Şimdi Ara

qwewqe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear515 -- 26 Kasım 2020; 22:19:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• protez saç deneyebilirsin, veya saç ektirebilirsin eğer rahatsızsan saçının az olmasından.

• hocam meslek ne

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

hocam meslek ne

Otomotiv teknikerliği okudum.Ama şuan alkol firmasında güvenligim

• kötü değilsinde agresif, hayattan bezmiş, katil tipin var. adres falan sormazdım sana

yanlış anlama tabi :)

• Hocam bu tipe rahat düşürürsün

• Vasat üstü bence

Kötü değilsin yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

kötü değilsinde agresif, hayattan bezmiş, katil tipin var. adres falan sormazdım sana

yanlış anlama tabi :)

Yok hocam doğrudur bende o yüzden böyle konu açtım.

• hocam her an mahmut tuncerden bir şeyler söyleyebilecek gibi bir tipiniz var.

• Syd Barret'in son hali gibisin

• Tipin iyi reis sen burdakilere seviyesiz yorum yapma firsati verme

Once kendinle barismayi dene

Tipin iyi Saclsrindan rahatsizsan ektir yada Protez saç dene
    Tipten önce uslubun belkide kötüdür uslubunuzu duzeltin diksiyonunuzu duzeltin derim Ben

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boy fizik vs olsa bile özgüven çok önemli birşey işte.

• Bakış, duruş, diksiyon, hal ve hareketleriniz bunların hepsi kadınlara karşı sizi etkileyici ya da itici yapar. 1.69 boyunda 54 kiloyum 25 yaşındayım hayatım boyunca hiç uğraşmadan biçok kızla görüştüm konuştum ve çok daha ilerisi. Yani boyla kalıpla tiple çok alakalı şeyler değil öyle yakışıklı biri de değilim ama özgüvenli dururum sizin bakışlarınız falan özgüvensiz olduğunuzu gerçekten belli ediyor. Kendinizi sevin kendinizle barışık yaşayın ve kadınları 2. plana atın kadınlarla konuşurken kırıcı olmaktan kaçınmayın yumuşak nazik olucam diye kasılmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLLibe

Bakış, duruş, diksiyon, hal ve hareketleriniz bunların hepsi kadınlara karşı sizi etkileyici ya da itici yapar. 1.69 boyunda 54 kiloyum 25 yaşındayım hayatım boyunca hiç uğraşmadan biçok kızla görüştüm konuştum ve çok daha ilerisi. Yani boyla kalıpla tiple çok alakalı şeyler değil öyle yakışıklı biri de değilim ama özgüvenli dururum sizin bakışlarınız falan özgüvensiz olduğunuzu gerçekten belli ediyor. Kendinizi sevin kendinizle barışık yaşayın ve kadınları 2. plana atın kadınlarla konuşurken kırıcı olmaktan kaçınmayın yumuşak nazik olucam diye kasılmayın.

Kesinlikle haklısın hocam zar zor asosyallikten sosyallige geçtik.Alismak gercekden zor ama mücadeleden vazgeçmeyeceğim sadece kızlar konusunda sıkıntım var insanada 27 yaşında olunca yanlızlik koyuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

protez saç deneyebilirsin, veya saç ektirebilirsin eğer rahatsızsan saçının az olmasından.

qwewqe

Protez saçı denedim.Denedigim gün bantlar kafadan çıktı hocam.Bide alttaki saçlarımı mafetti ya evde yatıyor öyle belki ilerde takarım da alışamadimda pek

• şu herif gibi bi tane entel gözlük al tak. şu katil bakışlar başka türlü yola gelmez. bi de öyle dene bakalım. ben yakışacagini düşünüyorum.

qwewqe

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

şu herif gibi bi tane entel gözlük al tak. şu katil bakışlar başka türlü yola gelmez. bi de öyle dene bakalım. ben yakışacagini düşünüyorum.

qwewqe qwewqe  hocam aslında kafayıda kazitsak o entel götüntüyü çıkarırız piyasaya kitap falanda aldık mı elimize perfect

• Tipinde birşey yok enerjin düşük görünüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tipide baya iyisin ama yorgun gibisin, güzel uyku al :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.