Şimdi Ara

Race Driver: GRID 2 [Ana Konu - ÇIKTI!] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
5
Favori
32.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

Tinüviel denen arkadaş kopya kullananlara hırsız diyordu, ateş püskürüyordu, kendisiyle çok sağlam bir atışmamız olmuştu.

Şimdi bakıyorum kopyadan başka oyun kullanmıyor, tükürdüğünü yalamak böyle olsa gerek

İbretlik örnekler.

Sol taraftakileri internetten çaldım sağ taraftakiler içinde Aral'ı soydum Xbox One'ın çıktığı hafta gel Shopto'dan hırsızlık dersleri vereyim size.

O gösterdiğin oyunların kat ve kat fazlasına sahip olmuşumdur hala elimde mevcut oldukça ps3 içinde. lakin işsiz bir adam değilim bununla uğraşacak kadar çünkü ispatlamam gereken bişi yok beni tanıyan tanıyor forumda.

Birde sormak istediğim bir soru var. Ps de ojinal xbox da korsan kullanıyorum. Bu beni yarı hırsızmı yapar hoca efendi, günahı nedir bunun ? Okuyup üflesen geçermi ?

Herneyse gün olur devran döner o lafları biri çıkıpta sana böyle yedirir ensar biraderim, kulağına küpe olsun.

Kendin çal kendin söyle ekin biraderim tartışmayı siz çıkarttınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 28 Mayıs 2013; 0:40:08 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tinüviel denen arkadaş kopya kullananlara hırsız diyordu, ateş püskürüyordu, kendisiyle çok sağlam bir atışmamız olmuştu.

Şimdi bakıyorum kopyadan başka oyun kullanmıyor, tükürdüğünü yalamak böyle olsa gerek

İbretlik örnekler.

Sol taraftakileri internetten çaldım sağ taraftakiler içinde Aral'ı soydum Xbox One'ın çıktığı hafta gel Shopto'dan hırsızlık dersleri vereyim size.

O gösterdiğin oyunların kat ve kat fazlasına sahip olmuşumdur hala elimde mevcut oldukça ps3 içinde. lakin işsiz bir adam değilim bununla uğraşacak kadar çünkü ispatlamam gereken bişi yok beni tanıyan tanıyor forumda.

Birde sormak istediğim bir soru var. Ps de ojinal xbox da korsan kullanıyorum. Bu beni yarı hırsızmı yapar hoca efendi, günahı nedir bunun ? Okuyup üflesen geçermi ?

Herneyse gün olur devran döner o lafları biri çıkıpta sana böyle yedirir ensar biraderim, kulağına küpe olsun.

Kendin çal kendin söyle ekin biraderim tartışmayı siz çıkarttınız.

Gereken mesajı verdiysek ne mutlu bize, iyi geceler cümleten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 28 Mayıs 2013; 1:20:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam Xboxu sattım bu oyun çıktı Neyse artık Ps3 de oynarız bizde
  • Heyecanla aldım 1-2 foto ileride daha iyi araçlardan foto çekerim.Codemasters ışıklandırma ve reflection'a abanmış videolarla alakası yok TV'den harika görünüyor oyun.Daha kariyerin 2.yarışında bir orman grafiği var kenara çekip mangal yapasım geldi şu güzel havada.İlk oyununki kadar zevkli bir kariyer modu varmı göreceğiz şimdilik ilk oyundan kokpit kamerası dışında hiçbir eksiği yok hatta Xbox 360'daki en güzel yarış oyunu grafiklerinden birine sahip.

Oynayış biraz ilk oyun biraz Dirt havasında kesinlikle Grid'in verdiği histen birşey kaybetmemiş ki bu çok önemliydi benim için.

• reflection nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

reflection nedir ?

Yansıma efekti,araçların üzerine düşen ışıklar vs.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

reflection nedir ?

Yansıma efekti,araçların üzerine düşen ışıklar vs.

çizgi,kaplama,ışık,sonra fazladan bi dahamı ışık..
    ayakkabıya boya attıktan ,sonraki ciladan da sonraki , kadife bezle tekrardan parlatmak gibi mi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 28 Mayıs 2013; 3:25:26 >

• Yorum için yeterince oynadıktan sonra neler iyi neler kötü yazalım.

(+) Artılar

-Arcade tabanlı olsada iyi bir sürüş hissi var gamepadin feedbackini arttırırsanız dahada keyifli oluyor lastik ve süspansiyona binen yükün tepkileri yol hissi çok iyi seviyede.

-Harika grafikler,bazı pistlerde inanılmaz tavan yapıyor zaman zaman aynı seviyeyi tutturamıyor ama genel olarak çok beğendim.

-Çok daha çeşitli araçlar ve pistler,her araç özgün bir his veriyor sürerken.

-Çok doygun,gaza getirici ve birbirinden gerçekten farklı motor sesleri Amerikan araçlarını sevmem ama motorları gürlüyor resmen apartmanda olmasam sesi ve bass ı full yapıp oynayacağım.

-Bu neslin en iyi yarış oyunu AI'ı yada en iyilerden birisi,hiç bu kadar mücadele eden bir AI görmedim son zamanda siz vurursanız o da virajın çıkışında yandan bir anda geçiriveriyor size.Öyle hemen yarışın ilk virajını 1. dönemiyorsunuz.

-Multiplayer'a giremedim ama incelemeler ilk oyun gibi zevkli olduğunu söylüyor.(İlk oyuna yakın olsa yeter çok keyifliydi.)

(-) Eksiler

-"Driving Aids" dediğimiz özelleştirilebilir sürüş özellikleri yok resmen şaka gibi.İlk oyunda Pro Mode bile varken bunda en basitinden ABS,TCS ayarı bile yapamıyorsunuz.

-(En büyük hayal kırıklığım.) Kariyer ilk oyuna göre çok daha sıkıcı para olayı yok para birimi olmayınca gerçekçilik azalıyor Sponsorların işleyişi ilk oyuna göre tamamen değişmiş ve daha kötü olmuş Sponsor değilde yarış yarış düşüneceğiniz bir ek challenge tarzı olmuşlar.

-Kariyerden devam edelim eksilere takım kurmak yok zaten bu kafadan kariyeri öldürmüş ilk oyunun kendine özgü en iyi yanı bir yarış takımına sahip olmak onu geliştirmek hatta ileride takım arkadaşı ile anlaşmaktı ama bunlar ölmüş gitmiş kariyerin büyüsü bozulmuş tabi.Takım kurup o dünya sıralamasında yükselmek falan çok zevkliydi.

-Kokpit olmadığı için fazla kızmadım ama oyunda gerçekten kokpit aradığım zamanlar oldu fark ettiğimden daha fazla kullanıyormuşum.

İlk oyunun gelişmişini düşünün ama kariyer modunu törpülemişler biraz,yine çok kaliteli yine kıpkırmızı gözlerle oynatacak ama bir gerçek var Codemasters'dan dışarıya dağılan yapımcılar firmanın kalitesini ciddi olarak düşürdü.Dirt Showdown gibi bir faciadan sonra Grid 2 yine iyi toparladı ama ilk oyun gibi bir efsane beklemeyin.Ha bu yoklukta belkide bütün yaz elinizin altında olacak bir oyun.

• cockpit camerası yok mu cidden ?
  • online pass var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

cockpit camerası yok mu cidden ?

Oyun yapımına başlandığı tarihten beri kokpit olmayacağı açıklanmıştı zaten şaşırmanın anlamı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

quote:

Orijinalden alıntı: french press

cockpit camerası yok mu cidden ?

Oyun yapımına başlandığı tarihten beri kokpit olmayacağı açıklanmıştı zaten şaşırmanın anlamı yok.

bilmem yapım aşamasından beri takip etmedim
  • Beyler pc versiyonunun nezaman geleceği hakkında bilgi varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monster1912

Beyler pc versiyonunun nezaman geleceği hakkında bilgi varmı?

USA için bugün çıkıyor resmi olarak.
  • Neden koymazlar şöyle bir oyuna kokpit anlamadım gitti !!! NFS mi bu ...
  • kokpit olayına bende sinir oldum. ama oyunu oynayacağız tabi.
  • Grafik: Araç yansımaları güzel olmuş kokpit cam olmadığı için bu efektlere abanmışlar onun haricinde çevre ve araç detayı olarak da idare eder, hasar modellemesinde bir gelişme göremedim.

Ses: Menülerde konuşan adam yine sinir bozucu, araç motor sesleri Forza ve NFS gibi asla gaza getirmiyor.

Oynanabilirlik: Oyun o kadar basitleşmiş ki sürüş yardımlarını açıp/kapatmak bile yok oyunda. Araç fizikleri fazla arcade olmuş hayal kırıklığı yaşadım.

Arayüz:Yine aynı menüler...

Atmosfer: Yapay zekası hiç fena değil hard da baya akıllı davranışlar sergiliyorlar ama oyun bir süre sonra kendini tekrar edecek gibi gözüküyor.

Multiplayer: VIP kod istiyor bugün deneyeceğim.

Pinky notu: 10/7
  • arkadas insan biraz fark katar oyuna bari onlari yapmiyorsun kokpit kamerasi koy
  • Oyunun multisini oynayacaktım ama hiçbir oyuncu bulamıyor sanırım server'lar daha açılmamış. Birde bunun multisi baya oynattıracak gibi kendini her lvl de yeni bir araç açılıyor son lvl ise 28 ve ödülü Koenigsegg Agera R.

• akşama akıyorum
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.