Şimdi Ara

Ram üretimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu ram üretimi yapan kingston elixir vb. firmaların tanıtım videolarına baktığımda bağzı markalar yazan makineler var. makineler istenilen (parası olan) herkeze satarlarmı ? birde fiberglassları üreten kesen makineler ne kadardır? böyle bir proje yapabilecek insanlar var (makineleri alabilecek ve aylık 2,5 milyon euro cirosu olanlar) neden yapmıyolar ayrıntılı bir kaynak varmıdır en azından haftalık 1000 tane üretim yapan makineler. Örnek : Çipler nerden alınabilir. seri makineler varmıdır çipleri lehimleyen

• eğer 1 milyon euro ya kadar üretim yapılacak malzemelerin tamamı alınabiliyorsa yurtdışındaki arsalarla birlikte 2,5 - 3 milyon tl değerinde arsalar var hepsini satsak deneyebiliriz (ben daha 17 yaşında olduğum için bilgisayar mühendisi olan kuzenlerim uğraşacaklarda) bende meraktan sordum bilen varsa sermayeyi değerlendirmek istiyoruz. Anakart diyeccektik ama onda çok fazla ayrıntı var. nanoçipler transistörler saatlar vb.
  • bence o işe hiç girmeyin piyasada o kadar çok firma varki belli başlı firmalar zaten yüklenmişler ... öyle birşey yapmalısınızki ses getirmeli diğer firmalar yapmamış olmalıkı siz piyasda tutunabilesiniz aksi halde hiç şans yok ... benim görüşüm böyle

üretim makineleri bulunsa. zaten türkiyede çinden daha fazla bakır var veya bakır yerine bor var 2650 derecede eriyor. 2 Kuzenimde Bilgisayar mühendisi donanım üzerine. direk elle yapmak kolay ama günde 50 tane olmaz makineler bulsak....

hem türkiyede üretim fabrikası çıkması ses getirmez mi en azından türkiyede satılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecroskop23 -- 4 Aralık 2011; 10:17:33 >

Orijinalden alıntı: mecroskop23

eğer 1 milyon euro ya kadar üretim yapılacak malzemelerin tamamı alınabiliyorsa yurtdışındaki arsalarla birlikte 2,5 - 3 milyon tl değerinde arsalar var hepsini satsak deneyebiliriz (ben daha 17 yaşında olduğum için bilgisayar mühendisi olan kuzenlerim uğraşacaklarda) bende meraktan sordum bilen varsa sermayeyi değerlendirmek istiyoruz. Anakart diyeccektik ama onda çok fazla ayrıntı var. nanoçipler transistörler saatlar vb.

Yahu hocam bu mantıkla olanınıda ilk defa gördüm madem o kadar paranız var alın 2-3 tane ev sonra kiraya verin zaten her ay kaç para getirir bide açın sağlam bir bilgisayar dükkanı al işte size para.

• hocam lütfen nasıl olacağı hakkında bilgisi olan varsa mesaj atsın. hem bilgisayar dükkanı açsam bu site yüzünden batarım yavvvv

hocam lütfen nasıl olacağı hakkında bilgisi olan varsa mesaj atsın. hem bilgisayar dükkanı açsam bu site yüzünden batarım yavvvv

ne zararı var bu sıtenın

HErkez bu siteden ucuza alıyor

Fikri sen buldun internet uzerinden ve magzadan satis yapan ikinci el bir donanim firmasi ac. Sattiginiz donanimlari konrol edeerek alin ve satin. Uretici garantisi bitmis ya da 6 aydan az kalan parcalara siz garati verin. Turkiyede bu isi resmi olarak yapan yok diye biliyorum. Bilgisayar parcalarinin dod'u olun:-)
  • yok normalde 6 sene önce bitirdiler o zaman ddr olduğu için sadece ddr hakkında biliyolar. 2 kardeşler evlerini görsen çöplük (ama teknoloji çöplüğü) kendileri ddr ram yapabiliyorlar bu yüzden seri ye geçirmek istemiştik ddr3 olarak ama makineleri ayarlıya bilmek için en iyi yönden kingstonda filan 4-5 yıl çalışmak onada uğraşılamıyacağı için bıraktılar. şimdi orada sağlam parça varmı diye bakıyoruz 1 ay içinde site 50 parça ile aktif edeceğiz.

yok normalde 6 sene önce bitirdiler o zaman ddr olduğu için sadece ddr hakkında biliyolar. 2 kardeşler evlerini görsen çöplük (ama teknoloji çöplüğü) kendileri ddr ram yapabiliyorlar bu yüzden seri ye geçirmek istemiştik ddr3 olarak ama makineleri ayarlıya bilmek için en iyi yönden kingstonda filan 4-5 yıl çalışmak onada uğraşılamıyacağı için bıraktılar. şimdi orada sağlam parça varmı diye bakıyoruz 1 ay içinde site 50 parça ile aktif edeceğiz.

Yok işte o zaman nereden? Mesela bilgisayar mühendisliği okurken donanıma nasıl yöneldiler vs.? Bilmem anlatabildim mi.
  • kardeşim madem bu kadar sermaye var elinde bu denemek istediğiniz olay risk onun ötesinde hazırda ram üreten firmalar çok ucuz pahalı kaliteli hepsi mevcut piyasada bence 17 yaşın verdiği özgüven insanı farklı yönlendirebilir iş hayatı koy parayı al parayı olmadığından sıkıntı yaşarsınız bence bu alanda farklı yerlere yönelebilirsin illa teknoloji diyorsan madem almanya bağlantısı var ordan teknoloji ürünleri al burda sat media markt mantığı gibi...bence parayı değerlendirmeden önce düşün taşın anlattıkların doğrultusunda konuşuyorum...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.