Şimdi Ara

ram % 91 de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaş lar benim pc de 16 gb ram var pc ye yüklediğim gatget te ram lerimin %91 de gösteriyor ram e fazla yük biniyorekranın sağ alt köşesindeki gizli simgeleri göster ikonundaki bir çok uygulamayı kapattığım halde ram ler hala %91 de ram leri rahatlatmanın bir yolu varmı

• vala ben pek anlamadım bide siz bakın çünkü önceden bukadar yüksek göstermiyordu
     ram  % 91 de

Orijinalden alıntı: 4.5G siken

quote:

Orijinalden alıntı: sireno52

vala ben pek anlamadım bide siz bakın çünkü önceden bukadar yüksek göstermiyordu
     ram  % 91 de

götünü sikim

admin bana cevap hakkı doğdu sen mi bir şeyler yapacan yoksa benmi doya doya küfür edeyim farketmez şahısın ağzı sütkokuyor belli ama olsun ya sen bir şey yap yada ben belden aşşağı vurmaya başlıyayım

• quote:

Orijinalden alıntı: sireno52

vala ben pek anlamadım bide siz bakın çünkü önceden bukadar yüksek göstermiyordu
     ram  % 91 de

Görev yöneticisinden baktığınızda da bu programın gösterdiği değeri mi gösteriyor?

• onun resminede bak
     ram  % 91 de
    bu arada şu an forumda admin yokmu yani forum yöneticisi yokmu yukarda ağzı bozuk dengesize işlem yapılmıyacakmı
    Intel i9 12900k // Gigabyte RTX 4070 Gaming OC // Asus TUF Gaming Z690 // Corsair Vengeance LED 3600MHZ C16 DDR4 4x8GB // Corsair Obsidian 450D // Seasonic X-850 80+ Gold Psu // Samsung 970 EVO Plus 1TB SSD // Seagate Barracuda 2TB HDD 7200RPM 64MB // MSI MAG27CQ QHD 144Hz 1ms 27" // BATTLELOG ID: Sonicboom_TR
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğunBelKası

Dh de böyle. Olmaları gerektiğinde adminler yoktur. :)

neyse admin halletmiş sanırım arkadaşı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sireno52 -- 3 Nisan 2016; 13:41:51 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 3 Nisan 2016; 13:55:20 >

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

İşlemler kısmının ekran görüntüsünü "bellek" sütununa tıklayarak koyar mısın?

ram  % 91 de

• pardon
     ram  % 91 de
  • Orada bellek kismi var ona tiklarsan en cok ne kullaniyor goruruz. Bu arada yuzde 99 virus vardir pc de... En temizi format atmak; imkan yoksa avg ile taratabilirisn. Bir de junkware var galiba combofix junkware removal tool rdskiller gibi programlarla da tarat.

NOT: Youtube deney kanalımı, bir doktorun evine kadar gidip önce karısını sonra kendisini öldüren hayvan yüzünden kapattım. #Doktorlaröldürülüyor
  • %92 bellek yazan kısma tıklayıp atarsan sorunun ne olduğu belli olacaktır.

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Orada bellek kismi var ona tiklarsan en cok ne kullaniyor goruruz. Bu arada yuzde 99 virus vardir pc de... En temizi format atmak; imkan yoksa avg ile taratabilirisn. Bir de junkware var galiba combofix junkware removal tool rdskiller gibi programlarla da tarat.

aynen dediğin gibiymiş benim pc de avast yüklü tarama yaptırdım pc kapandı açılışta sistemi komple taradı ve şu an ram %17 gösteriyor
     ram  % 91 de
    bende 4-5 gündür ram temizleme tarzı uygulama arıyordum çok sağolu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.