Şimdi Ara

r harfsiz askerde ne yapacağım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba donanımhaber ailesi gece gece aklıma bir şey takıldı. Ben 17 yaşındayım lise 2 tekrar okuyorum. R harfini söyleyemiyorum v olarak çıkıyor.

6. sınıfa kadar olan okul hayatımı felan hatırlamıyorum. orta okulda (6-7-8)de arkadaşlarım çok iyiydi ayda 1 kere moralim bozuk olduğunda makarasını beni neşelendirmek için bevat derlerdi ama çok değil o sınıfıma geri dönmek gibi bir yol olsa hiç tereddüt etmem.

Lise başladı. Lise 1in ilk döneminde yine cok dalga gecılmedi. yine aynı sekilde yapılırdı ayda 1 kere. 2. sınıfta kaldığım için 99lularla beraber okuyorum. Ben bu kadar haysiyetsiz insanlar görmedim her fırsatta dalga geçiyorlar. İstesem yarısını orda döverim ama ben hocaların gözünden düşmek istemiyorum. hepsi benim gözümde daha 6ya giden çocuk gibiler dövsen gider annesini çağırır. İyi ki eski sınıfımdan 2 kişi var ve 2 3 tane adam gibi adamlar var yoksa ben elbet birini çok kötü yapardım. Şimdi artık alıştım bu duruma benim kafama takılan bir şey var. Malum surda 2 sene lise 4 sene üni desek yaklasık 6 yıl hadi 7 yıl sonra askerlik var. Benim en çok yapmak istediğim ama bi o kadar da korktuğum yer(korkum r harfi orda alaycı olmam). Bana nasıl davranırlar orada? Herkes Emret Komutanım! ben Emvet Komutanım! bide üstüne üstlük 2 adımda da soyadımda da r harfi var.

Bana bir destek verin arkadaşlar benim moralim bozulur mu orada yoksa beni askerde başka bir şey mi yapcaklar?

Birşey daha var. ben küçükken doktorlar ameliyat felan olacaksın demişlerdi doğru mu?

Ve son olarak bi sorum var. Neden 99lular ikibinlilerden daha çocuk?(yanlış anlamayın benim gördüklerim bu).

• 99'luyum ve bunu çok saldırgan buluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O degilde neden r harfini söyleyemeyenlerin adında soyadında zincirleme r tamlaması oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlazeR ` myth -- 27 Nisan 2015; 1:46:37 >
  • BlazeR ` myth kullanıcısına yanıt
    ŞANSSIZLIK be kardeşim ne biliyim.
  • Küçükken az dalga geçmediler benle o harf yüzündenn
  • Çavuşu tokatlarsın

• Pavalı köpeklev sizi biv daha bu stada sokmicam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MOROKKO kullanıcısına yanıt

Yalnız sorularımı ciddi cevaplarsanız sevinirim.
  • v varfini v olarak mı söylüyorsun
  • Kafamda deli sovulav

• Evladım akışına bırak askerliğe 7 yıl var diyorsun, kim öle kim kala. Bu arada sınıfta da olurda sinirini bozarlarsa birine çıkış, madem kavga etmek istemiyorsun sözlü sataşsan bile bir daha söylemek için çekinirler. Tepkisiz kalmak pek iyi bir çözüm değil.

• Komutanlar sıkınti cikarmaz derdini anlatirsan. Ayrica 6-7 yil sonra askerlik zorunlu olmaktan cikar. Parali askerlik gelir o zamana kadar. Sen boyle seyler dusunup canini sıkma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 27 Nisan 2015; 2:06:41 >
  • Hynx kullanıcısına yanıt
    yok be kardeşim v ye bişe demiyorum çıkmıyor ağzımdan.

böyle saçma şeyler söylemeyin ..k
  • Ne pisikopat komutanlar var döve döve doğrusunu söyletirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 27 Nisan 2015; 2:47:47 >
  • 2005 liyim kimseyle dalga gecmiyom, 2000 li abilerim falan cok dalgacilar
    bende 99lu beyni varmis 99 lu buyuk kuzenim oyle soyluyor, babamda 85li oda aynisini soyluyo :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 27 Nisan 2015; 2:46:28 >
  • yakın arkadaşın olur neyse de, samimiyeti olmadığı halde böyle şeylerle dalga geçen insanların ağzını yüzünü dağıtmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MilenyumPower

99'luyum ve bunu çok saldırgan buluyorum.

Burası 9GAG değil koçum alın bunu buradan

• Komutanların sempatisini kazanırsin tam tersi askerliğin daha rahat geçer. Derdini anlatmaya bile gerek yok hepsi türkçe bilmeyeninden tut keçi ile gerdeğe girmiş tiplere kadar bin çeşit adam görmüş kalender insanlar. Yalnız sana bikaç kere geyigine emret komutanım dedirtirler buna alış.

Herşey bitti kafanı buna mı taktın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nipalensis

quote:

Orijinalden alıntı: MilenyumPower

99'luyum ve bunu çok saldırgan buluyorum.

Burası 9GAG değil koçum alın bunu buradan

• Olum aşırı komik ya rleri söyleyemeyenler bizim sınıfta var dalga geçerim hep dndjjsjsj

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.