Şimdi Ara

RAM'de Subtiminglerin CPU Oyun Performansına Etki (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
60
Favori
33.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sonuçlarım bunlar sizce nasıl

RAM'de Subtiminglerin CPU Oyun Performansına Etki
  • Mckhan kullanıcısına yanıt
    Ben 22 yapmadım hocam oto yapınca kendi verdiği değer ben 14 15 verince sistem açılmıyor zaten. Hata vs vermiyor direkt açılmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ooo o zaman ramleri satıp micron e die ram bakacaksın 600 650 liraya 3000 mhz cl15 onlarıda 3733 yapacaksın başka care kalmıyor

• iyi seyirler. çok uğraştm. emeğe saygı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 26 Mayıs 2020; 18:29:59 >
  • Müthiş bende orta şeker yaptım kaç fps fark etti hiç test etmedim fakat çok yararlı bir konu. tRfC auto bırakınca oldu bende de sonunda. 3000 mhz ve dram calculatorden sadece pritime ları yaptım gerisi sizin rehberden.

• simos35 kullanıcısına yanıt
    Ram böyle ayarlanmaz kardeş çok berbat etmişsin ramleri değiştirin en iyisi.

• Bende de durum bu şekilde.

• Timeguard T kullanıcısına yanıt
    Yok hocam o değil en son bu. O ayarsızdı otomatik 3400 yapınca onu veriyor ram o yüzden atmıştım onu.
  • simos35 kullanıcısına yanıt
    Böyle daha iyi.

• videoyu revize ettim çünkü bazı sorunlar vardı

yarın ise FF XV benchmarkları gelicek

testleri 720p@ultra + low volumetric cloud'da yaptım. @Arisaka, sizin ilginizi çekebileceğini düşünüyorum bu seferki testin

---

ff xv testleri yalan oldu... kablonet çöktü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 26 Mayıs 2020; 18:25:55 >

• sanırım tam olarak yeri değil fakat crucial ballistix sport pek stoklarda yok olanlar da pahalı yeni tasarımlı modeli var acaba yeni modelleri de güzel oc yeteneğine sahip mi kullananlar değerleri atarsa çok iyi olur
  • Biliyorum yeri değil ancak bu konuda yeterli bilgiye sahip değilim ve açıkcası iyi bir kaynakta bulamadım aşağıya resmini bırakıyorum bu bellekler overclock edilebilir mi acaba ?

Ram şu;https://www.vatanbilgisayar.com/gskill-16gb-2x8gb-flare-x-ddr4-3200mhz-cl16-1-35v-dual-kit-ram.html
  • SheKilLll kullanıcısına yanıt
    Düz ballistic yazanlarda micron e die webdenal ve n11 de bir suru var kırmızı ve siyah soğutuculu

Draqon

Flare x için en fazla 3466 MHz e çıkarttım demişler üzerinde CAS bozup aldığı puan düşmüş hep

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakartım asus x570-p pro. Şu değeleri biosta bulamadım pekte anlamadığımdan çözemedim.

tWTRS - 4
    tWTRL - 12

tRAS = tCL + tRCD + 2

tRC = tRP+tRAS+10

tRFC = tRC*10
    olmadıysa
    tRFC = tRC*11

• ysakay kullanıcısına yanıt
    timing ayarlama kısmından fotoğraf çekip yollarsanız yardımcı olmaya çalişirim

hesaplamalar iki timingin toplamı şeklinde. timinglerin bazıları birbirine bagli,

yani tRAS timingiyle ilgili değer belirlerken cas latency ve tRCDRD değerlerini toplamalısınız
  • SheKilLll kullanıcısına yanıt
    vatan harıcı pek satan bı yer kalmadı. onunda stoklar vardır erıtıp bıtırır heralde.

250 liraya almıstım.
    www.vatanbilgisayar.com
    Crucial 8GB Ballistix Sport LT Gray DDR4 3000MHz CL15 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/crucial-8gb-ballistix-sport-lt-gray-ddr4-3000mhz-cl16-1-35v-pc-ram.html

• 750-800 e ballistix almayın bu ram daha iyi.

Samsung b-die
    https://www.teknolojipazar.com/
    16 GB DDR4 4000 Mhz T-FORCE NIGHT HAWK RGB BLACK 8x2 TF1D416G4000HC18EDC01 Ram Team Grup
    https://www.teknolojipazar.com/16-gb-ddr4-mhz-t-force-night-hawk-rgb-black-8x2-tf1d416g4000hc18edc01

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 27 Mayıs 2020; 18:6:37 >

• beyler anakartım B450M-S2H, işlemcim R5 1600 AF, 2x8 GB Crucial Ballistix Micron E-die ile kullanıyorum ayar yaparken Geardown Mode kapatamıyorum hiçbir şekilde. kapatınca sistem başlamıyor. siyah ekranda kalıyor 2-3 dk sonra kendi kendine 2400 MHz ile açılıyor tabii ki Geardown Mode kapalı şekilde. 2400 MHz ile bile kapatamıyorum, farklı BIOS sürümleri denedim yine aynı. ryzen dram calculator'ün son sürümünde fast profile seçiyorum CL değeri 15 şekilde hesaplıyor bu ayarı kapatmadan da 15 yapamıyorum. yok mudur bunun bir çözümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

timing ayarlama kısmından fotoğraf çekip yollarsanız yardımcı olmaya çalişirim

hesaplamalar iki timingin toplamı şeklinde. timinglerin bazıları birbirine bagli,

yani tRAS timingiyle ilgili değer belirlerken cas latency ve tRCDRD değerlerini toplamalısınız
    Hocam mavi ekran alınca biosu sıfırladım. Daha önce bir konu vardı thaipoon ve ryzen calculator ile timing ayarlama yapımı anlatan,aklımda kaldığınca yapmaya çalıştım yine açılmıyor pc hiç bir şekilde.

Bileşenlerim şöyle.

Asus Prime X570-p Pro
    Ryzen 3600x
    Corsair 16GB(2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram CMW16GX4M2C3200C16
    Corsair H150i Pro 360mm Sıvı soğutma

Aşağıya resimleri ekliyorum.En iyi performansı alabileceğim işlemci ve ram oc yapmak istiyorum.

RAM'de Subtiminglerin CPU Oyun Performansına EtkiRAM'de Subtiminglerin CPU Oyun Performansına EtkiRAM'de Subtiminglerin CPU Oyun Performansına EtkiRAM'de Subtiminglerin CPU Oyun Performansına EtkiRAM'de Subtiminglerin CPU Oyun Performansına EtkiRAM'de Subtiminglerin CPU Oyun Performansına EtkiRAM'de Subtiminglerin CPU Oyun Performansına EtkiRAM'de Subtiminglerin CPU Oyun Performansına Etki

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.