Şimdi Ara

RAMAZANDA NEYE SÖZ VERDiNiZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben ramazandan başlayarak, bundan sonra kalp kırmamaya ve tartışmalarda alttan almaya çalşcam. ve özellikle annem babam dahil kimseye sesimi yükseltmemeye söz verdim kendi kendime. umarım başarırım!

ya siz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata_ -- 16 Eylül 2007; 3:06:38 >

• bi söz vermemiz mi gerekiodu?
  • niye ramazan boyunca?
  • quote:

Orjinalden alıntı: srycm

niye ramazan boyunca?

bi süreç olması için başlangıç olması gerektiğini düşündüm. bunuda ramazanda yapmaya karar verdim. umarım başarır, alışır ve devam ettiririm..

son günlerde özellikle anneme karşı hernekadar bişey demesede saygı sınırlarını aştığımı düşünüyrum!
  • quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

quote:

niye ramazan boyunca?

bi süreç olması için başlangıç olması gerektiğini düşündüm. bunuda ramazanda yapmaya karar verdim. umarım başarır, alışır ve devam ettiririm..

son günlerde özellikle anneme karşı hernekadar bişey demesede saygı sınırlarını aştığımı düşünüyrum!

hayır ramazandan itibaren deseydin anlardım da ramazan boyunca diyince dedim ramazan bittikten sonra söz biticek mi

• ramazanda baslanıp sonunda bırakılmasa ne guzel olur
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

quote:

niye ramazan boyunca?

hayır ramazandan itibaren deseydin anlardım da ramazan boyunca diyince dedim ramazan bittikten sonra söz biticek mi

sende haklısın!

ee bitek ben mi varım?

quote:

Orjinalden alıntı: genccimbomlu

ramazanda baslanıp sonunda bırakılmasa ne guzel olur

tamam ulen değiştiriyorum.. ne takıntılı adamlarsınız yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata_ -- 16 Eylül 2007; 3:04:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU CENGCİLERE NE OLACAK
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fULL çekmeyi ya geçen sen hastaydım 4 gun astım bu sefer Kısmetse Fullucem İnşallah ha birde dekoltelere bakmamaya çalışcam
  • az önce kız arkadaşımı kırdım ama oda beni kırmıştı tartıştık fakat yeni farkediyorum benim tepkim çok daha ağır olmuş resmen bastırıp ezmişim oluyo işte sinir insan hakim olamıyo bazen çok kötü hissediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: u_haluk

az önce kız arkadaşımı kırdım ama oda beni kırmıştı tartıştık fakat yeni farkediyorum benim tepkim çok daha ağır olmuş resmen bastırıp ezmişim oluyo işte sinir insan hakim olamıyo bazen çok kötü hissediyorum

valla banada öle oldu ama alttan aldım ve hakkaten tuttum kendimi busefer

@clio_TR

hayırlı olsun kardeş.! işin zor

• Mubarek ramazan nelere kadir
  • +18 yayınlara ve küfüre son vermek istiyorum. Hadi bakalım hayırlısı.
  • Elbette anne babaya saygı ve hürmet de çok önemli ama en önemlisi Allah olan saygı ve kulluk bilicidir. Herkes ramazandan itibaren Allah'a daha saygılı olmaya çalışmalı zira Kur'an'da

Bakara Suresi 45. Sabrederek ve (5 vakit )namaz kılarak (Allah'tan) yardım dileyin. Şüphesiz namaz, Allah'a derinden saygı duyanlardan başkasına ağır gelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tormentor03

+18 yayınlara ve küfüre son vermek istiyorum. Hadi bakalım hayırlısı.

bunu sen mi diyosun küfür e son ha sen ve küfür e son aynı konuda sen direk sövdün ben kısaltma kullandımm 4 gün ceza yedim be al buda

resmin linki:http://img520.imageshack.us/img520/345/kfrnednebanyokdd8.jpg

http://img520.imageshack.us/img520/345/kfrnednebanyokdd8.jpg

• quote:

Orjinalden alıntı: NonStop®

quote:

Orjinalden alıntı: Tormentor03

+18 yayınlara ve küfüre son vermek istiyorum. Hadi bakalım hayırlısı.

bunu sen mi diyosun küfür e son ha sen ve küfür e son aynı konuda sen direk sövdün ben kısaltma kullandımm 4 gün ceza yedim be al buda

resmin linki:http://img520.imageshack.us/img520/345/kfrnednebanyokdd8.jpg

http://img520.imageshack.us/img520/345/kfrnednebanyokdd8.jpg

Senin ettiğin küfür neydi.??? Benim söylediğim pek küfür değil. Sen birine hakaret etmiş olmayasın.

• içki ve nargile yapmıcam karı kızla pek ilgilenmicem ramazan boyunca sigara yı da baya azaltıom baya sıkılıom iftardan sora ama nabalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlcohollicA

içki ve nargile yapmıcam karı kızla pek ilgilenmicem ramazan boyunca sigara yı da baya azaltıom baya sıkılıom iftardan sora ama nabalım

ozaman nickini değiştirmekle başla istersen
  • Hiçbişey için söz vermeme sözü verdimDoğru hakketen
  • ewt özellikle anne babaya çok dikkat etmek gerekiyor...onlara son derece yumuşak davranmamız lazım bolca dualarını almaya bakın çünkü onların yedekleri yok..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.