Şimdi Ara

🕹️ R36S | Retro El Oyun Konsolu | [ANA KONU] 🕹️ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
846
Cevap
53
Favori
49.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hım... ya yeni düzenlemeden haberleri yok, ya da gerçekten halletmişler bu durumu. Çünkü önceden de birçok insan endişeyle yaklaşırdı. "Siparişim elime ulaşacak mı?" Gümrük ücreti vb. konularda soru sorarlardı Datafrog'a ve buna benzer cevaplar alırlardı. Şu an için sorun yoksa, siparişlerinize devam edin o zaman. Gittiği yere kadar götüreceğiz artık.

Yardım da etmişler size. Ne güzel. Beni yarı yolda bırakmadıkları gibi, sizi ve diğer müşterilerini de yarı yolda, mağdur bırakmazlar. Kendilerine güveniyorum.

• Bir süre önce bu ürünü e ticaret sitelerinden almaya niyetlenmiştim, sonrasında taklit ürünler olduğunu öğrendim ve vazgeçmiştim. Tesadüfen konuya denk gelince uzun uzun okudum. Konu için de ayrıca teşekkürler. Ürün gelince tekrar yazarım 🕹️ R36S | Retro El Oyun Konsolu | [ANA KONU] 🕹️ 

🕹️ R36S | Retro El Oyun Konsolu | [ANA KONU] 🕹️

• tRoya06 kullanıcısına yanıt

En doğrusunu yapmışsınız hocam. Hoş geldiniz ailemize 😎

Şimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullanmanız dileği ile...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam şarja takın, biraz şarj olsun. Hemen çekmeyin ama şarjdan. 1-2 saat kadar takılı kalsın, hiç oynamayın. Normalde tamamen bitmiş bir pil için 4 saat şarjda kalması gerekiyor ama 1-2 saat de yeterlidir cihazı açabilmek için. Farklı bir arıza varsa onu da tespit ederiz.

Bu sırada bana şunu söyleyin; tam olarak ne zaman, nasıl böyle oldu cihazınız?

Bir kaç haftadır oyanamadım şarja takayım dedim az önce bir çözüm gördümde onu deneyim dedim bataryayı söküp yeniden taktılar dünde bir 2 saat şarj oldu idi şimdi ise şu durumda hocam

🕹️ R36S | Retro El Oyun Konsolu | [ANA KONU] 🕹️

Yanlış görmüyorsam mavi led ile kırmızı led aynı anda yanıyor değil mi? Eğer öyleyse, şarjdan çekip cihazın güç tuşuna, mavi led sönene kadar basılı tutarak kapatıp öyle şarja takın. Bu arada cihazınızı laptoptan/masaüstü PC'den uzanan ve sadece kendi USB kablosu ile şarj edin. Hızlı şarj adaptörü ya da başka herhangi bir adaptörle şarj etmeyin.

Hayır hocam ilk başta mavi yanıyordu sonra bataryayı takip çıkarınca kırmızı oldu bu seferde

Tamam hocam. Şimdi sizin yapmanız gerekenler şunlar;

Cihazla birlikte gelen orijinal kablo ile Laptop ya da Masaüstü PC, artık sizde hangisi varsa o şekilde cihazı şarj edin. Şarj olurken sadece kırmızı led ışık yanmalı. Eğer cihazı aldığınızdan bu yana, daha kaliteli bir SD karta geçmediyseniz, en kısa sürede yeni bir kart alıp, güncel ArkOS yükleyip o şekilde devam edin.

• UYARI: R36S cihazınızı, telefon adaptörü/hızlı şarj adaptörleri ile şarj etmeyin ve başka bir USB kablo kullanmayın. USB girişli prizleri de kullanmayın. "Ben bunları kullanıyorum sorun olmuyor?" diyebilirsiniz ama bu uzun vadede sorun olmayacağı anlamına gelmez. "Şimdilik" sorun olmuyor. Bu cihazı en verimli ve sorunsuz şekilde şarj etmenin tek yolu, kendi kablosunu kullanmak. Biliyorum garip ama gerçek. R36S, bütünüyle ilginç bir cihaz. Cihazınızı şarj etmenin en pratik yolu ise, USB yoluyla Masaüstü PC/Laptop cihazlarınızla şarj etmektir. Ayrıca cihaz ile birlikte gelen o dandik SD karttan bir an önce kurtulun. Konumda ve devamındaki konu içi mesajlarımda bu durumdan bahsettim, tekrar bahsediyorum. Cihaz size ulaştığında, bir an önce yapmanız gereken şey; kaliteli bir SD karta geçiş yapıp, güncel ArkOS yüklemek. Şarj konusu da her zaman aklınızda bulunsun. Alternatif olarak 5V 3 ya da 2A bir adaptör de kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicettiSun -- 9 Nisan 2025; 22:51:32 >

• KONU GÜNCELLEME📢: Ana konuya R36S kısayol tuşları eklendi. "PÜF NOKTALAR" bölümünün hemen altında bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicettiSun -- 12 Nisan 2025; 17:24:46 >

Hayırlı olsun 😊 Umarım cihazdan memnunsunuzdur. Aslında geçmiş mesajlarımda hangi kartların alınması gerektiğinden bahsetmiştim. Az önce ana konuya da ekledim. Oradan kontrol edebilirsiniz.

Belirttiğim marka ve modellerin herhangi birini satın alabilirsiniz. Ben kendim Samsung Evo Plus 128GB kullanıyorum, memnunum. Eğer kararsız kalırsanız, size de tavsiye ederim. Tek kart ile devam edecekseniz, 128GB almanızı tavsiye ederim. Çift kart kurulumu için de TF1'de OS yani işletim sistemini yükleyecek kadar yer olsun yeter. 16-32GB işinizi görür. TF2 için de yine 128GB tercih edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicettiSun -- 12 Nisan 2025; 16:40:47 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicettiSun -- 12 Nisan 2025; 17:24:33 >

VicettiSun hocam ellerine sağlık konu ile süper ilgileniyorsun. Mesajı yazarken şimdi gördüm ama incelemedim henüz, kısayol tuşlarıyla ilgili bir güncelleme yapmışsın sanırım, teşekkürler.

@Davut Turunç alc51

Kart alacaklara önceki mesajlarda belirttiğim tecrübemi yinelemek isterim. İki kart kullanmak üzere

"Sandisk Ultra Class 10 (Beyaz & Gri) 32GB-512GB" modelden 32 ve 256 gb kart aldım. İşletim sistemi için 32gb kullandım ve oyunlar için 2. kartı kullandığımda 256gb olanı cihaz görmedi. Bende tek kart olarak 256gb olanla sistemi kurdum oyunları ona aktardım sorun olmadan kullanıyorum. Ama çift kart kullanmak isteyen varsa bence sorunsuz olduğundan emin olunan kartı tercih etmek daha mantıklı olur gibi. Bu arada bence 256 gb kart çok büyük ve gereksiz ama tercih meselesi. VicettiSun'ın dediği gibi 128gb fazla fazla yetecektir. En fazla yer kaplayan oyunların neler olduğu belli.

Ufak bir ekleme daha yapmak isterim, 256 gm olan karta sistemi kurduğumda ilk başta sorun yoktu ancak karta sıfırdan bir daha sistem kurmam gerekti, oyunlar ayarlar vs baştan yapmak istediğim için. Rufus partitonları ayırırken neden olduğunu bilmiyorum ama işletim sistemini kurduğu alan dışında kartta 700mb lık bir kısıma EASYROMS bölümünü oluşturdu ve yaklaşık 230gb gibi bir alanı oluşturmadı. Eğer başınıza böyle bir şey gelirse; windowstan disk yönetimi kısmından EASYROMS olan bölümü silip, sonrasında oluşturulmamış o alanı yeni bölüm oluştur dediğimde ve o bölüme EASYROMS ismini verince sorunsuz olarak oyunları aktarabildim. İşletim sisteminin olduğu alanı silmeyeceksiniz ama sistem orada kalacak. Başıma böyle bir durum geldi paylaşmak istedim.

Keyifli oyunlar dilerim.

• iceburn İ kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. Daha da fazla ilgilenmek istiyorum. Yine boş bir zaman bulursam, eklemem gereken detaylar için daha fazla araştırma yapacağım.

Sandisk konusu aslında biraz karışık. Şöyle açıklayayım;

Sanırım R36S devre kartı üretim yılına, parti sırasına göre bu TF2 için Sandisk uyumluluk olayı değişiyor. Sizin tecrübelerinize istinaden Sandisk için ekstra bir not ekleyeceğim. Sizin gibi bu cihazı alıp da tecrübelerini aktaran insanları gördükçe mutlu oluyorum. Çünkü hem ben bir şeyler öğreniyorum, tecrübe ediyorum hem de diğer insanlar bundan faydalanıyor. Konu ve burada oluşturduğumuz kendi topluluğumuz da gelişiyor. Tecrübelerinizi aktardığınız için teşekkür ederim hocam.

EDIT: Az önce "Hangi SD kartı almalıyım?" kısmına, Sandisk ile ilgili bizzat bu sorunu tecrübe ettiğiniz için size de kredi vererek bir not ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicettiSun -- 12 Nisan 2025; 17:23:16 >

• Benim R36S de bugün teslim edildi.Sürat kargo tarafından.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.