Şimdi Ara

Eve giren örümcek [SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ormanlık bir alanda yaşıyorum balkon kapısı açıktı ordan girdi sanırım konu dışında masum masum takılırken gözüme çarptı öldürmemeye çalıştım bir yere kapatmayı denedim ama çok hızlı olduğundan bana doğru gelmeye başlamıştı rastgele yakınımda bulunan dambılı attım denk geldi şansıma görmesem yerdi bu beni

Eve giren örümcek [SS]

Öldürmek zorundaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi let her go -- 30 Temmuz 2014; 22:52:05 >

• eğer örümceklere saldırıpta öldüremezseniz bu genlerine işleyip gelecek nesillere daha temkinli genler aktarıyorlar. öldürmen tüm insanlık için olumlu olmuş.
  • Düzelttim
  • Siz buna örümcek demişsiniz de bu bildiğin spiderman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bırak ısırsın seni spiderman ol

o değilde sen buna örümcek demişsin bu bizim tüm ırkı tehdit eder mübarek bu ne
  • Camel spider.
  • 10 bacağı mı var bana mı öyle geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Odama giren kelebekler (ss'li)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: meert11

bırak ısırsın seni spiderman ol

o değilde sen buna örümcek demişsin bu bizim tüm ırkı tehdit eder mübarek bu ne

Bende şaşırdım resimde ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama bir çoğumuzun görmeye alışık olduğu örümceklerden değil iki ayağını çok önde tutuyordu yürürken bir ara akrep sanmıştım da kuyruğu gelmişti sonradan aklıma
  • Gövdeye bakarak camel spider diyebiliriz. Gövde abdomene oranla büyük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu örümceği evde görsem odanın kapısını kitler. Başka odaya geçerdim.
  • 10 bacağı var bende şaşırdım o en öndeki iki ayağı çok fazla öndeydi diğerlerinden bağımsızdı diyebilirim, yürürken çok hızlı ilerliyordu zıpladığını görmedim zaten 1 dakika bile sürmedi öldürdüm hemen

Eve giren örümcek [SS]

Buna çok benziyor, etçilmiş sanırım öyle yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi let her go -- 30 Temmuz 2014; 22:59:58 >
  • Böy

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsel

bana doğru gelmeye başlamıştı rastgele yakınımda bulunan dambılı attım denk geldi şansıma görmesem yerdi bu beni

• suriyeliler getirdi lan kesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.