Şimdi Ara

race driver grid ve 8800gt amp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar race driver grid çok güzel bir oyun fakat ben oyunu 1440*900 da 4 anti alias ve en yüksek ayarlarda oynuyorum(daha düşük ayarlarda oyunun anlamı kalmıyor birazda 8800gt amp nin hakkını vermek istiyorum dediğim ayarlarda oynuyorumda 30 dk fln oynadıktan sonraa oyundan bi çıkıyorum speed fan programının sağ alttaki simgesinde 57 derece yazıyor bu ayarlarda bu ekran kartında bu ısınma normalmidir yoksa ayarları biraz düşükmü oynıyayım ne dersiniz

• Isı gayet iyi.Ayarları düşürmene gerek yok.
  • kardeş 57 derece dedimya kaç dereceye geldiğinde tehlikeli olmaya başlar acaba
  • yük altında bir çok kişinin rüyasını süsleyebilecek bir değer.
  • millet 4850 ile masa üstünde 80 derecede gerisini sen düşün
  • Ooooo senin kart yine buz gibi dünyanın en soğuk 4870 i bile su bloğu vb 150 YTL lik soğutmayla (bilmiorm hatta daha pahalıdır) 37 derece oluyo sen nediyorsun !!
  • bendeki 9800gtx boşta 60 yükte 71 oluyor..ancak oda 29 derece
    geceleri falan oda 26 olunca boşta 53 dereceye düşüyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok artık yük altında 53 derecemi bi yanlışın var yada kuzeykutbunda yaşıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: sultanomar

arkadaşlar race driver grid çok güzel bir oyun fakat ben oyunu 1440*900 da 4 anti alias ve en yüksek ayarlarda oynuyorum(daha düşük ayarlarda oyunun anlamı kalmıyor birazda 8800gt amp nin hakkını vermek istiyorum dediğim ayarlarda oynuyorumda 30 dk fln oynadıktan sonraa oyundan bi çıkıyorum speed fan programının sağ alttaki simgesinde 57 derece yazıyor bu ayarlarda bu ekran kartında bu ısınma normalmidir yoksa ayarları biraz düşükmü oynıyayım ne dersiniz

Speed fan default olarak altta işlemci sıcaklığını gösterir
  • iki tane 8800 gt kullandım evga sc ve zotac ikisinde de bu değerler hayal gibi olurdu sen işlemci sıcaklığını görmüşsündür. bende soğutucu oıldu halde oyunlarda 50 derece civarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benjamin_09 -- 4 Ağustos 2008; 11:23:26 >
  • ben yeni klima aldım klima olmasına rağmen yük altında 70c yaw.fakat fan hızı 60 ta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.