Şimdi Ara

Raised by Wolves (HBO Max) - 3 Eylül 2020 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
3
Favori
6.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dizi ile ilgisini çözmeye çalışırken ;

• İlk bölüm hiç fena değildi, Alien tadı veriyor, ilerisi için oldukça merak uyandırmayı da başardı.
  • ilk iki bölümü seyrettim.

sci-fi olarak baktığımda şuan altı biraz boş gözüküyor. androidler, gelecek vs. klasik şeyler. hikayenin ne kadar farklılaşacağı merak konusu şimdilik. ama şu haliyle bile bir sonraki bölümü merak ettiriyor. görselleri de gayet başarılı.

dizide özellikle dine çok fazla gönderme var. çoğu amerikan ve özellikle HBO dizileri dine gönderme yapar fakat bu dizi bunu ilk bölümlerde yapıyor. bu yönde çok fazla sorguya açık konu sunuyor.

hele ikinci bölümün sonlarına doğru,
    zenci bir kızın Anne'ye açıldığı bir konuşması var;

simülasyon içindeyken taciz edilip hamile kalmış, ve taciz eden de kilisedeki en yüksek rütbeli ikinci kişiymiş...

yıl bilmem kaç olmuş adamlar bizim sorunlarımızı anlatıyor. ring any bells?

sözün özü ben beğendim, bu senenin dikkat çeken yapımı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 6 Eylül 2020; 1:19:46 >

• Taş gibi bilimkurgu dizisi olmuş ridley scott yaparsa olur, genel itibariyle özgünde bir senaryosuda var diyebiliriz, bu devirde zaten özgün bilimkurgu konuları bulmak bir hayli zor. Battelstar Galictica dakine benzer bir mucadeleyi faklı yönlerden daha derin incelemiş gibi

Ridley scott alien da olduğu gibi içinden beyaz sıvı akam siber organizma tipi androidinden vaz geçmiyor onu dahada geliştirmiş 👍😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıplaklık var mı dizide arkadaşlar ona göre doğru zamanda izleyeyim.
  • Var ama aseksüel boyutta. O da çok kısa. Android'in çıplaklığıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scientia

Var ama aseksüel boyutta. O da çok kısa. Android'in çıplaklığıydı.
    Neyse gece izleyeyim yine de.
  • Diziye açıkçası Travis Fimmel'ı görünce başladım. Normalde uzay/robot/gelecek temalı konular ilgimi çekmez. İlk 3 bölüm itibariyle fena sardı. Çok beğendim.
  • Atmosfer muhteşem. Şöyle AAA seviyesinde diziler bayadır gelmiyordu, HBO dışında herhalde kimse de çıkarmaz bu tarz dizi.

Bu tarz dizileri seviyorsanız aquaman abimizin oynadığı appletv yapımı 'See' öneririm.
  • Ya bu dizinin konusu nedir bir türlü anlamadım tam açıklayan bir kaynak var mı ? ya da açıklayabilecek kimse var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

Ya bu dizinin konusu nedir bir türlü anlamadım tam açıklayan bir kaynak var mı ? ya da açıklayabilecek kimse var mı?
    inançlı ınsanlar ve inançsızlar arasında büyük bir savaş çıkmış bu savaşta her iki tarafta androidleri kullanabiliyor ve sonunda dünya nerdeyse yaşanmaz bir yer haline gelmiş, kepler 22-b ye yolculuk edip kolonileşmek istiyor iki tarafta, bir taraf insanları androidlerin yetirştirmesi için çabalıyor diğerleri buna karşı çıkıyor olaylar gelişiyor ...
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için
  • Bünyeye ilaç gibi geldi. Kalan bölümleri iple çekiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha 1. dk da orgazm oldum

ben diziyi izlemeye gidiyom
  • Dördüncü bölüm bugün gelecek. Yarın izleriz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scientia

Dördüncü bölüm bugün gelecek. Yarın izleriz artık.
    geldi reis malum ortamlara düstü. izliyorum
  • funky-nd kullanıcısına yanıt
    Hadi ya. Hemen izliyorum. Teşekkürler.
  • Top Rated TV #232 olduk.
  • funky-nd kullanıcısına yanıt
    2 bölüm var galiba 5 te çıkmış.
  • 4-5. bölüm spoileri

bu adamın oldugu yerde kimse kral olmaya calısmasın

Raised by Wolves (HBO Max) - 3 Eylül 2020

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 10 Eylül 2020; 21:22:55 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.