Beyler ben sadece bu forumu okuyordum ama bu palavralara daha fazla dayanamayıp üye oldum.Örneğin şu kafasında tümör çıkan kişi; Mesajın başında adamı toprağa verdiklerini söylüyor.Mesajın altında da şu anda evde oturup ağladığını falan söylüyor...Hem ölü hem de evde oturup ağlıyor ha ? ilginç...Bir de beyin tümörü hikayesi ile ilgi olarak ; Beyin tümörü savı insanların kafasını cep telefonlarına dayayarak konuştukları için söylendi..En yakın organ hesabı...Ama GPRS ile bunun ne alakası var? Hanginiz bilgisayarınızı GPRS ile internete bağlayınca cep telefonunu kafanızın üzerine koyuyorsunuz??? Beyler daha ufak atalım...Civcivler aç kalıyor maalesef...:)
[frndsp]
gprsin zararları ispatlanmış durumda ama isteyen googldan girer aratır bir sürü döküman var
gprs siz hayat radyasyonsuz hayat.[ngt]radyasyon kola gibi bagımlılık yaptı valla.[ngt]günde 5 saat gprs kullanmayım başım agrıyo yaw.[saek]hele baglanamayınca kuduruyom.[angry][baris]gprssiz kalınca bu yöntemi kullanıyorum ii geliyo [wand][wand][wand][wand][wand][wand]
evet geyik bi yana gprs in gerçekten zararı çok dermişimmmmmm ama ben artık almıyorum gprs denen zımbırtıdan dialup yanındada salata babalar gibi giriyorum nete :D
ehuuhu babalar gıbı tel faturası da var elınde dımı ben simdilik, gprs baglanadıgı [wand] veya önemli işim varsa dial-up tan giriyorum[sml2k]
bööögggkkkk
[dkkat] telefonumu böyle sallayınca download hızım 6lara çıkıyo bi deneyin
telsim gprs ten sinir hastası olacağıma 100 milyon telekoma vermeye razıyım abi ben herşeyi bilen adam birazda öbür tarafa salla belki 8 k ya felan çıkar ehu ehu
abi öyle deme dur bakalım seni dinlicem eskilerden dost sayılırsın
la şaka yaptım ben sallamayla sollamayla bu işler olmaz bi aralar çanak anten geyiği vardı ehu ehu
su antenin ortasına koymaa hikayesimi
Bu radyasyon ölüm haberini cikarmanin 3 nedeni olabilir: 1)Bunu çıkaran reyting yapmak istiyor,terfi etmeye niyetli olabilir:) 2)Çok insancıl bir arkadaş,sorumluluk duygusu had safhada ve insan hayatını tehdit eden bir durum karşısında dayanamamış arkadaşımız..ehueheeheuuu ...! 3)(Benim Favori ihtimalim) Bu arkadaş telsimden bağlanıyor,bağlantı hızından kafayı yemiş,dial upa para vermek istemiyor veya veremiyor..Ne yapayim edeyim..Telsim muşterisi azalsın biraz bağlantının tadını çıkarayımmm...! From Associated Press :)
badi_saba cin gibi adamsın bre [arindr]
ben bişi sorcam BADI_SAHA ama bi cinlik değil :) topiği acan kişi uçtu kardeş gözü kapatıp mı topic seçiyorsun açılan yere ne yazayım diye düşünmüş olmalısın ama . Aynı pascal noumanın fenere tombala çektiği gibi :) hadi bakalım bi daha ki post'u takip edicem bakalım alakan tutacak mı beeeee
Ya ne yalan soyleyim baslari okumadim,valla dedigin gibi topigin sonlarini biraz inceledim.Cok da gercek disi degil be Herseyi bildigini sanan adam:)Yine de cok alakasiz sayilmaz ne dersin...!
Herseyi bilen adam,sen sadece birinci ihtimalimi curutmus olabilirsin,digerlerine bisey demedigine gore sanirim fifty fifty kaldin :)
valla her saniye seni takip edicek gördük şimdi cevabını istersen cep numaramı veriyim cevab atınca bi çaldır :) adamın telsim olsa bile senin ve ya başka biriyle aynı baz kullanıyo olma ihtimali snce tüzde kaç. bence çok düşük adam bunları istemiyo bi beş yıl sonrasını düşünüyo bence tabii arkadaş girse kendi düşünceleini söyle bende avukatı oldum banane yauf dimi badı saha :)
adam amacına ulaştı işte..maksat geyik olsun die düşündü ve topic nerdeyse rekor kırıo:))...ama tamamen gereksiz bilgilerle dolu:))