Şimdi Ara

Rabbimin sessiz kulları (Ss)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanlar nasıl hayvanlara zarar veriyor aklım almıyor abi ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 milyon başı boş köpekten bahsediyoruz gereken yapılmalıdır. Ne pahasına olursa olsun.

Kendimizi besleyemiyoruz köpekleri nasıl besleyelim. Kontrol edilmediği için insan nüfusuna yaklaşmışlar. Ben aç köpek görünce üzülüyorum. Ekmekten başka verebileceğim bir şey yok nadiren kemik verebiliyorum. Saldırgan köpekler sokaklardan direk alınmalı çeteleşiyorlar.

Hiç birinin bir insanın saç teli kadar değeri yoktur. İnsana zarar veriyorsa yok edilmelidir.

Ülkemizde insana hayvandan aşağı muamele yapılıyor. Köpeklere ne kadar değer verileceğini sanıyorsunuz.

• Çok tatlı

• hadi resimdeki kendini kurtarmış...

ya diğerleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 14 Eylül 2022; 22:57:3 >

• Insanno8693 I kullanıcısına yanıt

Hayvan sevmeyen insan da sevmez. Hoş, senin gibi paradan başka bir şeyi sevmeyen ve düşünmeyen birinden hayvan sevmesi beklenemezdi. Herkese açık bir platformda yazı yazacaksan önce üslubunu düzeltmeni tavsiye ederim.

• sokakta köpek görseniz bir dilim ekmek vermezsiniz allahın vicdansızları hayvanlar aç kafayı çalıştırın biraz.hemen geldiler it sürüsü gibiler hem de

sonra havladı kızdı..neler yapıyorsunuz hayvanlara sözde insanlar.

sorumlu sizsiniz siz

vicdansız olanlar

o hayvanlar neler çekiyor haberiniz yok.

havlar tabii nefrette eder sizden normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 14 Eylül 2022; 23:6:17 >

Ee herkesin hayatı bir değil mesela senin yazdıklarının tamamı bana film sahnesi gibi geliyor.

acıyla yoğrulup dağ inşa etmişsin hayat herkese aynı şeyleri sunmuyor. Bu yüzden bakış açılarımız farklı.

saldırgan olan köpeklere sonuna kadar karşıyım evde besledikleri pitbula dahi karşıyım ama zararsız olanları neden sevmiyim?

zararlı insan bile sevilmiyorken zararlı köpekler elbette sevilmeyecek.

• Boş bir konu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitab-ı Mukaddes Tavsiye
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Amma arabesk çaldın. Herkesin zor dönemleri var ve emin ol parasızlığın dibini ben de görmüş biriyim fakat bu sana insanlara istediğin şekilde konuşma hakkını vermez, ha konuşursan başkası da çıkar senin bu dünya görüşüne yönelik hoşuna gitmeyen yorumlarda bulunur.

Daha üç ay önce, yeni aldığım motora köpekler saldırdı, ben de kaçıyım derken motoru çarptım ve motorda 300 tllik hasar oluştu. Sokak hayvanlarının denetim altına alınmasına ben de destek veririm ancak insanın kendini her şeyin merkezi görmesi açgözlülüğünü destekleyemiyorum.

• akbey617 kullanıcısına yanıt

amma arabesk çaldın motorla kaza yaptın diye. bak senin tarzın bu. tersten gör. blok

• Sessiz kullar dilsiz canlar patili dostlar bugün susup yarın konuşacaklardan birini sahiplenmek nasıl bir duygu hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 10 milyon başı boş köpekten bahsediyoruz gereken yapılmalıdır. Ne pahasına olursa olsun.

Kendimizi besleyemiyoruz köpekleri nasıl besleyelim. Kontrol edilmediği için insan nüfusuna yaklaşmışlar. Ben aç köpek görünce üzülüyorum. Ekmekten başka verebileceğim bir şey yok nadiren kemik verebiliyorum. Saldırgan köpekler sokaklardan direk alınmalı çeteleşiyorlar.

Hiç birinin bir insanın saç teli kadar değeri yoktur. İnsana zarar veriyorsa yok edilmelidir.

Ülkemizde insana hayvandan aşağı muamele yapılıyor. Köpeklere ne kadar değer verileceğini sanıyorsunuz.

• Ulpro kullanıcısına yanıt

patibuldular

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.