Şimdi Ara

RADYASYONDAN ÖLENLER = GPRS KULLANANLAR (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
4.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi topic rekor kırınca ne oluyo ben bide bunu anlamıyom adam zaten banlanmış artık bu site anonim oldu iki gün sonra silerler beee
  • Ya herseyi bilen adam kardes :) İste ben de ihtimalleri siraladim ya ne bagiriyon ki :) iki tanesini sen kendine gore curuttun diyelim ki haklisin..EE o zaman ikinci ihtimal dogru degil mi...İnsanlik icin yazmis bu topici...Bir de geyik icin yazmis deniyor..O da extra bir bakis acisi :)...Selam dostlara..!
  • geyik için olcağını sanmıyorum çok az payıda olsa gprs iğrenç etki yapabilir herkes biliyo en azında belin boynun kırılıyo bilgisayar basında
  • O zaman ikinci ihtimal insanlik gorevidir bu..Aman haaaaaaaaaaaaa sakinin gprstennn...
    svulun battal gazi geliyorrrr..:))
  • bak sende yaptıgı etki her mesajı yazarken gülmek hepsine bakkkkkkkkkkk
  • AKILLILARA BAK AAA DIYCEEZZ BIRAKALIM TELSIMI DIYCEZ ONLARDA AZ ABONEYLE CATIR CATIR BAGLANACAKLAR ABI SIZ BU KADAR ZEKISINIZ MADEM BIR TEKNOLOJI DE SIZ BULUN SIZE GEÇELIM...
    BIRAKMAYIZ SIZE MEYDANI AYNEN DEVAM....
  • ya arkadaşım bu kadar demişsin 5 milyona şu bu adam napsın kablonetin 60 milyon olduğu ülkede sana interneti bedava mı versin anlamıyorum ya
  • Helal size arkadaslar oyuna gelmeyinn aynen devam..
    ...Herseyi bildigini sanan adama...:
    Gulmek bize yakisir dostum senden baska bundan rahatsiz olan olmadi..:))
  • yok be badı saha şakasına dedim etkisi vardır diye :)
  • kartı attım bi köşeye gprs inide kapatmadım ne zaman bu forumda TELSİM GPRS DÜZELDİ GÜZEL diyen biri çıkarsa o zaman açacam o zaman kullanmaya başlıcam :=):=)
  • Ya ben genelde yahoo messenger kullaniyorum gercekten..oyle ayda 60 milyon falan veremem ...Yani gonlum razi olmaz...Saka bir yana yahoo messenger telsimle iyi bagdasiyor cok memnunum...Bir de bulundugun yer o kadar onemli ki bu telsim de...Gecenn haftalarda konyaya yolum dusmustu,orda abimin pc.sinde deneyim dedimmm, hicbir sayfa acamadim sadece donanimhaber bir kere acildi o da yarim kaldi...Ankarada ise ne bileyim hemen her zaman sayfalar aciliyor sorun cikmiyor...Baz istasyonundan galiba..
  • yahoo messengerde nasıl birilerini arama yapabliyoz radyasyonu onlarada bulaştırcamda
  • sümüğüm akıyo gprsten olsa gerek
  • bugun iyiyim dial upla giriyom ondandınr
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by GpRsCi</i>
    <br />kartı attım bi köşeye gprs inide kapatmadım ne zaman bu forumda TELSİM GPRS DÜZELDİ GÜZEL diyen biri çıkarsa o zaman açacam o zaman kullanmaya başlıcam :=):=)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    TELSİM GPRS DÜZELDİ GÜZEL gel:)
    Hem topiği açan da banlanmasına rağmen amacına ulaşmış görünüyorki DÜZELDİ.GEL
  • Herşeyin bir zararı var.Soluduğumuz hava bizi yaşlandırmasaydı insan standart 180-200 yıl yaşarmış.Elbette gprs nin zararı vardır.AMA NE KADAR.hAVADAN FAZLAMI?aNTİOKSİDANLARDAN FAZLAMI?

BU TOPİK BURADA BİTMİŞTİR.
  • TOPİKMİ YOK ASLAN GİBİ BİZLERE BE!
  • topiği açan bu uğurda şehit oldu yaneee :)
  • bu uğurda değil replylerindeki yazdıkları yüzünden banlandı :-)
  • hııııı anladım şimdi... sen baya seri cvp atıyorsun kimse yok sanırsam bizden başka hadi yarışalım :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.