Şimdi Ara

🕹️ R36S | Retro El Oyun Konsolu | [ANA KONU] 🕹️ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
245
Cevap
15
Favori
8.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. İlk izlenimlerinizi burada paylaşmaktan çekinmeyin 👍😊

• KONU GÜNCELLEME📢:

• Püf Noktalar kısmı kaldırıldı. Onun yerine sorular ve ve cevaplar, olması gerektiği gibi konu içinde "Sıkça Sorulan Sorular" adında yeni bir başlık altında toplandı.

• Cihazın klon mu yoksa orijinal mi olduğunu anlamak için belirttiğim yönergelerdeki eski görseller, anlatım bakımından daha detaylı olanlarıyla değiştirildi. Şarj ile ilgili olan orijinallik testi için de görsel eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicettiSun -- 12 Nisan 2025; 19:23:42 >
  • Davut Turunç alc51 D kullanıcısına yanıt

Evet kurcalamak ve modifiye etmek gerekiyor. Zor bir şeyi yok zaten. Bilinmesi ve yapılması gereken çoğu şeyi anlattım. Sormak istediğiniz bir şey olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Güle güle kullanın 😊👍

• Bu arada konu 100 mesaja ulaştı. Hatta bu mesajımla birlikte 105 olacak. İlginizden dolayı hepinize teşekkür ederim ❤️

Benim ve cihazı aldıktan sonra deneyimlerini aktaranlar sayesinde, bir çok insana yardım etmiş olduk. Topluluğumuzu büyütmeye ve cihaz hakkında daha çok şey öğrenmeye, retro oyun seven ve R36S'i almak isteyen daha bir çok insana yardım etmeye devam edeceğiz, bir çok şeyi de yine birlikte keşfedeceğiz.

Doğrusu bu kadar ilgi göreceğini tahmin etmemiştim. Ülkemizde bu cihaz ile alakalı YouTube'da birkaç video dışında başka bir anlatım görememiştim. Ben de bu yüzden insanlara R36S hakkında kendi tecrübe ve bilgilerimi aktarmak, doğru yerden satın almaları konusunda onları yönlendirmek ve soruları olanların sorularını cevaplamak için böyle bir konu açtım.

Doğrusu mutluyum. Bunları yaparak para kazanmadım ama insanlara yardım ederek, güzel şeylere vesile olarak manevi şeyler kazandım. Benim de amacım buydu zaten.

Buraya yorum yazan, yorum yazmasa bile girip bir okuyan, inceleyen herkese tekrar teşekkür ediyorum.

İyi oyunlar ve mutlu günler dilerim 😎

• Temada killer almıştım.ekran koruyucu da almıştım. Modifiye ediyorum.Aliexpress den de hazır yüklü bir sürü oyunların olduğu kartlar satılıyor. Ve youtube da araştırmalarımda bir youtube bu cihazla ilgili baya anlatımları var aynı burda olduğu gibi.sd kart i muhakkak değiştirin diyor önerisi verdiği link Aliexprees de kodak marka kartlar kodak da iyi diyorlar.Temuda bile buldum.gerci bende yüksek hafızalı Samsung Evo plus da var.simdi Aliexprees den kritikleri modifiye edicem. Üzerine geçirilen kıstık kılıfı gibi düşünün temali caps lar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ercantarum E kullanıcısına yanıt

Hazır oyun yüklü kartlar Aliexpress'te mevcut, evet ama alındığı gibi kartın klonlanıp yine kaliteli bir karta aktarmak gerek ama bence bunlara pek gerek yok. Biraz araştırmayla, archive.org'ta falan zaten standart SD kart kapasitelerine göre arşivlenmiş oyunlar mevcut. Onlardan birini indirip kendiniz de yükleyebilirsiniz.

Kodak da markadır. TF1 için kesinlikle kullanılabilir ama TF2 için uyumlu olur mu bilmiyorum. Denemek lazım. Samsung Evo SD kartınız varsa, zaten başka kart almaya gerek yok. Alabileceğiniz en iyi kartlardan birini almışsınız. Bende de Samsung Evo kullanıyorum.

• TC KİMLİK yazmadım bi şey olur mu?

• Firavun-Faresi kullanıcısına yanıt

Bende de aynısı oldu ne yaptın?

• BOOMGUYDOOM B kullanıcısına yanıt

Datafrog sana ulaşır ama ulaşmalarını beklemeden sen maillerine ingilizce olarak sipariş numaranı da ekleyerek yaz ve de ki; "Sipariş verirken kimlik numaramı yazmayı unuttum. Kusura bakmayın. İşte Kimlik numaram: xxxxxxxxxxxxx"

Böylelikle onlar da kargoya verirken, kimlik numaranı eklerler.

• Sipariş edeli bir haftaya yakın oldu. Yanwen tracking info received olarak gozukuyor Birkac güne guncellenir diye düşünüyorum değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canz33 C kullanıcısına yanıt

Kargo aşamalarınızı yollayın bir bakayım.

• benim cihaz geldi ama ekranda siyahta kalıyor bazen de ekran bozuluyor sanki ledleri bozuk gibi. Ben de datafroga yazdım resimleri gönderdim. İlgileneceğiz dediler. Şansıma bak ya tüh

• Firavun-Faresi kullanıcısına yanıt

Teknoloji işi şans işi işte hocam. Benim de D-Pad tuşumun belirli bir kısmı zor basıyordu. Daha doğrusu temassızlık sorunu vardı, Datafrog'a bildirdim, dedim "Ben bunu değiştiremem. Diyelim ki bana parça yolladınız ve ben değiştirmeye çalıştım. Ya başka bir yerini bozarsam? Cihaz daha bugün elime ulaştı ve bu sorun benden kaynaklı bir sorun değil. Lütfen yardımcı olun." Bu sorunu fark eder fark etmez hemen elime telefonu alıp videosunu çektim. Elimde bir kanıt da olmalıydı. Neyse ki yardımcı oldular ve yeni bir R36S yollayıp sorunumu çözdüler. Burada önemli husus şu;

• Yaşadığın şey "gerçekten" bir sorun mu?
    • Eğer sorun yaşıyorsan, bunu ne zaman Datafrog'a bildirdin?

Çünkü bu tarz durumlarda, cihaz ilk elinize ulaştığında sorunu tespit edip Datafrog'a bildirmek ve sorunu gösteren bir video ile bunu güçlendirmek çok daha iyidir. Günler ya da aylar sonra "Cihazımda böyle bir sorun var. Yardımcı olur musunuz?" dediğinizde, sizden kaynaklı bir sorun olmasa bile ve doğruyu söylüyor da olsanız, size inanmayabilirler. Fakat buna rağmen yeni cihaz yollamasalar bile, parça tedariki sağlıyorlar 1 yıl boyunca. Fabrikasyon bir hata olduğunda, belli oluyor zaten.

Bu yüzden bunu herkes için söylüyorum;

Cihaz elinize ulaştığında, her yerine bakın, her şeyini inceleyin. Tuşlarını, kasanın kondisyonunu, ekranı, ekran parlaklığını, sesini, tuşların hassasiyetini gibi inciğine boncuğuna her şeyine bakın. Tuşlar ilk başta sert olur daha sonra yumuşar. Bu bir sorun değildir. Tuşa basınca sert hissettirse bile, bariz temassızlık sorunu olduğunda ancak buna bir sorun diyebiliriz. Bu farka dikkat edin. Aylar sonra bir sorun olduğunu fark edip kendilerine yazınca "Datafrog'un bana yeni cihaz yollaması gerekirdi. Hiç yardımcı olmadılar." demeyin. Ben olsam ben de yollamam. Kendileri zaten sizden yaşadığınız sorunla ilgili bir video çekmenizi isteyecektir. Onlar demeden siz cihazınızda bir sorun tespit ettiğiniz an hemen telefonunuzu elinize alıp videosunu çekin. Mail atıp sorununuzu belirtirken videonuzu da eklersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicettiSun -- 16 Nisan 2025; 2:53:16 >

• Az önce sipariş ettim ben de. Abi gerçekten çok teşekkür ederim o kadar yardımcı oldun ki aklımda hiçbir soru veya endişe kalmadan aldım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Defatack kullanıcısına yanıt

Ne demek. Asıl ben teşekkür ederim. Yazdıklarımı okuyup, dikkate alıp, söylediklerime güvenerek sipariş etmiş olman beni gururlandırdı. Umarım alışverişinden ve cihazdan memnun kalırsın. Yine de aklına takılan bir şey olursa, sormaktan çekinme. Sana ve herkese yardımcı olmak için buradayım 😎

• VicettiSun kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam sayenizde mail attım ve tck mı yazdılar

• KONU GÜNCELLEME📢:

• R36S'in tüm renk seçeneklerini görebileceğiniz bir görsel ve görsel ile ilişkili bilgilendirici not eklendi. (Görsel, üzerine tıklamadan/dokunmadan nedense kalitesiz görünüyor. Net olarak görebilmek için resmi açabilirsiniz)

• R36S'in ekran ve kasa ölçüleri, tarafımca yeniden ölçülerek görsel olarak eklendi ve görsel ile ilişkili bilgilendirici not eklendi.

• Cihaza müzik çalar özelliği kazandırmak ile ilgili örnek görsel eklendi.

• Çeşitli metin düzeltmeleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicettiSun -- 15 Nisan 2025; 5:23:51 >
  • BOOMGUYDOOM B kullanıcısına yanıt

Sorun yaşamamanıza çok sevindim. Ürün elinize ulaştığında, görüşlerinizi mutlaka bekliyorum. Başka sorularınız varsa, sorabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tRoya06

Bir süre önce bu ürünü e ticaret sitelerinden almaya niyetlenmiştim, sonrasında taklit ürünler olduğunu öğrendim ve vazgeçmiştim. Tesadüfen konuya denk gelince uzun uzun okudum. Konu için de ayrıca teşekkürler. Ürün gelince tekrar yazarım 🕹️ R36S | Retro El Oyun Konsolu | [ANA KONU] 🕹️ 

🕹️ R36S | Retro El Oyun Konsolu | [ANA KONU] 🕹️

08.04.2025 tarihinde sipariş vermiş olduğum ürün bugün teslim edildi. Sürat Kargo ile teslim aldım, herhangi bir ücret ödemedim.

İlk kullanım da dikkat etmem gereken veya yapmam gereken bir şey var mıdır ?

🕹️ R36S | Retro El Oyun Konsolu | [ANA KONU] 🕹️

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.