Bildirim
RAIDMAX Smilodon 612WB Kasa
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
kasanın dışı cok güzel ve cok hoş eger kasayı alıcaksan hiç durma -
Kasayı mavibilgisayarda buldum benimde cok hosuma gitti fiyatıda iyi gibi
bu kasayı almayı dusunuyorum gercekten -
sogutma sistemi 80 mm lik fanlarla yeterlimi sizce ? -
yeterli gelir mi bilmiyorum ama
her iki yanda ve arkada hava delikleri olması 3 tane 80 mm fanı olması sogutma icin yeterli olabilecegi yönünde tabii bu konuda kullanmadan birsey soleyemem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stacker80 -- 26 Şubat 2007; 9:32:30 > -
işte kasa dedigin budur hastayım bu kasaya
ayrıca anakartı kolay takabilmek için kasanın sol tarafıda çııyor bu şekilde çok tahat yerleşim yapılabilr sogutmanın kötü olacagını sanmıyorum...
gece ışıklar kapalıyken çok güzel görüntüsü oldugundan eminim... de fiyatı biraz daha ucuz olsa kaçırmaz alırdım -
walla ben chakra dusunuyorum bakalim. -
chakra da çok agır ve sade duruyor aslında oda çok şık bir kasa ama ilk aşk herzaman bir başkadır -
manyaq bi dış tasarımı var süper -
burdanda bakabilirsiniz Video Review http://www.3dgameman.com/content/view/4286/103/ -
arkadaşım kasanın malzeme kalitesi güzle benziyor ama incelemden alma zaten soğutması güzele benziyor görüntüsüne diyecek yok -
tasarımı çok gzüel ve mantıklı bence -
8800gtx sığarmı acaba? -
yani radimax ilk çıkardığı seride yaptığı hatayı bu kasadada yapmış böyle bir kasa için arkada kesinlikle 12 cm lik fan olmalı raidmax 8cm lik koymuş kesinlikle çok kötü -
quote:
Orjinalden alıntı: alperen_69
yani radimax ilk çıkardığı seride yaptığı hatayı bu kasadada yapmış böyle bir kasa için arkada kesinlikle 12 cm lik fan olmalı raidmax 8cm lik koymuş kesinlikle çok kötü
işlemci sıcaklıgında 12 yerine 8 olması kac derece fark edebilir tahmini olarak birde boyut olarak yeterli olur mu -
quote:
Orjinalden alıntı: alperen_69
yani radimax ilk çıkardığı seride yaptığı hatayı bu kasadada yapmış böyle bir kasa için arkada kesinlikle 12 cm lik fan olmalı raidmax 8cm lik koymuş kesinlikle çok kötü
+1905
Böyle bir kasaya egzos fan olarak 80 mm fan
düşünen kişi veya kişileri raidmax firmasının hemen kovması lazım
120 mm olsaydı süper olurdu ama bu şekilde sadece görüntü olmuş
-
chakra hem daha şık hemde daha karizma duruyor bu biraz sanki pavyon gibi -
özellikleri bakımından kaliteli bir kasa.
+ dış görünüm, tasarım
+ kolay montaj
+ modding
+ full kutu içeriği
- 80 mm yerine 120 mm fanlar kullanılabilirdi.
ben bu kasayı alıyorum arkadaşlar. donanımı tamamlarsam incelememi yapar buraya koyarım. -
Fotoğrafları da bekliyoruz heycanla. Kısmetse ben de bir haftaya kadar toplayacağım sisteme bu kasayı düşünüyorum da -
Resimler kaliteli değil kusura bakmayın.
Çalışan bir sistem olmadığı için sıcaklık değerlerini de veremiyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X