Şimdi Ara

Ram almayı düşünüyorum ama bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Cod Ghost ön sipariş yapmıştım ama beklenmedik bir süprizle karşılaştım Cod Ghost ''6 GB'' ram i olmayan oyunu açamıyor benimde mecburen ram yükseltmem lazım şuanda elimdeki ram (ELİXİR 4 GB DDR3 1333 MHZ) ben bu ram in yanına (Corsair 2 GB DDR3 1333 MHZ) ram taksam herhangi bir sorun cıkartırmı şimdiden teşekkür ederim..

• Bildiğim kadarıyla mhz lerinin uyması yetiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoey26

Arkadaşlar Cod Ghost ön sipariş yapmıştım ama beklenmedik bir süprizle karşılaştım Cod Ghost ''6 GB'' ram i olmayan oyunu açamıyor benimde mecburen ram yükseltmem lazım şuanda elimdeki ram (ELİXİR 4 GB DDR3 1333 MHZ) ben bu ram in yanına (Corsair 2 GB DDR3 1333 MHZ) ram taksam herhangi bir sorun cıkartırmı şimdiden teşekkür ederim..

hayır

o uyarıda çok saçmaymış nasıl açmıyor ya şakamı bu
  • Yönelndirmek gibi olmasın tabiki ama, yanımda bulunan iş arkadaşım 4gb ram ile crackli olarak çalıştırıyor şu anda Ghost'u. Sanırım oyunun korsanında ek bir patch vs çıkmış olabilir. Yine de emin olamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Yönelndirmek gibi olmasın tabiki ama, yanımda bulunan iş arkadaşım 4gb ram ile crackli olarak çalıştırıyor şu anda Ghost'u. Sanırım oyunun korsanında ek bir patch vs çıkmış olabilir. Yine de emin olamadım...

evet.ghost için 6gb ram fix var 4gb ile oyun oynanıyor.ama tabi 4gb yetmez veya yeter ona karışmıyo fix
  • Hocam gayet yeterli takır takır çalışıyor (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: Zoey26

Arkadaşlar Cod Ghost ön sipariş yapmıştım ama beklenmedik bir süprizle karşılaştım Cod Ghost ''6 GB'' ram i olmayan oyunu açamıyor benimde mecburen ram yükseltmem lazım şuanda elimdeki ram (ELİXİR 4 GB DDR3 1333 MHZ) ben bu ram in yanına (Corsair 2 GB DDR3 1333 MHZ) ram taksam herhangi bir sorun cıkartırmı şimdiden teşekkür ederim..

hayır

o uyarıda çok saçmaymış nasıl açmıyor ya şakamı bu

hocam dün akşam update geldi artık 4 gb ram i olanlarda girebiliyor ama imzamdaki sistem ile 1360x768 de ultrada kasıyor sizce normal bişeymi cünkü bu sistem ile bf4 ü ultrada cok rahat bitirdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam gayet yeterli takır takır çalışıyor (:

hocam fix yapmaya gerek kalmadı oyuna update ile hallettiler bu sorunu ama kasma sorunum var imzamdaki sistem ile aa açmasam bile kasmalar hissediliyor 6 gb ram olmadığından mı kaynaklanıyor acaba siz hangi ayarlarda oynuyorsunuz oyunu
  • Ram için update çıkmış olsa bile, oyunda kullanılan yeni oyun motoru bu tür optimizasyon sıkıntıları yaşatıcaktır. Bir süre beklemekte fayda var. Ekran kartınız da biraz sıkıntı yapıyor olabilir. Mutlaka daha iyi optimize edeceklerdir oyunu bir süre içinde.
  • O.c olarak 2400 ü görmezsen cod ghost hayal olarak kalır. Mhz hızında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

O.c olarak 2400 ü görmezsen cod ghost hayal olarak kalır. Mhz hızında

hocam sorun bana optimizasyon özürlü olmasından kaynaklı gibi geliyor cünkü imzamdaki sistem ile birçok oyunu ultrada cok rahat bir şekilde oynuyorum BF4 de dahil buna 1360x768 çözünürlükte oynuyorum zaten tüm ayarları açıyorum BF4 te bile kasmayan sistem Ghostta kasıyor
  • quote:

Ram için update çıkmış olsa bile, oyunda kullanılan yeni oyun motoru bu tür optimizasyon sıkıntıları yaşatıcaktır. Bir süre beklemekte fayda var. Ekran kartınız da biraz sıkıntı yapıyor olabilir. Mutlaka daha iyi optimize edeceklerdir oyunu bir süre içinde.

hocam ekran kartının sıkıntı yaratacağını sanmıyorum bu kartla bir çok oyunu ultrada oynuyorum ghost olarak sağlam bir grafiklerle gelen bir oyun değilki :)
  • bize yorum tapmak artik dusmez cunku bjk_murat hocam yorum yapmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten sıkıntı orda. Bu oyun için bildiğim kadarıyla yeni grafik motoru yazıldı. Sorun bununla ilgili diye düşünüyorum. Herkesin şikayeti bu. Bu kadar sistem istemesine ragmen kayda değer bir grafik sıçraması yok, mutlaka daha düzgün optimize edeceklerdir.
  • quote:

Zaten sıkıntı orda. Bu oyun için bildiğim kadarıyla yeni grafik motoru yazıldı. Sorun bununla ilgili diye düşünüyorum. Herkesin şikayeti bu. Bu kadar sistem istemesine ragmen kayda değer bir grafik sıçraması yok, mutlaka daha düzgün optimize edeceklerdir.

hocam ramdan kaynaklı değildir demi bu problem banada optimizasyon sorunu gibi geliyor ama düzeltilmezse zaten bundan sonra cod serisine para vermeyi düşünmüyorum
  • Tabiki de optimizasyon sorunu, yerli yabancı tüm forumlar bundan bahsediyor. Biraz beklemekte fayda var.
  • Yardım eden herkeze çok teşekkür ederim arkadaşlar mecburen patch bekleyeceğiz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.