Şimdi Ara

R7 260X alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4GB 800 mhz ocz ram
    Asus P5QL-E anakart pci 2.0 destekli
    PSU corsair vs550 550watt
    monitör 19" 1400*900

bütcem max 300 tl saphire r7 260x var bir de powercolor TurboDuo O.C var çift fanlı bu ürünlerden hangisini önerirsiniz orta seviye bi kart arıyorum zaten monitör fullhd değil birde darboğaz olur mu işlemci ya da anakart yüzünden ?

• mesa12 M kullanıcısına yanıt
    Powercolor r7 260x aldım ben oyunlarda 70 dereceleri görüo fan hızı %45 lerde takılıo. Bnm imzamdaki sistemde singleplayerde darboğaz yok fakat bf3 multiplayer biras sıkıntı yapabilir sende bende az çok yapıo snn ghz düşük bf3 64 kişilik swlerde sıkıntı yaşarsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer alacaksan Sapphire almanı öneririm. Kart iyidir fena değildir. İşlemcinle sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Ama yukarıdaki arkadaşında söylediği gibi BF3-BF4 MP'de sıkıntı yaşarsın işlemcinden dolayı.
  • anladım okadar sorun olmaz diye düşünüyorum benim için yeni nesil oyunları falan oynayım dedim saphire 4870 kullanıyorum 5 sene iyi iş gördü ama 512mb artık yetmiyor doğal olarak eskidi bu fiyata bu kart iyi sanırım başka kart bakmama gerek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: H4PPY

Eğer alacaksan Sapphire almanı öneririm. Kart iyidir fena değildir. İşlemcinle sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Ama yukarıdaki arkadaşında söylediği gibi BF3-BF4 MP'de sıkıntı yaşarsın işlemcinden dolayı.

R7 260X işini görür, birazda işlemciye o.c yaparsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamdır teşekkür ederim birde işlemciyi stock fanla kullanıyorum 2.66 ghz 3.0 yapsam uygun olur mu böyle bir durumda gürültü falan açısından?
  • mesa12 M kullanıcısına yanıt
    Kendi voltajında çıkabilirse 3-4 derece ısınır tahminim voltaJ verirsen sapıtmaya başlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 380 HALA ALINIR MI ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.