Şimdi Ara

Mafia Definitive Edition GPU / CPU kıyaslama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mafia Definitive Edition sessiz sedasız çıkmış ve bir inceleme bile gelmiş, incelemeye göre AMD işlemciler intel e karşı geride dururken e.kartları iyi durumda, en azından performans olrk yerlerini korumuşlar.

Mafia Definitive Edition GPU / CPU kıyaslamaMafia Definitive Edition GPU / CPU kıyaslamaMafia Definitive Edition GPU / CPU kıyaslamaMafia Definitive Edition GPU / CPU kıyaslama

Kaynak :https://gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/mafia-definitive-edition-test-gpu-cpu

Mafia Definitive Edition GPU / CPU kıyaslama

Kaynak 2 :
    www.game-debate.com
    Compare Mafia: Definitive Edition with My Graphics Cards
    https://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=37216&compareGPU=Mafia:%20Definitive%20Edition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 27 Eylül 2020; 18:52:51 >

• CPU Tablo'su bana dejavu gibi geldi. Alt'ta kalan kırmızı'lar 16 adet ve ara'ya, 7 adet mavi serpiştirilmiş.
    Test'te ki kart keşke rtx3080 olsaymış.
    Bu oyun'da, 1080p'de ve 2080TI takılı system'de bile i3-9350 ve 10100 baya artizZz görünüyor'lar.
  • Gün gelecek Ryzen'daki çekirdek fazlalığı oyunlarda etkisini gösterecek, yıllar geçmiş bir bakmışsın 1700X ve 2700X çöp olmuş, 1700X oldu bile hatta. Testi yapan site güvenilir bir kaynak değil, yakında Guru3D yapar bir test.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 27 Eylül 2020; 11:46:37 >
  • Guru yu da bekleriz tabi fakat GPU mânâsına guru dan da farklı bir tablo çıkmayabilir belki, en azından işlemci tarafına bakarız.

Buda GPU açısından farklı bir kaynak :
    www.game-debate.com
    Compare Mafia: Definitive Edition with My Graphics Cards
    https://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=37216&compareGPU=Mafia:%20Definitive%20Edition

• 3080 neden ısrarla konmamış anlamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Youtube'ta 3080 ile 1440p ve 2160p oynanış videolar'ı mevcut ve gördüğüm kadarıyla field of view ayar'ı max 90 yapılabiliyor, default olrk 65'le geliyor, bu ayar Cpu'ya mı, Gpu'ya mı yoksa her 2'si ne mi yükleniyor merak ettim çünkü oyun dx12 yada vulkan destekli görünmüyor, dx11 kullanıyor.
  • Ağırlıklı olarak işlemciye olmak üzre her ikisinede yüklenir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Conar-XP kullanıcısına yanıt
    resident evil 3 den denuvo kaldırdı firma ondan
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Doğru'dur, koruma kısmı'nda önce'den denuvo yazdığı'nı görmüştüm, şu an steam yazıyor.
  • Conar-XP kullanıcısına yanıt
    denuvo kalktıgı için düstü yoksa denuvo devam etseydi aynı sekil artık oyunlar kürekleme olayı bitti
  • Zamanında çekirdekler çok işe yarayacak diye aldırdığınız aldığınız 1700’ler çöp olmuş 4 çekirdekli inteller karşısında yazık.Tek çekirdek performansına ne gerek var ama canım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Conar-XP

CPU Tablo'su bana dejavu gibi geldi. Alt'ta kalan kırmızı'lar 16 adet ve ara'ya, 7 adet mavi serpiştirilmiş.
    Test'te ki kart keşke rtx3080 olsaymış.
    Bu oyun'da, 1080p'de ve 2080TI takılı system'de bile i3-9350 ve 10100 baya artizZz görünüyor'lar.
    100 çekirdek 200 thread olsada tek çekirdek performansı olmadan durum ortada işte.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.