Şimdi Ara

RAİD TAKTIM SİNEKLER ÖLMEDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • her gece bıktım ben bu sineklerden. bir türlü uyutmuyorlar dün gece dedim yeni aldığım raidi takayım taktım bir işe yaramadı vallaha reklamında kadın takınca sinekleer ölüyordu ama ben takıyorum bir işe yaramıyor bende dün aldım elime pantolonu allah ne verdiyse önume gelene vurdum. bence sizde gidip raidlere para ödemeyin

• bende ayni dertten muzdariptim gecen bende raid aldim elektrikli ve likit olanindan ve iki aksamdir sineksiz bir uyku cekmekteyim sen hangisinden aldin acaba raidin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sinekleri öldürmez kovar pencereyi de açman gerek.
  • Bızdede var raid gece fişe takıyoruz ama hıçbişeye yaramadı

• beyler raid likit takın 3 yıldır köyde kullanıyorum. hiç bir şikayetım yoktu. hiç ısırılmadan yaz geçirdiğimi bilirim.
  • O sinekleri öldürmüyor diye biliyorum.Seni bulmasını engelliyor.İçeride olanları pantolanla öldür.Dahası gelmez.
  • Fişe takacaksın raidi kardeşim,başka yere değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kedim 3.kattan düştü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bizim eve gelmiyorlar en iyisi sineklik
  • raidin kapsüllüsünden var bizde sinekleri öldürmüyor ama donduruyor. eğer cam falan açıksa kaçıp gidiyorlar eğer kaçamazlarsa oldukları yerde donup kalıyorlar geneldede sabaha karşı ölüyorlar
  • raid öldürmüyor zaten, sadece onlara bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu izah edip ortamdan uzaklaştırıyor
  •  RAİD TAKTIM SİNEKLER ÖLMEDİ
  • bende gayette işe yarıyor raidi takıp pencereyide açıyorum hem serin hem sineksiz bi uyku
  • Sen de elle mudahale et o zaman

• bende raid öldürüyor diye biliyordum demekki kovuyormuş sizden öğrendim
  • Önceden tabletliler vardı onlar öldürüyordu diye hatırlıyorum bide fişe taktığında odanın kapısını 5-10dk kapat camı aç odaya iyice etki etsin sinekler dışarı çıksın, sonra yine kapıyı açabilirsin izin veriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Önceden tabletliler vardı onlar öldürüyordu diye hatırlıyorum bide fişe taktığında odanın kapısını 5-10dk kapat camı aç odaya iyice etki etsin sinekler dışarı çıksın, sonra yine kapıyı açabilirsin izin veriyorum

bizim eskiden aldığımız raid var üstünde bosluk yerı vardı oraya tablet sokunca ıse yarıodu bılmıyorum hala uretıyorlarmı. ama eskılerı superdı
  • quote:

Önceden tabletliler vardı onlar öldürüyordu diye hatırlıyorum bide fişe taktığında odanın kapısını 5-10dk kapat camı aç odaya iyice etki etsin sinekler dışarı çıksın, sonra yine kapıyı açabilirsin izin veriyorum

Dostum ben hala tablet kullanıyorum ama öldürmüyor beter ediyor sivri sinekler ayyaş gibi oluyorlar kıpırdayamıyorlar 8 saat etkili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forward 1905

quote:

bizim eskiden aldığımız raid var üstünde bosluk yerı vardı oraya tablet sokunca ıse yarıodu bılmıyorum hala uretıyorlarmı. ama eskılerı superdı

he işte ondan geçen sene köyde vardı sandıkta bulmuştum dedim bakım çalışıomu, fişe takmamla ışıkların sönmesi bir oldu, inip şartelleri açmaya da korktum yattım uyudum :D :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.