Şimdi Ara

R9 280X GPU Kullanımı Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 1055T ile R9280X kullanıyorum. Oyundan oyuna değişkenlik göstermek kaydıyla GPU kullanımım %70-%90 arasında değişiyor.
    Darboğaz olduğunu düşünüyorum ama CPU kullanımıda %80 civarında çakılı duruda. Ayrıca işlemci 3.8ghz de.
    Konuyla ilgili herhangibir fikriniz varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturk9027 -- 17 Aralık 2014; 11:46:03 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel Core i5 4460 3.2 GHz İşlemci // MSI Z97 PC Mate Intel Anakart // Asus GTX960 ROG STRIX 2GB GDDR5 128Bit DX12 Ekran Kartı // WD 1 TB BLUE HDD //Kingston 8GB Hyperx Savage RED DDR3 1600MHz CL9 Ram // Zalman Z5 MidT Kasa // XİGMATEK X-CALİBRE 80PLUS 600W PSU // SAMSUNG S22D300H 21.5 MONİTÖR // A4 TECH Bloody B2100 Q USB Siyah Multimedya Gamer Set

MSİ GAMİNG NOTEBOOK - GL72 PRO

İPHONE 8

Kocaeli Üniversitesi - Bilgisayar Mühendisliği
  • gpu ve cpu kullanimlari cok kotu rakamlar degil idare edersin bence.islemci %100 vursaydi sabit o zaman sorun olurdu ya da gpu kullanimi hic 90 gormeseydi.idare edebildigin kadar git seneye yeni islemci mimarileri cikacak o zaman degistirirsin.

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

gpu ve cpu kullanimlari cok kotu rakamlar degil idare edersin bence.islemci %100 vursaydi sabit o zaman sorun olurdu ya da gpu kullanimi hic 90 gormeseydi.idare edebildigin kadar git seneye yeni islemci mimarileri cikacak o zaman degistirirsin.

Aynen hocam. Daha önce athlon II 250 ve hd4890 ile yaşamıştım darboğaz sorununu cpu %100 ilen gpu %60-70 lerde dolaşıyordu. Bu sistemde CPU %80 ilen GPU nunda o seviyelerde dolaşması şaşırttı beni. Core performansımı yetersiz kaldı acaba sorusunu oluşturdu kafamda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.