Şimdi Ara

Gears Of War save sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
12.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunum şu, oyunda check poınt var ama save yeri yok oyunda ilerliyorum ama oyundan çıkıp girince yine en baştayım bu sorun nasıl çözülür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 11 Temmuz 2008; 11:52:45 >

• oyunu açarken kalvyeden home tuşuna bas profil oluşturacağın yer gelecek profili oluştur çık menüden sonra başla oyuna...sonra oyunu kapatıp bi daha başladığında en son kaldığın checpoint başlayacak..
  • Zannediyorum bu sorunu patch çözüyor olmazsa onuda araştırabilrsiniz!!!

quote:

Orjinalden alıntı: ocisun

Sorunum şu, oyunda check poınt var ama save yeri yok oyunda ilerliyorum ama oyundan çıkıp girince yine en baştayım bu sorun nasıl çözülür?
  • arkadaşımhttp://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=D6A69B9F-2AEF-4125-B162-EDF0AE922CAF&displaylang=en bu programı yükle oyuna gir daha menüye gelmeden bu program devreye girecektir yeni bir xlive hesabı oluştur ve oyunun oyna kolay gelsin.
  • ben şu an güncel xlive kullanmadanda save edebiliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: STRIPES

ben şu an güncel xlive kullanmadanda save edebiliyorum...

doğrudur arkadaşım aynı sorun bende de vardı home tuşu filan herşeyi denedik olmadı ocisun denesin senin dediğin gibi home tuşuyla da halledebilir belki.
  • teşekkürler yardımlarınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    call of duty 4 yükleme sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bende de vardı. Çözümü oyuncu profilinin olmayışından kaynaklı. Menüdeki Versus seçeneğine girip gelen pencerede Create New Accont/Profil seçeneğine tıklayın. Sizden offline ya da online mı oluşturmak istediğinizi soruyor. Offline ı seçip Player1 yazan kısma kullanıcı adınızı yazıp Ekter tuşuna basın, kayıt sistemi sorunsuz işliyor. Kolay gele...
  • Save sorunu olan 3 oyun serisinden uzak durun

Overlord 2

Gears Of War

Ninja Blade

B oyunların 3 üde aşılmıcak derecede kopya koruma sistemi var alırsanız başınız ağrır
  • Hort'a bak
  • 2sene sonra oyunu tekrar yükledim ve yine save sorunu oldu googleden aratınca en üstte bu konu geldi bi baktım benim konum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaglew

2sene sonra oyunu tekrar yükledim ve yine save sorunu oldu googleden aratınca en üstte bu konu geldi bi baktım benim konum

• Oyun açıldığında home a basın. Çevrimdışı(offline) bir üyelik alın. Sorununuz çözülecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L-H-T -- 27 Temmuz 2011; 9:42:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L-H-T

Oyun açıldığında home a basın. Çevrimdışı(offline) bir üyelik alın. Sorununuz çözülecektir.

1 senelik hort adamlar cevaplarını bulmuşlar sen hala cevap atıyorsun
  • bende merak ettim indirdim 2 saat oynadım cıktım ve geri girince hersey yeniden basladı umarım önerileriniz ise yarar tskler
  • gears of war 1 de save yapmak kaydetmek yani HOME tusuna basarak ise yarıor tskler arkadaslar
  • GFL profil oluşturarak bu tür oyunlarda save problemi olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.