Bildirim
!@! Race Driver GRİD Multiplayer SORUNU !@!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Güvenlik duvarı ayarlarınızı kontrol edin. -
Port açmalasın. Büyük ihtimal port ile alakalı. Port açmayı google da veya forumda arayarak öğrenebilirisiniz(tabi bilmiyorsanız)
GRID için port değeri : TCP and UDP port 3074
Fakat port açmadan önce üstteki arkadaşında dediği gibi Güvenlik duvarı, antivirüs gibi programları kapatıp bida girmeye çalışmanız gerekir. Eğer yine aynı sorun devam ederse port açmayı deneyin. -
Virüs programını, güvenlik duvarını vs. durdurdum ama yine olmadı. Port açmayla felan şuan uğraşamayacağım artık kim bilir ne zaman bakarım.
Neyse teşekkürler, iyi geceler. -
quote:
Orjinalden alıntı: Hazan
Virüs programını, güvenlik duvarını vs. durdurdum ama yine olmadı. Port açmayla felan şuan uğraşamayacağım artık kim bilir ne zaman bakarım.
Neyse teşekkürler, iyi geceler.
Çok büyük ihtimal port ile ilgili . Uygun vaktinizde portu açın sorununuz büyük ihtimal düzelecektir. Port açma çokda uzun süren bir iş değil , bendede buna benzer bi sorun vardı port açınca geçti.
Port nasıl açılır gerekli kaynak:http://www.mekatronikkulubu.org/yazi/adsl_modemlerde_nasil_port_cilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 8 Temmuz 2008; 1:39:19 >
-
bendede ayni sorun war portu açtım fakat genede geçmedi belkide yanlis yaptim 3074-3074 trans fln yazio bolemi olmali hepsine 3074 yazdim ben ama... -
Aynı sorun bendede var
Eski modemim ile hiçbir oyunda sorun çekmezdim. XentinoFakat Vista 64 bit driver bulamadım. Hiçbir şekilde tanıtamadım ve mecburen diğer modemi bağladım. Herşeyde sorun veriyor modem
Battlenete giriyorum oyun kuruyorum kimse giremiyor
Grid de Online seçeneğini tıklıyorum. Internet bağlantısı bulunamadı vs vs diyor
Port açma olayıda bana pek mantıklı gelmiyor
X programı için port aç o oyun için port aç bu oyun için port aç
( Pek anlamam ama bildiğim kadarıyla her oyun vs program için ayrı ayrı port açmak gerekiyor sanırım ) Abuk subuk işler
Hort mu oldu ne
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 2 Eylül 2008; 3:41:51 >
-
Ana Konudan Devam Ediniz.
http://forum.donanimhaber.com/m_23250116/tm.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X