Form'da gene her konuyu açtığın da 8 saniye beklemek zorunda bırakılıyoruz. Zaten form'un her yerinde yeterince reklam var. Bu bence fazla. Konuya tam bakayım yardımcı olayım ve ya bişiler öğreneyim diyorsunuz pat karşınız da reklam. Ne heves ne başka bişi bırakıyor. Bence form'un kalitesini düşürüyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
aynen katılıyorum. ayrıca elektronik sigaranın bu forumda ne işi var.her gördüğümde rahatsızlık duyuyorum.
+1
Rahatsızlık duymakta haklı olabilirsiniz ancak bir de başka bir açıdan bakmakta fayda var. Günümüzde botlar kullanarak reklam yapmak son derece yaygın rastlanan bir durum. Ayrıca kimi kullanıcılar (rakip forum üyeleri, anlık olarak birşeye kızmış olan bir üye, vb.) flood mesaj atıncakendilerinin çok şey başardığını düşünmekte. Bu yüzden de o bekleme süresi mantıklı gibi gözüküyor.
Yanlış anlaşılmasın ne bir moderatorü ne de bir admini tanırım kişisel olarak. Ancak olaya farklı açılardan bakmanın da faydası olduğunu düşünmekteyim.
not: O "Elektronik Sigara" başlığının burada ne işi var gerçekten ben de anlayamıyorum. Tama belki başlangıçta burayla bir ilgisi olabilir ancak konu artık bu bölümün konusu olmanın çok dışında ilerliyor. Aslında bu gibi durumlarda konunun kilitlenip ilgili alanda devam ettirilmesi daha iyi olur diye düşünüyorum. Ancak bu da adminin tüm başlıkları sürekli takip etmesi gibi bir işyükü çıkaracaktır. Zaten adminliğin gönüllülük esasına dayandığını da düşünürsek bunun da biraz oto kontrol ile yapılması gerektiğini düşünüyorum. Yani herşeyi admin'in yapması değil de o konuya yazan kimselerin bunu yapmaları gerekir. Bu arada belirtmek isterim, "Elektronik Sigara" başlığına yazanlar bunu kişisel algılamasınlar. Şu an güncel konu diye örnek verdim.
Söyledikleriniz de haklı olabilirsiniz, farklı bir bakış açısı. Misal geçenlerde benim için yap diye dolanan bir arkadaş vardı. Şimdi yok en baba bir kaç gün takılıp sonra yok oluyorlar. Benim sorunuma gelirsek. Sorunum beklemek değil. Hayatının her dakikası sana "bunu da al, bunu takip et,bunu denedin mi vs vs" diye bir cok sacma sapan gereksiz şeyler yüklüyorlar. Bilinç altın sürekli dolup taşıyor ve sürekli tüketime itiliyorsun.Güdülüyorlar remen. Bak sayfanın 3de 1'i hatta biraz daha fazlası reklam zaten. Form sitesi sonuçta maddi boyutu da var ki haklıdır olması gerekir bunu bende destekliyorum. Ama her konuda ve üst üste 2 3 konu takip ettiğin de bu zırvalıkla 8 saniye zaman harcaman ve tamamen o sacma görüntüyü görüp sana bişiler pazarlaması can sıkıcı olan. Form'u genel olarak takip ettigin de Türkiye'nin durumu az biraz ortaya cıkıyor. Daha DIY noktasın da bile yeni yeni şeyler yapılıyor. Neden hiç düşündünmü? Cünki seni tamamen tüketime itiyorlar. Sürekli aklını zırvalıklarla dolduruyorlar,bişi yapmak yerine hazırını al boşver ugraşma durumuna getiriyorlar. Evet okuyunca cok tipik geliyor durum ama malesef böyle. Form'da adam gelmiş Ares'i çize bilirmisin diyor. Bir sistemin üzerinde röle kullanılmış onu nerden alabilirim diye konu açıyor. Neden sürekli hazıra konma çabaları. Tamam faydalanmak gerekir durumlardan ama belli bir seviye de bişiler paylaşılıyor (üst seviye arkadaşlarım alınmasınlar) onu da bu tarz reklamlarla kalitesini düşürmek gereksiz.... Benim düşüncem bu yönde.
reklamları arada bir tıklayın tıkladıkca forum kazanıyor
quote:
Orijinalden alıntı: slayer_ank
Form'da gene her konuyu açtığın da 8 saniye beklemek zorunda bırakılıyoruz. Zaten form'un her yerinde yeterince reklam var. Bu bence fazla. Konuya tam bakayım yardımcı olayım ve ya bişiler öğreneyim diyorsunuz pat karşınız da reklam. Ne heves ne başka bişi bırakıyor. Bence form'un kalitesini düşürüyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Haklısın. Mobil bile yavas acılıyor. En iyisi wifi den mobile girmek. Bu arada konu yanlıs yere acılmıs