Şimdi Ara

R9 290 ve R9 290X (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rüzgar81

2gb tartışanlar hadi haklı ama 3gb almak pismanliktir demek biraz abartı olmuş. Örnek verdiğiniz oyunlarda Full HD çözünürlükte 2 GB zor dolarken siz bir path ile 4 GB olacağını iddia etmişsiniz.

Ayrıca 7970ghz karşılığı 290 değil 280x'tir.

Kesinlikle dogru FHD icin 3GB fazlasiyla yeterli tabi illede ben 8xAA acacam demiyorsaniz. Ayni sekilde 4GB ise 2K icin fazlasiyla yeterli.
    Yinede ilerde tahminen FHD icin 3gb , 2K icin 6gb ve 4K icinde 12gb yeterli olacaktir.16gb lik ekran nakartlari ise hava atmak icin kullanilacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

quote:

Orijinalden alıntı: qra51

780 classifed al. 1ghz yaklasan performansi var trde satiliyormu bilmiyorum ama 780in en iyisi

Hocam o pahalı gelmez mi?Ben sömestrda alacağım o zamana çıkar mı?

Ozamam alicaksaniz gidin GTX 800 serisinden alin :) madem okadar beklemek zorundasiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2gb tartışanlar hadi haklı ama 3gb almak pismanliktir demek biraz abartı olmuş. Örnek verdiğiniz oyunlarda Full HD çözünürlükte 2 GB zor dolarken siz bir path ile 4 GB olacağını iddia etmişsiniz.

Oyle doyorsaniz oyle alin scikcasi benim umrumda degil sonucta benim oaram degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: YigitColak

quote:

Oyle doyorsaniz oyle alin scikcasi benim umrumda degil sonucta benim oaram degil.

Yok ben almıyorum zaten ama 3 GB ram yetmediği gün isterse 10 GB ram olsun GPU gücü zaten yetmeyecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: DH | equ*

quote:

Orijinalden alıntı: Slash

quote:

Orijinalden alıntı: evad3rs

kardeş 290x var üst komşumda über modda vallahi shure 535 kulaklıkta (ki bilen bilir namı değer kulak tıkacı) müzik dinledim yeminlen fan sesini bastıramadı

fan hızı düşünce % 50-60 düşüyor performansı

ha bide 290x aldığında çok güçlü bir işlemci de alman lazım darboğaz olmasın diye

O kadar da abartmanın lüzumu yok. İdareten aldığım 5 liralık headset snopy kulaklıkla gayet oyun oynayabiliyor ya da müzik dinleyebiliyorum sesin farkında bile olmadan. Kaldı ki oyun oynarken über modda geçerli olan 55% fan hızından çok daha fazla, 80-100% arasında çalıştırıyorum kartı. Ek olarak işlemci soğutucusunun fanları da çalışıyor son süratte, onları söylemedim bile dikkat edersen.

Tek mi yaşıyorsun evdekiler rahatsız olmuyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: YigitColak

quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

quote:

Orijinalden alıntı: qra51

780 classifed al. 1ghz yaklasan performansi var trde satiliyormu bilmiyorum ama 780in en iyisi

Hocam o pahalı gelmez mi?Ben sömestrda alacağım o zamana çıkar mı?

Ozamam alicaksaniz gidin GTX 800 serisinden alin :) madem okadar beklemek zorundasiniz.

Ne zaman geliyor tam olarak 800 serisi?
  • Mart'da ya açıklanılacak yada satışa sunulcak. Ama daha çok mart ayında çıkcak deniliyor .. kesin birşey yok ortada ama amerikadan çıktıktan 2 hafta (en geç) vatan bilgisayarda olur. Ayrıca 1 tane karta çok para vericeğinize iki adet ne bilim örnek 760ti alın 780 den daha fazla perf alırsınız ancak dediğim gibi 4 GB alın birazcık uzun vadeli düşünüyorsanız.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.