiyon istiyorsanız zor ölüm bu filmden kat kat daha iyi bir film bence
  • Eski Rambo filmleri kadar tat vermese de yine iyidi. Özellikle efektler çok sağlam olmuş. Tüm Rambo filmlerinde olduğu gibi bu filminde sonu daha başlamadan tahmin ediliyor.
  • Tipik Rambo filmi işte abartmaya gerek yok.Yalnız bu adamın kolu dökülecekmiş gibi duruyo,bi film daha kaldıramaz demedi demeyin.
  • Rambo 4'te artık aksiyon için yaşlı denilen bu adam,bu filmi takip eden 7 yıllık süre içinde aksiyonun dibine vuran birkaç film ve cehennem melekleri serisini yaptı.Sylvester bugün yaşayan bir efsanedir.yaptığı filmleri beğenmiyor olabilirsiniz.bende bütün filmlerini beğenmiyorum.ama yaptığı işe saygı duymamak mümkün değil.Çünkü bu yaşta böyle bir vücuda sahip olmak,böylesine sınırları zorlamak,ve hayranlarının karşısına çıkıp ''yaşlandım ama ihtiyarlamadım,hala aksiyonun içindeyim,sizin için hala bildiğiniz Sylvester'im''mesajı vermeye çalışmak her babayiğidin harcı değil.

Edit:Tesadüfe bakın,bu yazıdan çıktım.haberlere bakarken Rocky 7 yi gördüm.Rocky bu bölümde can dostu olan Apollo Creed'in torununu eğitecekmiş.2016 da vizyona girmesi bekleniyor.Filmin adı da Creed.
    Evet,yanlış okumadınız,Apollo'nun torunu.Başlayın bakalım dalganızı geçmeye

http://www.sinemalar.com/film/221530/creed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 3 Mart 2015; 18:25:26 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.