Şimdi Ara

Raised by Wolves (HBO Max) - 3 Eylül 2020 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
180
Cevap
3
Favori
6.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konusu Netflix filmi I am Mother a benziyor.
  • Trailer'ı izlerken orgazm oldum. 3 Eylül yazısını göründe çok mutlu oldum. Tüm bölümler birden mı çıkacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scientia

Trailer'ı izlerken orgazm oldum. 3 Eylül yazısını göründe çok mutlu oldum. Tüm bölümler birden mı çıkacak?
    hboda her hafta bi bolum cikar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • funky-nd kullanıcısına yanıt
    İlk üç bölüm için 3 Eylül demişler.

imdb
    Raised by Wolves (TV Series 2020– ) - IMDb
    https://www.imdb.com/title/tt9170108/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1

Apple TV+ gibi olacak o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: scientia

İlk üç bölüm için 3 Eylül demişler.

https://www.imdb.com/title/tt9170108/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1

Apple TV+ gibi olacak o zaman.
    geçen seneye damga vuran dizi chernobyl olmuştu. bence bu seneye de bu damgasını vuracak. izlemeden bilemeyiz tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 1 Eylül 2020; 16:43:59 >
  • funky-nd kullanıcısına yanıt
    Westworld, The Expanse gibi bilim kurgu dizileri beni çok etkiliyor. Ödül almasa bile sunduğu atmosfer, fikir, görsellik kafi bana.
  • torrentten indirdim. eng altyazılı izliyorum su an.
  • Havanın kararmasını bekliyorum.
  • 1.Bölüm Türkçe Altyazı çıkmış.

Bir izleyin de spoilersiz yorumlayın şu diziyi, Fragmandan beklentim yükselmişti benim. Puanlar beklentimin altında kaldı haliyle temkinliyim.

Zaten zamanım dar günde 1 dizi bölümü izleyebiliyorum o yüzden seçim yapmak önemli benim için :(
  • İlk bölümü izledim. Kesinlikle salt bir aksiyon dizisi değil. Felsefi ve sosyolojik altyapısı var. Ayrıca oyunculuk, efektler ve konu harika gibi duruyor. Asla sıkmadı. Tavsiye ederim.
  • altyazı sadece planetdp'de bu arada, turkcealtyazi.org'da yok boşuna oraya bakmayın.

• ingilizce altyazılı izledim 3 bölümü de. bence olmuş dizi. drama, sci-fi geçiyor türü. bence oraya fantasy de ekleyebiliriz. hatta mystery de ekleyebiliriz. kendini merak ettiriyor. iki başrol oyuncusu da çok başarılı.

• Dizi boyunca Ateistleri daha gelişmiş, zengin ve modern sanmıştım. Necromancer ve diğer robotları da onlar yaptı sanmıştım ama tersiymiş resmen. Dindarlar ürettiyse o robotu neden ellerinde daha fazla necromancer modelinden yok acaba?

• 3 bölüm birden mi çıktı? Haftalık olmayacak mı? İndiriyorum şuan
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Haftalik cikicak,ilk 3 bolumu ayni anda yayinlama olayi cogu dizide var artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk bölümü izledim 10/10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk 3 bölümü indirmeye aldım bakalım.
  • Tavsiye ederim. Konusu oldukça farklı ve güzel.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.