Şimdi Ara

Ram alırken neye dikkat etmek gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben Ram alacamda hatta sistem topluyom Ram'ı gskill 2x4 1866 mhz Cl9 alıcam

Ram alırken neye dikkat edecem kaç gb olduğuna mı mhz lerinemi CL'ya mı veya bildiğim ne varsa ona mı bi yardım ederseniz bu konu sayesinde herkes yararlanır.

• Ram alirken anakartini goz onunde bulundurursun yani ramin yapisina gore. Ramin calisma tipine gore ayrica ramlerin calisma frekansina gore secilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunların özelliklerine nerden ulaşa bilirm belli bir site filan varmı? bana arkadaş CL öneml idedi yanındaki rakam ne kadar düşük olursa o akdar ii dedii bende en düşük 9 gördüm şuana kadar gskill 2x4 1866 mhz cl9 ram bunu almamı önerdi.
  • yazdiklarinin hepsi onemli anakartinin en fazla kac MHz destekledigi onemli diger degerler butcene gore degisir
  • speedyrazor kullanıcısına yanıt
    anakart 2000 ve üstü olacak o kesin

önerin için saol teşekkür ederim .
  • overclock yapmayacaksan ve beklentin cok yusek degilse ramlere bosuna 1.5 2 kati para verme aradaki performans a degmez bence
  • speedyrazor kullanıcısına yanıt
    hacı valla açıkcası hep hayalimde pc min 8 gb olması nedenini bende bilmiyom adamın biri gelip dese gel 16 gb verecem dedse ben yok derim 8 kabul ediyom ben hayalim o benm :D

aklıma takılan 1600 mhz 1866 mhz aralarında fiyat farkı yok ama ne alakası var bunların ne fark ıvar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • detayli olarak ben de bilmiyorum internette arastirarak detayli bilgi bulabilirsin
  • Belli bi site varmı? Link?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle amacınıza uygun ram almalısınız. Örneğin oyun oynamak için +2000mhz hızında çalışabilen ramlere o kadar para vermeye değmez. 1600 ve 1866mhz gayet yeterli ve uygundur. Tabi cl değeride önemli, cl9 olursa iyi olur. Şuan için piyasadaki oyunlara 8 gb her türlü fazlasıyla yetiyor.(birkaç oyun dışında) 2x4 gb alıp birkaç sene içinde üzerine ekleme yapabilirsiniz.
  • gokhanoflaz kullanıcısına yanıt
    valla açıkçası 2x4 1866 mhz CL9 ram

oyun için sistem topluyom ben 8320 işlemci ud3p anakart alacam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.