Şimdi Ara

RADYASYONDAN ÖLENLER = GPRS KULLANANLAR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
4.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KARDEŞ TEPKİ KORKAN SENİN GİBİ OLUR BİZ BURDA KASIYOZ EDİYOZ MİLLETİ UYARIYOZ GİRMEZSİN OLUR BİTER ÇAVUŞSUN MAVUŞSUN AMA BEN KIDEMLİN OLARAK DİKKAT ETMELİSİN GİRMESİ,SİN TOPİĞE OLUR BİTER... ZATEN SİLECEK OPLAR BU TOPİĞİ TYARIN BİRGÜN.
  • Biraz önce telsim.com.tr ye girip gprs aboneliğimi kapattım oh ne güzel iyide yapmışım.bari geride kalanlar rahat eder karşığını almadığım bir hizmet için bir bedel ödeyemem şimdilik superonline gprsteyim.
  • abi en iyisi bende kapattırdım okuldan giriyorum okul bana böyle bir imkan nsağlıyor en güzeli ne kanser olayım
  • günde bir saat artık anadolunun bilgisayarlarından bir saatte gprs bir saatte cafeden girerim be.
  • Bugün en yak?n arkada??m? topra?a verdim. gprs den hayat?n? yitirdi. zay?f bir arkada?t? kilo ald???n? san?yordu evde telsim al?p nete girdi?i günden beri. çok fazla d??ar? ç?k?p yürümüyorum evde sabah ak?am nettey?m kilo al?yorum otura otura diyordu me?ersem kafas?nda tümör büyüyormu?. kabakulak diye doktora gitti geçen gün ve bugün sonuçlar? belli oldu beyin tümörü... topra?a vermedik ama verece?iz böyle devam ederse arkada??m 23 ya??nda ve hayatla doluydu, ?u an eve kand? a?lay?p duruyor. tabii dial yp dan nete devam ediyor. sayg?lar. (trajikomik) (yorumsuz)
  • Arkadaşlar ben kimsenin telsimde olmadığı günleri de bilirim o zaman bedava aycellle bağlanıyordum bölgeme telsşmden ekipler getirttim ölçümler falan yapıldı hepsinin teli adı var bende dedikleri şu hepsi mühendis adamlar telsimin gprs altyapısı iyi değil. yani tek kişi de kalsa aynı hava .bu kesinleşti.
  • uzun zamandır sikayetciyim telsimden topicler actım burayada izmirde 40 gündür gprs sorunlu sadece haftada 2 gün girebiliyorum samimi olmak gerekirse 5 para etmez ancak bu saatten sonra kesinlikle telekomu kullanmam o adamalr daha ***** ve ağza alınmıcak küfürler etmek istemiyorum tekelleşme yaptı bu adamlar kafeye giderim kafedeki elemanlarla anlaşırım indireceğim verimide oradan indiririm bu böyle fiyat artarsa zaten ayda topu topu 8-10 gün hizmet alabildiğim hattı kapatmak için bahanede bulmuş olucam işin özü bu varsa yanlışım hakszısın deyin
  • bu topigi acan arkadasın yalan makinesine baglanmasını talep ediyorum.
  • bu adam her topiginde deryalar kadar palavra sıkıyo hatta bazen dikkkat etmiyo kendi yalanlarını kendi ortaya cıkartıyo. bu topic i e de artık reply yapanlara pes yani
  • telsim hattınızı alırım... bana fiyat verin... mail...

okaslan@yahoo.com

istanbul avcılardayım... fiyat gonderin...
  • georgia
    KARDEŞ MADEM BENİ ARAŞTIRDIN BİR KİTABIMI YAZ BARİ BAYA SATAR EMİN OLMALISIN SIRF KIZLAR ALSA KENDİNE YENİ BİR TANE KUŞAK ALIRSIN..( MAYDONOZSUN YAA) SENİNKİ ÇÜRÜMÜŞTÜR ADAMA BAK YAAA RESMEN KAŞINIYO SENİ BEN DEĞİL BURDA BAŞKA ARKADAŞLAR VAR ONLAR KAŞASIN GİT BAŞIMDAN...
    SADECE TAVSİYE YENİ NİCK AL MAYDANOZ DİYE :))))))
    [drctr]
  • radyosyon kötü bişe tabi.ben fıtık yerine radyasyonu tercih ederim.çok ii geliyo bana.ii çalışan gprs sayesinde aldıgım yüksek dozajda radiation çok ii geliyo.ama gprs kesildimi fıtık belirtileri baş gösteriyo..bol radyasyonlu günler herkeze..[evlol][ngt][angry][baris][saek][sml2k][vkng]
  • kapatın kapatın biraz hızlanır hiç deyse
  • geçin bunları
  • hadi biz geçtik sen kanser olmazsan mutlu oluruz. hastene,ler taşıyo gprs yüzünden devlet bunu saklıyo ama...
  • hadi biz geçtik sen kanser olmazsan mutlu oluruz. hastene,ler taşıyo gprs yüzünden devlet bunu saklıyo ama...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by GpRsCi</i>
    <br />yawf şu saat itibari ile 5 k olan biri çıksın bu forumda alnını karışlarım
    5 k ruyada görülmez bea
    herkes bilir günden güne telsimin phocktanlaştığını!!!
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>fghgfjhjyjyjyuj
  • ben bodrumdayım.sanırım yakın cevremde bi tek ben gprs kullanıyorum.ve 5 k yı görüyorum cogu zmn.olay veri akışının donup kalması o gıcık ediyo beni.[stmd]
  • Radyasyon öldürür :)
    Satın Telsim hatlarınızı :)
    Rahat rahat internete girelim bari :)
    Doktara gittim günde 3 defa radyasyon al dedi .)
    Sabah-Öğle-Akşam :)
    Tok karnına :)
    SALLAMAYIN YAHU!
  • iyi sen devam et görelim ne kadar etkili değil... biz nelerden bahsediyouz adam daha dalgasında. neyse...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.