arkadaşlar bu benim yanlışlıkla 120 gb yerine 150 gb olarak yaptığım raid in sonuçları. birazdan 110gb ayarlayarak yapacağım sistemi kurup test alıp buraya terar sonuç gösteririm. boylece 120 gb bolmek ile üzeri bölmek arasındaki farkı görürüz
raid i amd üzerinden yapıyorum 2 adet 500 lük 410 as seagete ile
c: sürücüsünü 120 mb yaptıktan sonra ki test sonucu
Saolun
Arkadaşlar kullanmakta oldugum sistemimde dün itibari ile Raid 0 yapmak istedim ama aNlatılanların aynısını yaptım kurulum ekranında diskleri bulamadı hatasını verdi yalnız,anakart'ın cd sinden diskleri tanıması için sürücülerini flash diske atıp tanıtmak istedim ekranda x64 ü seçtiğimde görmüyor x86 ı sectiğimde görüyor ama yüklemek istediğim işletim sistemini seçtiğimde ve sonradan hangi bölüme seçeçeğim kısmına geldiğimde yükleme yapmıyor neden oldugunu bir türlü anlamadım bu konuda bu anakarttı kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
ASUS M4A89GTD PRO/USB3 AMD 1090T 8 GB CORSAİR CL9 2 X 500 SAMSUNG F3 HD502HJ
aRKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM
Arkadaşlar bir tanıdığımın pc sine RAID 0 yapmak istedim bilgisayarda iki adet seagate 500 GB sata3 HDD var. Anakartıda Gigabyte 880gma-ud2h modeli Önce Raid normal yaptım sonrada windows yüklerken diskleri görmedi sürücü yüklemek istediğimdede imzasız sürücü falan dedi. Bu olmayınca normal ahci modunda format attım kullanıyodum şimdi netten Güncel sata raid sürücülü bir Windows indirdim. Kurulum sırasında diskleri gördü formatı attım fakat ilk yeniden başlatmada mavi ekran ve reset attı. O ekranı bir türlü geçemedi. Pes ettim normal format atıym dedim bu seferde açılışta diskin birini gördü onun üzerinede kurulum yapmadı . Acil yardım
quote:
Orijinalden alıntı: sir_recep
aRKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM
Arkadaşlar bir tanıdığımın pc sine RAID 0 yapmak istedim bilgisayarda iki adet seagate 500 GB sata3 HDD var. Anakartıda Gigabyte 880gma-ud2h modeli Önce Raid normal yaptım sonrada windows yüklerken diskleri görmedi sürücü yüklemek istediğimdede imzasız sürücü falan dedi. Bu olmayınca normal ahci modunda format attım kullanıyodum şimdi netten Güncel sata raid sürücülü bir Windows indirdim. Kurulum sırasında diskleri gördü formatı attım fakat ilk yeniden başlatmada mavi ekran ve reset attı. O ekranı bir türlü geçemedi. Pes ettim normal format atıym dedim bu seferde açılışta diskin birini gördü onun üzerinede kurulum yapmadı . Acil yardım
Pek bakan yok burda aynı sorunu bede yasıyordum anakartın raid sürücüsünü kendi sitesinden indireceksin flash diske atacaksın kurulum ekranında disk lerini flash diskindeki dosyalardan tanıtıp ondan sonra kurulum yapacaksın ben x86 ile diskleri tanıttım üzerine x64 ultimate işletim sistmei kurdum sorun yok suan testte yaptım sanırım ideal değerlerde.böyle bir dene
Hocam ben bölümleme yapmadan kullansam sorun olurmu ? Yani iki diski tek disk olarak kullanmak istiyorum.
ALLAHIM TAM ARADIĞIM KARŞILAŞTIRMA. ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KARDEŞ !!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme