wqeqwewq < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear515 -- 26 Kasım 2020; 22:19:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
qwewqe

-
-
protez saç deneyebilirsin, veya saç ektirebilirsin eğer rahatsızsan saçının az olmasından.
-
hocam meslek ne
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934B
hocam meslek neOtomotiv teknikerliği okudum.Ama şuan alkol firmasında güvenligim
kötü değilsinde agresif, hayattan bezmiş, katil tipin var. adres falan sormazdım sana
yanlış anlama tabi :)
-
Hocam bu tipe rahat düşürürsün
Vasat üstü bence
Kötü değilsin yani
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yunusessskötü değilsinde agresif, hayattan bezmiş, katil tipin var. adres falan sormazdım sana
yanlış anlama tabi :)
Yok hocam doğrudur bende o yüzden böyle konu açtım.
hocam her an mahmut tuncerden bir şeyler söyleyebilecek gibi bir tipiniz var.
-
Syd Barret'in son hali gibisin
-
Tipin iyi reis sen burdakilere seviyesiz yorum yapma firsati verme
Once kendinle barismayi dene
Tipin iyi Saclsrindan rahatsizsan ektir yada Protez saç dene
Tipten önce uslubun belkide kötüdür uslubunuzu duzeltin diksiyonunuzu duzeltin derim Ben
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Boy fizik vs olsa bile özgüven çok önemli birşey işte.
-
Bakış, duruş, diksiyon, hal ve hareketleriniz bunların hepsi kadınlara karşı sizi etkileyici ya da itici yapar. 1.69 boyunda 54 kiloyum 25 yaşındayım hayatım boyunca hiç uğraşmadan biçok kızla görüştüm konuştum ve çok daha ilerisi. Yani boyla kalıpla tiple çok alakalı şeyler değil öyle yakışıklı biri de değilim ama özgüvenli dururum sizin bakışlarınız falan özgüvensiz olduğunuzu gerçekten belli ediyor. Kendinizi sevin kendinizle barışık yaşayın ve kadınları 2. plana atın kadınlarla konuşurken kırıcı olmaktan kaçınmayın yumuşak nazik olucam diye kasılmayın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ReaLLibe
Bakış, duruş, diksiyon, hal ve hareketleriniz bunların hepsi kadınlara karşı sizi etkileyici ya da itici yapar. 1.69 boyunda 54 kiloyum 25 yaşındayım hayatım boyunca hiç uğraşmadan biçok kızla görüştüm konuştum ve çok daha ilerisi. Yani boyla kalıpla tiple çok alakalı şeyler değil öyle yakışıklı biri de değilim ama özgüvenli dururum sizin bakışlarınız falan özgüvensiz olduğunuzu gerçekten belli ediyor. Kendinizi sevin kendinizle barışık yaşayın ve kadınları 2. plana atın kadınlarla konuşurken kırıcı olmaktan kaçınmayın yumuşak nazik olucam diye kasılmayın.Kesinlikle haklısın hocam zar zor asosyallikten sosyallige geçtik.Alismak gercekden zor ama mücadeleden vazgeçmeyeceğim sadece kızlar konusunda sıkıntım var insanada 27 yaşında olunca yanlızlik koyuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tipinde birşey yok enerjin düşük görünüyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tipide baya iyisin ama yorgun gibisin, güzel uyku al :D
En Beğenilen Yanıtlar

kötü değilsinde agresif, hayattan bezmiş, katil tipin var. adres falan sormazdım sana yanlış anlama tabi :) |
Tipinde birşey yok enerjin düşük görünüyor
|
Tipin iyi reis sen burdakilere seviyesiz yorum yapma firsati verme
Once kendinle barismayi dene Tipin iyi Saclsrindan rahatsizsan ektir yada Protez saç dene Tipten önce uslubun belkide kötüdür uslubunuzu duzeltin diksiyonunuzu duzeltin derim Ben |
Benzer içerikler
- istanbul kart kara listeden nasıl çıkılır
- sevdiğimden nasıl soğurum
- casio orjinallik sorgulama
- aile hekimi maaşı
- kayıp kimliğimi buldum ne yapmalıyım
- telegram indirim
- prompt mühendisliği nedir
- dc açıldı mı
- ets2 türkiye haritası
- google çizim yap
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X