Bildirim
Ram alırken neye dikkat etmek gerek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Ram alirken anakartini goz onunde bulundurursun yani ramin yapisina gore. Ramin calisma tipine gore ayrica ramlerin calisma frekansina gore secilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunların özelliklerine nerden ulaşa bilirm belli bir site filan varmı? bana arkadaş CL öneml idedi yanındaki rakam ne kadar düşük olursa o akdar ii dedii bende en düşük 9 gördüm şuana kadar gskill 2x4 1866 mhz cl9 ram bunu almamı önerdi. -
yazdiklarinin hepsi onemli anakartinin en fazla kac MHz destekledigi onemli diger degerler butcene gore degisir -
anakart 2000 ve üstü olacak o kesin
önerin için saol teşekkür ederim . -
overclock yapmayacaksan ve beklentin cok yusek degilse ramlere bosuna 1.5 2 kati para verme aradaki performans a degmez bence -
hacı valla açıkcası hep hayalimde pc min 8 gb olması nedenini bende bilmiyom adamın biri gelip dese gel 16 gb verecem dedse ben yok derim 8 kabul ediyom ben hayalim o benm :D
aklıma takılan 1600 mhz 1866 mhz aralarında fiyat farkı yok ama ne alakası var bunların ne fark ıvar? -
detayli olarak ben de bilmiyorum internette arastirarak detayli bilgi bulabilirsin -
Belli bi site varmı? Link?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle amacınıza uygun ram almalısınız. Örneğin oyun oynamak için +2000mhz hızında çalışabilen ramlere o kadar para vermeye değmez. 1600 ve 1866mhz gayet yeterli ve uygundur. Tabi cl değeride önemli, cl9 olursa iyi olur. Şuan için piyasadaki oyunlara 8 gb her türlü fazlasıyla yetiyor.(birkaç oyun dışında) 2x4 gb alıp birkaç sene içinde üzerine ekleme yapabilirsiniz. -
valla açıkçası 2x4 1866 mhz CL9 ram
oyun için sistem topluyom ben 8320 işlemci ud3p anakart alacam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X