2

Yüzbaşı
28 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 52 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar. Acer ao521 notbook a dün format atayım dedim bi hdmi çıkışınada monitör bağlıydı.. bi kaç kez yeniden başlattım boot ekranına geçebilmek için ama en son denememde ekrana görüntü gelmedi. power tuşuna basınça açılıyor.. siyah ekranda kalıyor ekranda hiçbir tepki yok tekrar power tuşuna basınca elektrikler gider gibi aniden kapanıyor.. ekran kartı da işlemcide anakarta tümleşik.. sorun nereden kaynaklıyor tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum..

Bu arada Bios pilini söküp saatlerce beklemesine rağmen aynı sorun devam etti..
asus ASUS DSL-N10u mu ASUS DSL-N12E mi

arkaşlar çekim gücü benim için önemli şuan kullandığım cihaz rt 205 en az onun çekim seviyesinde bir cihaza ihtiyacım var..
öncelikler merhaba arkadaşlar.. kullandığım şuan elimde bulunan modem rt205 aslında fena sayılmazdı ama bir akrabam dan ödünç aldığım için artık iade etmem gerektiğini düşündüm ve almışkende daha iyisi olsun istiyorum .. sistem şöyle rt205 modem ve tplink 901nd access point 8 mbit bant genişliği aradaki mesafe 30-40m çok iyi olmasada acces pointi dogru konumladığımda 700 kbs hıza ulaşabiliyorum ama bu hız tabiki kalıcı olmuyor ortalama olarak 300- 350 kbs ile rahat kopmayan bir bağlantı kurabiliyorum access pointi universal repeater modunda kullanmak zorunda kalıyorum çünkü reapeter modunda kullandığımda access pointte bulunan ethernet soketinden internet bağlantısı alamıyorum ayrıca web şifreleme kullanmak zorunda da kalıyorum wpa2 şifrelemede access point ile modem arasındaki bağlantı kurulamıyor... özetlersek en az rt205 performasında ama yukardaki problemleri yaşamayacağım sökülebilir anteni olan 7/24 çalışacak bir modem tavsiyesi istiyorum bu işlerle çok haşır neşir olanlar en iyisi bilir heralde .. herkese teşekkürler şimdiden..
merhaba arkadaşlar ilginç bir sorun ile karşılaştım pc im de takılı olan 2x2 g skill eco ramlerimi yeni aldığım 4gx2 corsair xms3 ramlerle değiştirdim ama anakartın bios ekrani bile gelmez oldu eski ramleri taktim sonuc değişmedi bios resetledim olmadı kullanma klavuzunda böyle bi uygulama buldum

M4A88TD-V EVO/USB3 Clear RTC RAM To erase the RTC RAM
1. Turn OFF the computer and unplug the power cord.
2. Move the jumper cap from pins 1-2 (default) to pins 2-3. Keep the cap on pins 2-3 for about 5–10 seconds, then move the cap back to pins 1-2.
3. Plug the power cord and turn ON the computer.
4. Hold down the <Del> key during the boot process and enter BIOS setup to re-enter data.

anladığım kadarı ile yaptım sonuc
değişmedi nasıl yaptım :

bilgisayarı kapadim power kablosunu çıkardım hatta 24 pin beslemesini de çıkardım

daha sonra normalde 1-2 de takılı olan kisadevre konnektorunu çıkardım 2-3 kisadevre olacak şekilde taktim 5 dk bekledim sonra tekrar 1-2 ye takdim bağlantıları yaptım çalıştırdım sonuc değişmedi . . . yukarıya göre eksik taptigim bişey varmı yardımcı olursaniz sevinirim ...
arkadaslar Aralık ayı içerisinde kesin alacagım philips serileri iyi gibi duruyor sizin tafsiye edeceğiniz modeller varmı bu fiyata
Arkadaslar suandada wriless ile kullandıgım komşunun internetini evde başka bilgisayar ve taşınabilir cihazlardada kullanmak istiyorum ... yanlız taşınabilir cihazlar wriless agını belirli noktalar harici görmüyor baglansa bile hemen kopuyor bu sorunu aşmak için komşudan aldıgım interneti ev içinde de wriless yayını yapan bir sistem ile desteklemek istiyorum ... bunun için ne gibi donanımlara ihtiyaç duyarım yardımcı olursanız sevinirim...

birde tp link in sonu nd olan access pointler ile g olan access pointler arasında ne fark var
arkadaşlar bu iki kartı takip ediyordum nihayet ön siopariş listesine girmiş durumda teknobiyotikte... tabi ki fiyatlar her zaman oldugu gibi kullanıcının istediği gibi değil
arkadaşlar ana kartım da bir tane fan (3 pin )bağlantı noktası var ben buraya 2 fanı paralel bağlasam ana karta zarar verirmiyim . . Bunu yapmak isteme sebebim ise fan devir ayarı yapmaya olanak verdiği içindir . . Direk çevirici ile bağla diyenler olacaktır onun için simdi den yazayım fan hızı kontrolü yapamadığım ve için bu sistemi kullanmak istemiyorum
Merhaba arkadaşlar eski monitörümü değiştirmeyi düşünüyorum ... şuan gözüme çarpan bu monitör var fiyat da bana uygunhttp://www.netsiparis.com/detay/40061180113/LG-23INCH-LED-E2360S-PN-5MS-SIYAH-D-SUB sizin düşüncelerinizide almak isterim bu fiyata daha iyi daha kaliteli monitörler var derseniz yardımlarınızı bekliyorum ... Monitörde estetiğe çok önem veririm özellikle kenar larının ince olması gerek malum her zaman göz önünde
arkadaşlar psu tavsiyesine ihtiyacım var bu iki psu arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim

1.High Power Direct12 850W 80+ Plus Bronz Modüler Güç Kaynağı http://www.teknobiyotik.com/high-power-direct12-850w-80-plus-bronz-moduler-guc-kaynagi.html
2.SEASONIC SEA-SS-850AT 850W 80 Plus Bronze 12cm Fan Güç Kaynağıhttp://www.eksenbilgisayar.com/urun/seasonic-sea-ss-850at-850w-80-plus-bronze-12cm-fan-guc-kaynagi.aspx

ikisinide aynı fiyat sayabilirsiniz çünkü teknobiyotik anket indiriminden yaralancagım high power de
Hakkında
Meslek: elektrik,
İlgi Alanları: bilgisayar, futbol
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Turkcell
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 456
İkinci El Bölümü Mesajları: 63
Konularının görüntülenme sayısı: 9.181 (Bu ay: 366)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 84 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.