|
iPhone 16 ve 16 Pro modelleri 8 GB RAM ile gelecek
-
-
Bu yapay zeka muhabbeti Siri gibi kısa sürede unutulacak gibime geliyor. Samsunglara geldide ne oldu şuan kim kullanıyor doğru dürüst ? Bir anlık saman alevi gibi geldi geçti.
-
Bu elmanin ramle sıkıntısı ne arkadaş
-
16 GB ram koysa Androidin üzerine toprak atacak ama işte nerede o akıl. 16 serisine 16 GB ram yakışırdı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Madem her şey 17’de olacak. Neden 16 serisini çıkarıyorsun ki?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediği gibi olursa 16 serisi şimdiden ölü doğdu diyebiliriz. Sadece yapay zeka olarak bakmamak gerek. 8’den 12’ye geçmek az bir fark değil. Arada koskocaman bir 4 GB var. 17 serisinde ProMotion özelliğinin tüm modellerde olacağı söyleniyor. Yalnız çoğu kişi 120 Hz olayından hala bihaber. Birine sormuştum niye pro aldın diye. Arkasında üç kamera var daha havalı duruyor demişti.
Herşeyi geçtim,iphone 130-140k dayanicak..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iphone 16 pro max isteyen dm atabilir thx
-
16 serisi tam bir ara geçiş modeli olacak aynı 12 serisi gibi
Bir iPhone'u 4-5 sene kullananlar için hatalı bir tercih olur
Almışken tam alıp uzun süre kullanmak isteyenler 17'yi beklemeli
Eeee? 15 PM'den ufak detaylar hariç "genel kullanım alışkanlıklarını baz alırsak" ne farkı kaldı?
17 serisi beklenir, onda da kasa değişeceği için illa sıkıntıları olur, paşa paşa 18 serisi alınır. Gerisi boşa para harcamaktan ibaret bence...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 28 Ağustos 2024; 23:28:17 >
Çöplemek için daha çok erken, herşey RAM değil ama donanımsal olarak 15 Pro’nun çok üzerine çıkamazlarsa değiştirmeye değmeyecek gibi görünüyor. 15 Pro serisi şuan en mantıklı cihaz konumunda, yeni Type C porta sahip, Apple Intelligence da gelecek zaten. Bekleyelim görelim bakalım.
Hocam gelen haberleri takip ediyorsanız görmüşsünüzdür. Her şey 17 serisine kalmış durumda. Şaka gibi firma Apple. Bu sefer değiştirecek lightning portu da kalmayınca ekranı 6.78’den 6.9 inç’e çektiler.
Geçen sene sanki 15 serisi çıkarken de 16 için böyle bir şey denmişti hocam 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamamen patlasa da kurtulsak yapay zeka sacmalıgından.. Telif haklarından ChatGPT'yi patlatsalar yeter öbürleri zaten korkudan bir daha yapay zeka yapamazlar local hostta calısan birkac kücük LLM olur piyasada..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 29 Ağustos 2024; 7:45:12 > -
Aynen her sene aynı muhabbet bu sene boş herşey seneye çıkcak olanda gizli :) geçen sene elinde 14 olanlar 15 te hiçbir değişiklik yok niye geçicez diyorlardı şimdi 15 çiler başladı. Arkadaşlar zaten kaç yıldır bir sonraki seri için büyük değişiklikler yapılmıyor yani artık gıdım gıdım ilerleyecek teknoloji anlayın ve kötülemeyi bırakın.
Apple ram konusunda cimridir bir anda 12 gb a geçmez. iphone 12-13 pro serileri 6 gb ramle gelmişti 14 pro da 8 garanti deniliyordu sonrada bir haber çıktı ki apple gerekli görmüyor pat diye 6 gb geldi oda. Ama ram hızı yükseltilmişti. Muhtemelen bu senede 8 olur ama lpddr5x ramle gelir. Seneyede max 10 gb olur.
Bu mantıkla 13 den sonra hiçbirini değiştirmeye gerek yok ki, her sene bir sonraki sene diyoruz zaten.
13 ile 15 arasında port ve %5-10 performans dışında fark zaten yok. KAmera falan olayları hikaye. Resmen aynılar hayata yansımaları.
17 de de bir halt olmaz.
Android dünyasında bir devrim olmadğı sürece apple kozlarını öne sürmeyecek. Şarj süresi ve ekran hızları büyük fark yaratmıyor.
-
Dayanacak mı, dayayacaklar mı orası biraz şüpheli. USD Bazlı bir şey değişmez hatta ucuz bile olabilir.
Ama haşmetli büyüklerimiz bize vergi yol su olarak dayayacaklar bence
-
Hocam RAM yükseldi. Titanyum kasaya geçildi. Ayrıca Apple Intelligence ve belirli AAA oyunları da destekliyor 15 Pro. 17’de ne olacak ben asıl onu merak ediyorum. Android tarafından bir atak bekliyorlar belli ki.
Geçen yıl 14P kullanıyordum. Bu sene 15Pm. Benim kullanımımda sadece type c bile yeterli bir sebepti. Bunlardan önce de 13P ve dinamik adayı merak ettiğim için 14P’ye geçmiştim. Fakat bu sene 16Pm için onu da bulamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 29 Ağustos 2024; 16:24:16 >
Daha ürün çıkmadı ki bir görelim ne çıkacak ona göre karar verelim. Bende mesela 14 pm kullanıyordum ama 15 e geçmek için sebep bulamadım. Hatta forumda lansmandan sonra bu muydu birebir aynı 14 le diye muhabbetler döndü hepsini hatırlıyorum. Mesela type-c benim için hiç önemli değildi çünkü tüm cihazlarım lightning ti. Fakat tablet bozuldu yenisini aldım onda type-c oldu ve mac type-c olunca şimdi arıyorum type-c.
Mesela söylentilerden hareket edersek ekranın büyümesi çok güzel, Aı yenilikleri, capture butonu hassas olacak diyorlar foto çekerken elimizle sağ sol yapınca zum yapacakmış oda bence ilginç bir deneyim. Ama herşeyi geçtim 14 ten geçmek için yine bir sebep yok. Hatta 11 pm ten falan geçenler büyük değişiklik görecek. Sırf cihazın değeri düşmesin diye 16 PM e geçmeyi düşünebilirim.
Son olarak şuda var seneye çıkacak olan 17 serisi 3.yıllık aynı kasalı cihaz olacak. Yani 1 sene sonra yeni kasaya geçecek apple. Aynı 12-13-14 serisi gibi. 13 pro serisine hiçbir yenilik yok boş seri diyorlardı ama en sağlam serilerden bence ki hiç kullanmadığım halde söylüyorum bunu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu yapay zeka muhabbeti Siri gibi kısa sürede unutulacak gibime geliyor. Samsunglara geldide ne oldu şuan kim kullanıyor doğru dürüst ? Bir anlık saman alevi gibi geldi geçti. |
Bu elmanin ramle sıkıntısı ne arkadaş
|
Dediği gibi olursa 16 serisi şimdiden ölü doğdu diyebiliriz. Sadece yapay zeka olarak bakmamak gerek. 8’den 12’ye geçmek az bir fark değil. Arada koskocaman bir 4 GB var. 17 serisinde ProMotion özelliğinin tüm modellerde olacağı söyleniyor. Yalnız çoğu kişi 120 Hz olayından hala bihaber. Birine sormuştum niye pro aldın diye. Arkasında üç kamera var daha havalı duruyor demişti.
|
Aynen her sene aynı muhabbet bu sene boş herşey seneye çıkcak olanda gizli :) geçen sene elinde 14 olanlar 15 te hiçbir değişiklik yok niye geçicez diyorlardı şimdi 15 çiler başladı. Arkadaşlar zaten kaç yıldır bir sonraki seri için büyük değişiklikler yapılmıyor yani artık gıdım gıdım ilerleyecek teknoloji anlayın ve kötülemeyi bırakın. Apple ram konusunda cimridir bir anda 12 gb a geçmez. iphone 12-13 pro serileri 6 gb ramle gelmişti 14 pro da 8 garanti deniliyordu sonrada bir haber çıktı ki apple gerekli görmüyor pat diye 6 gb geldi oda. Ama ram hızı yükseltilmişti. Muhtemelen bu senede 8 olur ama lpddr5x ramle gelir. Seneyede max 10 gb olur. |
Benzer içerikler
- opera video indirme eklentisi
- whatsapp aero apk
- twitter ücretli mi
- instagramda taslaklar nerede
- whatsapp gizleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X