Şimdi Ara

Race Driver Grid Multiplayer Kapışacaklar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
2
Favori
24.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bir bölüm uygun olur herhalde., kapışacak arkadaşlar nickleriyle yazarlarsa birbirimizle karşılaşma olasılığı olabilir ayrıca belirli saatlerde toplanıp server belirlersek beraber kapışma imkanımızda olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 20 Kasım 2008; 17:37:03 >

• benimde aynı kardeş ama 2 gün yokum görüşürüz inşallah. Aslında kendimiz kursak pisti de oynasak daha iyi olur eğlencesi kaçmaz demenek lazım bence
  • benim nick mora86, sürekli giriyorum... Bu oyunun full'ünü orijinal alırım diyordum ama sendit te yaklaşık 90 YTL, yalan olur orijinal almak... İnş hamachi mamaçi bişeler yaparlar
  • Benim nickte sanane667. Aslinda serverda birbirimizi bulmamiz cok zor oluyo. gene bir arkadaşimla denedim 5 dakika sürdü onu bulmam. Ama artık bir olurunu buluruz. Aslinda 4 mbit interneti olan bir arkadas servver kurarsa daha güzel olur. Mesela akşam bu akşam 8 veya 9 veya 10 artık saati kararlaştiririz. Tabi ben bulamadım ip verilebiliyorsa dahada güzel olur. Birbirimiz bulmamiz dahada kolay olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan1986 -- 15 Mayıs 2008; 12:35:53 >
  • Bende katılmak isterdim ama akşam evde değilim, cuma akşamı ve gecesi olabilir. Gerçi yarışlarda çok iddalı değilim ama maksat eğlenmek
  • arkadaşlar bencede bir saat belirleyelim derim ben.. akşamları 20:00 gibi genelde herkez muasit olur..

ozaman bir session kurarız oraya toplanırız.. ben pek anlamam multi işlerinden ama gelenleri falanda atabişliyomuşuz işte öyle bişeyler yaparız..

bu arada
    ingilizleri param parça ettik boyuna küfür ediyo şerefziler

• Bende varım multide nick aynı, daha kimseyi görmek nasip olmadi hep yabancılarla oynuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimde TURTUR ama bu hafta sonu iyi bir çalışmam gerek bu oyunu sonra bende katılırım size
  • ii o zaman bu akşam 20 de. Ama hangi serverda Veya olmadi bos bir servera gireriz. Zaten 12 kişi rahat rahat çikar tahmin ediyorum. Chat ve Damage on. 3 lap oynariz. Short. Europe serverlari iyi genelde o seçenekte Europe olur. En bos servera gireriz. Artık birbirimizi deneme yanılma yoluyla buluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan1986 -- 15 Mayıs 2008; 13:15:45 >
  • az önce hacamat ettim adamları türk ün gücü

yannız direksiyon seti şart bu oyuna klavyede parmağım ağrıdı valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 15 Mayıs 2008; 13:19:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: S. YıLDıZ

benim nick mora86, sürekli giriyorum... Bu oyunun full'ünü orijinal alırım diyordum ama sendit te yaklaşık 90 YTL, yalan olur orijinal almak... İnş hamachi mamaçi bişeler yaparlar

mora86 :) görmüştüm seni hatırladım..

Bu arada arkadaşlar short session'larda zevki çıkmıyor fazla.Medium hatta long olanlarda tadı çıkıyor oyunun oralara beklerim
  • bende corleonetr gece takılıyoruz biz arkadaşlarla ama pek Türk göremiyorum dün gördüm bana virajda bir geçirdi aynen toprak
  • aslında şöyle yapsak herkez niki sonuna "_DH" eklese birbirimizi gördümü anlarız hemen
  • güzel fikir katılıyorum [DH]nick olabilir mesela.
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

güzel fikir katılıyorum [DH]nick olabilir mesela.

dotum sen sayfa başına yaz bunu herkez niki sonuna ilave etsin ben edecem şimdi ve bir şampiyonluk alacam hemen

EDİT : nick i deşitiremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 15 Mayıs 2008; 13:52:27 >
  • çok güzel olur (: nick ThEMAyTR
  • peki online nasıl oynanıyor birde onu anlatsanız ben multi seçeneğinde kullanıcı ismi oluşturduktan sonra giremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sae1230 -- 15 Mayıs 2008; 17:32:45 >
  • bende varım nick: sezgin
  • Ya o kadar yırtındım asıl konuda nihayet birisi durumu kavradı nick imzadada yazdığı gibi
    Mea05Tr
    Bence akşam 20:00 gayet uygun çoğunluk bizde olursa kickleriz yabancıları.
  • zaman yaklaşiyor. Ayarlari nasil yapacağimizi konuşmadik. Benim kafamdaki. Europe, any , on , on , short çeklinde ayarlari yapalim. Ve 1-2 kişi olan serverlara girelim. eğer bu şekilde olmaz diyorsaniz. Biri baglantisi kuvetli biri server kursun. Buraya kendi nick ini yazsın biz onun serverina girelim. Hem 3 tur pist 3 tur şehir içi olursa herkezin beklentisine göre hareket etmiş oluruz. Eğer serveri kuracak babayiğit. Çİkmazsa ben kurım. AMa baglantim 512 haberiniz olsun Nick sanane667.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.