Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.403
Cevap
95
Favori
399.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tanıtım çok güzel olmuş, yalnız ekran çözünürlüğünü ppi yerine 1280x720 piksel olarak verseniz daha iyi olur diye düşünüyorum.
  • Piranha ıq+ da iyimiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recepali55

Piranha ıq+ da iyimiş

İlk mesajında iyiymiş ama quatro daha iyisini getircek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa_001453 -- 21 Şubat 2015; 12:37:02 >
  • Telefonu Wi-Fi az çekiyor diye mesaj attım çok kısa zamanda telefon ile arayarak geri döndüler.
    Telefonu firmaya göndermemi istediler bende gönderdim. Çok kısa zamanda telefon bana geri geldi.
    Sağolsunlar problemlerimi giderdikleri gibi birde hediyelerle geri geldi telefonum. (Bazı firmalar kronik şarj soketi sorununa 50 TL alırken..)
    Cihaz gelmeden arayıp bilgi verdiler, birlikte yeni pil de geleceği söylendi. Borcum ne diye sorunca, olurmu öyle şey dediler.
    Bu durumu daha önce forumda yazanları da gördüm.
    Hakikaten insan bir firmayla değil de aileden biriyle, arkadaşıyla bir tanıdığıyla konuşuyor gibi hissediyor kendini.
    Ayrıca son yazılım ile gerçekten çok güzel olmuş cihaz.
    Her şey için teşekkür ederim Quatro ailesine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isa_001453

quote:

Piranha ıq+ da iyimiş

Gözünüzden birşey kaçmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: isa_001453

quote:

Piranha ıq+ da iyimiş

İşşallah

• Yeni güncelleme ne zaman gelir?
  • Stoğu girecek modellerin tarihi belli oldu mu 15 20 şubat arası deniliyor du

• gerçekten stoğa girecek modeller neler firma yetkilisi cevap verirse seviniriz bekliyorum zaten telefon almak içşn ona bak buna bak sıkıntı geldi,bu kadar ovulen bir firmadan urun almak gerekir sorun yaşamamak için
  • sendomi S kullanıcısına yanıt
    Önümüzdeki hafta inşallah btk dan gelecekler geldikten sonra ayni gün ürünlerin dağıtımı başlayacak ilk çıkacak urun f1453 olacak saygilar

• Quatro China kullanıcısına yanıt
    F1453 haricinde hangi modelleriniz satışa sunulacak?
  • teknokolik71 T kullanıcısına yanıt
    Mart ayi icerisinde M1453 satisa cikacaktir.

• quatromobile Q kullanıcısına yanıt
    Peki forumda bi ara Leagoo Elite 2 yi incelediğinizi ve çıkartmayı düşündüğünüz modeller arasında olduğunu siz ya da @QuatroChina belirtmişti.Bu modelle ilgili herhangi bir gelişme oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quatro China

Önümüzdeki hafta inşallah btk dan gelecekler geldikten sonra ayni gün ürünlerin dağıtımı başlayacak ilk çıkacak urun f1453 olacak saygilar

eğer m1453'ün fiyatı uygun olursa yani f1453'den çok fazla olmayacaksa bu kadar beklemişken mart ayını beklemeyi tercih ederim almışken 2gb ramli modeli alıp uzun süre telefon derdin kurtulmak isterim
  • teknokolik71 T kullanıcısına yanıt
    Cin tatili araya girdiği için sonuclandiramadik cin tatili sonrası sonuclandiracagiz insallah

Kurlara bağlı biraz ama elimizden geldiğince fiyatları yukarı cikartmayacagiz insallah

• quote:

Kurlara bağlı biraz ama elimizden geldiğince fiyatları yukarı cikartmayacagiz insallah

inşallah hocam fiyatlar yüksek olmaz piranha ıq düzeyınde olması çok iyi olur,firmaları karşılaştırmak imkansız zaten ama alınabilirlik açısından bakıyorum
  • quote:

Cin tatili araya girdiği için sonuclandiramadik cin tatili sonrası sonuclandiracagiz insallah

Hocam Leagoo Elite 2 getirirseniz eğer tahmini fiyat aralığı var mı ? 450-500 vs gibi
  • aykut.. kullanıcısına yanıt
    Maalesef fiyatlarla alakalı birşey söylemek yanlış bilgilendirme olur daha cok erken

İnsallah

• 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.