Şimdi Ara

R9 290 ve R9 290X (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence 400 TL vericeğinize kesinlikle deymez, söyle düşünün 290 = 7970 , 290x = 7970 ghz edition

Kısaca 290 alıp 290x e unlock yapabilirsiniz ve doğru yaparsanız kesinlikle güvenli. Isterseniz acelesi yoksa referans olmayanlarını bekleyin 1 ay içinde gelicekmiş vatana ses ve ısıdan dolayı, ısı sorun olmaz bilgisayarınızda fanlar falan iyi ise yoksa ekran kartınız bilgisayarınızdaki başka bileşenleri ısıtır :D Ekran kartı 10 yıl boyunca 95 derece çalışabiliyor rahat olun tabi fan speed %70 yaparsanız 85 en vazla görürsünüz ...

Orijinalden alıntı: YigitColak

Bence 400 TL vericeğinize kesinlikle deymez, söyle düşünün 290 = 7970 , 290x = 7970 ghz edition

Kısaca 290 alıp 290x e unlock yapabilirsiniz ve doğru yaparsanız kesinlikle güvenli. Isterseniz acelesi yoksa referans olmayanlarını bekleyin 1 ay içinde gelicekmiş vatana ses ve ısıdan dolayı, ısı sorun olmaz bilgisayarınızda fanlar falan iyi ise yoksa ekran kartınız bilgisayarınızdaki başka bileşenleri ısıtır :D Ekran kartı 10 yıl boyunca 95 derece çalışabiliyor rahat olun tabi fan speed %70 yaparsanız 85 en vazla görürsünüz ...

Kararımı değiştirdim zaten GTX780 alacağım.
  • Siz gtx 800 serisi almiyacağım diyorsunuz , 3 GB bir kart almayın pışman olursunuz eğer 880 alıcak iseniz alın yoksa 4 GB 290 veya 290x alın ... örnek bf4 3 gb kullaniyor vram nerdeyse patch atıcaklar 4 gb kullanıcak neden mi yeni ekran kartları satsın diye ama yok ben nvidia fanboy um dersen 770 4 GB alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YigitColak -- 10 Aralık 2013; 18:57:49 >

fan hızı düşünce % 50-60 düşüyor performansı

ha bide 290x aldığında çok güçlü bir işlemci de alman lazım darboğaz olmasın diye
  • Bunlara verecek paraları nerden buluyorsunuz yav

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceliğimi böyle şeylere verme hayatda çok daha önemli şeyler var biz burada şaçma sapan oyunlardan 3-5 performans almak için tartışiyoruz ama hayat bu değil. Oynamasan daha iyi aslında bilmiyorum yaşınız kaç ama inaşllah beni anlayabiliyorsunuzdur :)

Önceliğimi böyle şeylere verme hayatda çok daha önemli şeyler var biz burada şaçma sapan oyunlardan 3-5 performans almak için tartışiyoruz ama hayat bu değil. Oynamasan daha iyi aslında bilmiyorum yaşınız kaç ama inaşllah beni anlayabiliyorsunuzdur :)

Haklısınız teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

intel 4670k | EVGA GTX 780 Classified | MSI Z87 G45 | Patriot 2x8 1600 mhz - 9 9 9 24 | Samsung 840 Pro 256GB SSD | Cooler Master Haf x 942 | AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6" | Corsair AW 860W X-80 Platinium
  • quote:

Orijinalden alıntı: evad3rs

kardeş 290x var üst komşumda über modda vallahi shure 535 kulaklıkta (ki bilen bilir namı değer kulak tıkacı) müzik dinledim yeminlen fan sesini bastıramadı

ha bide 290x aldığında çok güçlü bir işlemci de alman lazım darboğaz olmasın diye

O kadar da abartmanın lüzumu yok. İdareten aldığım 5 liralık headset snopy kulaklıkla gayet oyun oynayabiliyor ya da müzik dinleyebiliyorum sesin farkında bile olmadan. Kaldı ki oyun oynarken über modda geçerli olan 55% fan hızından çok daha fazla, 80-100% arasında çalıştırıyorum kartı. Ek olarak işlemci soğutucusunun fanları da çalışıyor son süratte, onları söylemedim bile dikkat edersen.

Orijinalden alıntı: Slash

quote:

Orijinalden alıntı: evad3rs

kardeş 290x var üst komşumda über modda vallahi shure 535 kulaklıkta (ki bilen bilir namı değer kulak tıkacı) müzik dinledim yeminlen fan sesini bastıramadı

O kadar da abartmanın lüzumu yok. İdareten aldığım 5 liralık headset snopy kulaklıkla gayet oyun oynayabiliyor ya da müzik dinleyebiliyorum sesin farkında bile olmadan. Kaldı ki oyun oynarken über modda geçerli olan 55% fan hızından çok daha fazla, 80-100% arasında çalıştırıyorum kartı. Ek olarak işlemci soğutucusunun fanları da çalışıyor son süratte, onları söylemedim bile dikkat edersen.

Tek mi yaşıyorsun evdekiler rahatsız olmuyor mu
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X

• quote:

Orijinalden alıntı: qra51

780 classifed al. 1ghz yaklasan performansi var trde satiliyormu bilmiyorum ama 780in en iyisi

Hocam o pahalı gelmez mi?Ben sömestrda alacağım o zamana çıkar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slash kullanıcısına yanıt
    Öncelikle arkdaş shure 535'den düşük seviyeler oynatamaz dememiş oyun sadece kendi kullandığını söylemiş, Ancak muzikde fena değil hatta çoğu kullaklıkdan daha iyi bir ancak oyunda tavsiyem 5.1 veya 7.1 oyun için tasarlanmış kullaklıklardır. Birde bir kulaklığa okadar para veren adamın oyun kulaklığı olmaması gerçekten saçma gelmiş. Gerçı buradaki bazı kullanıcılar gibi her şeyı salliyor olabilir ruhumuz duymaz

Orijinalden alıntı: Slash

Yalnız yaşıyorum evet.

o değilde benim anlamadığım birşey var sanırım siz oyunları bir headset ile oynuyorsunuz ? Kapı çalınca nasıl duyuyorsunuz hadi onu duydunuz sesi yüksek çalıiyor telefon gözünün önünde değil ve çaliyor annen veya babana bir akrabana birşey oldu acil sana ulaşmaları lazım ama ulaşamiyorlar ... Biliyorum dediğim saçma kaçabilir ama olasılık, lisede telefonları topluyorlardı ben hiçbir zaman vermezdim '' sorun varsa avukatımla görüşün ben kurallara aykırı birşey yapmiyorum, sonuçta her silah taşıyan adam vuracak diye birşey yok dolayısıyla her telefon taşıyan sürekli oyun falan oynayacağıda yok. '' Derdim ve hocalar almazdı, alamazlardı çünkü anneme babama birşey olursa (ayrılar ve ikiside evli değil) bana ulaşmaları gerekebilir.

• Gerek yok 290x i almaya değmez oyuna gelme. 290x le 290 arasında çok az fark var
    İşin şimdi teknik boyutuna girmeyelim ama ses dediğimiz şey havada yol alan titreşimden ibarettir ve değil headset duyma engelli bile olsanız, masanın üzerindeki telefonun titreşimini fark edersiniz merak etmeyin.

intel 4670k | EVGA GTX 780 Classified | MSI Z87 G45 | Patriot 2x8 1600 mhz - 9 9 9 24 | Samsung 840 Pro 256GB SSD | Cooler Master Haf x 942 | AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6" | Corsair AW 860W X-80 Platinium
  • quote:

Siz gtx 800 serisi almiyacağım diyorsunuz , 3 GB bir kart almayın pışman olursunuz eğer 880 alıcak iseniz alın yoksa 4 GB 290 veya 290x alın ... örnek bf4 3 gb kullaniyor vram nerdeyse patch atıcaklar 4 gb kullanıcak neden mi yeni ekran kartları satsın diye ama yok ben nvidia fanboy um dersen 770 4 GB alın

3 gb kart alırsanız pişman olursunuz, bu arkadaşı dinleyin. Ayrıca R9 290 = HD 7970, R9 290X = HD 7970 GE gibiymiş yeni birşey öğrenmiş olduk sayesinde. GTX 800 serisi ne zaman çıktı bu arada.

Ayrıca 7970ghz karşılığı 290 değil 280x'tir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rüzgar81 -- 12 Aralık 2013; 11:32:21 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.