Bildirim
Rakım ölçen program arıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ulysse speedometer isimli programı kullanıyorum anlık ve ortalama hız bilgisi ile birlikte rakımı da gayet hassas ve başarılı bir şekilde ölçüyor... Markette arama yaparsanız kolaylıkla bulabilirsiniz... -
rakımı nasıl ölçüyomuş program :S haritadan buluyordur ölçülmüş değerleri -
quote:
Orijinalden alıntı: cnr0663
bulundugum yerin rakımını ölçen android program arıyorum arkadaslar, bildiginiz bir program varmı?
gps durum diye program var o herşeyi çıkarıyor, rakımi da uydulardan buluyor -
telefonda gps alıcısı varsa compass var marketten indir konumunu yukseltini ve pusula degerlerinide gosterir -
quote:
Orijinalden alıntı: patagon
ulysse speedometer isimli programı kullanıyorum anlık ve ortalama hız bilgisi ile birlikte rakımı da gayet hassas ve başarılı bir şekilde ölçüyor... Markette arama yaparsanız kolaylıkla bulabilirsiniz...
ortalama hızı veren gps programı yok diye biliyordum.bana öyle denmişti.varmı yani şimdi.düzgün ölçüyormu ortalama hızı -
Gps grid reference apksini dene. Jeolog olduğum için dağda bayırda çok kullanıyorum rakım koordinat filan için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnox -- 12 Ağustos 2012; 18:49:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öylesine kullanabilirsin ancak %100 doğru sonuç vermez. Dünya elipsoid'dir. GPS düz görür ve hatalı ölçer/ölçemez
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X