Şimdi Ara

Racing Lagoon : Racing/Game/RPG (Konsolda İlk)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet yanlış duymadınız konsol tarihinde çıkan ilk araba RPG si ve yine Squaresoft imzasıyla. Squaresoft dedim çünkü Square , Enix ile birleşmeden önce şaheserlere imza atan nadide oyun firmasıydı. Enix ile birleştikten sonra karizması çizilen Square ın belkide PS1 ve PS2 den sonra unutulan RPG Master firması (gerçi ben öyle hatırlayacağım bu firmayı)

Racing Lagoon (レーシングラグーン

Geliştirici (lar) Squaresoft

Tasarımcı (lar) Akitoshi Kawazu ( yapımcı) Motomu Toriyama (Senaryo )

Besteci Noriko Matsueda Takahito Eguchi Ryo Yamazaki

Platform PlayStation

Yayın tarihi

* JP 10 Haziran 1999

* JP 20 Mart 2002 ( reprint )

Tarz Rol yapma/video oyunu yarış

Modu Tek oyunculu

Medya CD -ROM

1999 yılında piyasaya çıkan bu sokak yarışının en temel özelliği ise RPG temalarının taşıması ve Pocketstation desteği olması RPG sevenlerin neredeyse 1 numaralı favori oyunu olmuştur. Bir sürü araba markalarıyla otobanlarda kapışma zevki olsun yada çetelerle kapışma zevki olsun oyunu kendi alanında üst sıralara taşımaya yettide arttı.

Oyunun diğer en güzel özelliği ise yarıştığınız arablardan aldığınız parçaları kullanarak modifiye edebilmeniz yada kaybederseniz arabanızda takılan parçaların karşı tarafa geçmesi..(bir keresinde yarışı geçmek için otobüs motoru kullanmıştım tabiki bu tarz motorlar her ne kadar hızlı olsada beli bir süre sonra yavaş gidip sonra hızlanıyor)

Oyunda belli challenge'lar var ters yönetim-drag-sokak yarışı-çete yarışı-belli motor güçlerinde yarış lar gibi daha unuttuğum yarışlarda mevcut.Aslına bakarsanız en çok işe yarayan bir özellikde mevcut`, mesala FR bir arabanız var ve MR çekişli yarışlara katılmak zorundasınız arabanızı satıp yada başka bir araba almak için yarışmanıza gerek yok açılan bir özellik sayesinde arabanızı MR yaptırtabiliyorsunuz ücret karşılığında.

Oyun bir RPG gibi ilerlediğinden konuyu devam ettirdiğiniz zaman görsel olarak konuşmalı ekranlar çıkıyor ve hikayeyi görebiliyorsunuz. Burdan söyleme istediğim eğer temin edebiliyprsanız mutlaka oynayın.(4 kere bitirmiş birisi olarak kesinlikle tavsiye ediyorum)

Ekran Görüntüleri

Racing Lagoon : Racing/Game/RPG (Konsolda İlk) Racing Lagoon : Racing/Game/RPG (Konsolda İlk)
     Racing Lagoon : Racing/Game/RPG (Konsolda İlk) Racing Lagoon : Racing/Game/RPG (Konsolda İlk)

buda oyundaki en son gizli araba (favorim)

Dergi Taramaları

Videolar

Racing Lagoon İntro

Racing Lagoon ilk 5 dakikası New Game

Racing Lagoon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 11 Ağustos 2010; 20:00:47 >

• Oynayamadığım için bana dert olan oyunların başında gelir bu oyun. Zamanında çok arayıp bir türlü bulamamıştım. Aslında şimdi bir yerlerden bulup emulatör ile oynamak lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Oynayamadığım için bana dert olan oyunların başında gelir bu oyun. Zamanında çok arayıp bir türlü bulamamıştım. Aslında şimdi bir yerlerden bulup emulatör ile oynamak lazım...

kesinlikle oynamalısın
  • Daha kendime gelemedim, 16 bardak su içmişim iftarda... Bir kendime geleyim bulup netten oynayacağım...
  • bana biraz tokyo road race 3 ü hatırlattı o da müthiş oyundu hocam bu oyun next gene geliyormu?
  • Crash tem racing'de rpgdeğilmi ydi :W
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

bana biraz tokyo road race 3 ü hatırlattı o da müthiş oyundu hocam bu oyun next gene geliyormu?

Tokyo Extreme Race olacak evet oda müthiş bir oyun. keşke gelse ama nerde
    gerçi Tokya Extreme Race i Genki firması yapıyor ama nedense Genki firması next-Gen e daha oyun yapmadı keşke duyuru yapsalar ve yenisini çıkarsalar o zaman deli olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Crash tem racing'de rpgdeğilmi ydi :W

Gran Turismo başlığındaki süper yorumundan sonra bu yorumun ortalığı yıktı geçti. Ne diyelim "Bence sen de haklısın"
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Crash tem racing'de rpgdeğilmi ydi :W

http://en.wikipedia.org/wiki/Crash_Team_Racing
  • Vay , STR ye puan verince arabalar güçlenecek , Dex'e verince de yol tutuş artacak , Magic puanı ise Nitro yu arttırır büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR

Vay , STR ye puan verince arabalar güçlenecek , Dex'e verince de yol tutuş artacak , Magic puanı ise Nitro yu arttırır büyük ihtimal

• Ne oyundu ya, unutulmazlardandır.2-3 defa bitirmişimdir tekrar oynayasım geldi
    Oynamayanlar kesinlikle hemen edinmeli çok güzel bir oyun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.