Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.403
Cevap
95
Favori
399.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quatro China kullanıcısına yanıt

Hayırlısı olsun hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elephone P3000S tarzı bir telefon getirme durumunuz olabilir mi?
    İncelediğim kadarıyla 6592 işlemeci 2gb+16gb 4G var 3150 mah pil var
    Fiyatı inewden 20-30$ fazla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quatro China

Http://youtu.be/8p_mj1B9WQg

Hocam artik gelsin ya bende g2 veya s4 arayisima son versem:)

• Arkadaşlar merhaba, bataryaların geldiğini şimdi gördüm. Bizde 2 tane f1453 var. Bunların bataryalarının temini için forumdaki firma yetkilisi beyefendiyle iletişime geçsek yeterli mi, yoksa telefonu aldığımız yerden mi talep etmemiz gerekiyor?
  • bsedir B kullanıcısına yanıt
    2 cihazın imei bilgilerini quatromobile nickli Eser Bey'e iletişim bilgileriniz ile gönderin. Dönüş yapacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazid84

2 cihazın imei bilgilerini quatromobile nickli Eser Bey'e iletişim bilgileriniz ile gönderin. Dönüş yapacaktır.

Teşekkür ederim.
  • rasim535 R kullanıcısına yanıt
    Yeni işlemcilerle ilgileniyoruz hocam merak etmeyin 4g li cihazlarda gelecek insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: kestelli1316

quote:

Orijinalden alıntı: isa_001453

Konu kameradan açılmışken memnun olmayan arkadaslar play store dan google kamera yınindirip performans hakkında bilgi paylaşırmı yazılım cok farkediyor çünkü

Ben google camerayi kullaniyorum ve on numara beş yıldız kamera gerçekten iyi sadece telefonun normalinde olan uygulamayla alakalı bi durum çerkerken sorun olmuyor ama kaydetmeyi kotü yapıyor. Google camera gerçekten çok iyi yakınlaştırınca netlik bozulmuyor çok detay veriyor kamera normal performansını veriyor.

Aynen gerçekten performansını sergiliyor gerçek mp neyse o kalite ile kayıt yapıyor bu arada galerisi nasıl google galeri playstore da yok linkini vereyimmi oda cok başarılı klasor klasor ayırıyor cok kullanışlı kamerası gibi :)

• Jiayu S3 modelini getirebilirseniz bence gayet yüksek satış fiyatlarına ulaşabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quatro China

Yeni işlemcilerle ilgileniyoruz hocam merak etmeyin 4g li cihazlarda gelecek insallah

Çıkaracağınız diğer ürünlerde batarya sorunu olmasın yani 2800-3000 mah lık olsun Batarya. sonra sıkıntı yaratmasın. Sensörlerede önem veren biriyim. Sizden piranha IQ plus telefonuna rakip olacak telefon istiyorum. Beni hayal kırıklığına uğratmayın.

Piranha IQ plus ın özellikleri

Octa Core (8 Çekirdek) 2 GHz işlemci ve 2 GB DDR3 RAM
    5.5 HD IPS Ekran 1280x720px ve 16 Milyon renk
    Corning® Gorilla® Glass III Ekran teknolojisi ile çizilmeye ve kırılmaya karşı koruma
    (GSM 900/1800/1900 MHz) (WCDMA 900/2100 MHz)
    13 MP AutoFocus (SONY® Exmor R sensörlü) arka ve 5 MP ön kamera
    Arka kamera diyafram açıklığı f/2.0
    Arka kamera için LED flaş
    16 GB Dahili hafıza
    Android 4.4 KitKat işletim sistemi
    OTA (Kablosuz veya 3G üzerinden kendiliğinden yazılım güncelleme ve sürüm yükseltebilme)
    30fps@1080P Full HD Video kayıt
    Mali-450 MP4 650 MHz 3D Grafik işlemci
    Parmak izi sensörü, Hareket Sensörü, Kalp Atışı Sensörü, Hall Sensörü, Hızlandırıcı, Jeomanyetik Sensör, Gyro Sensörü, Işık Sensörü, Barometre, Yakınlık Sensörü
    3G+ HSDPA+ 42 Mbps internet
    Geliştirilmiş ses devresi ile Kristal netliğinde ses
    802.11 b/g/n Wi-Fi Bağlantı (150 Mbps)
    Wi-Fi Hot Spot (Wi-Fi üzerinden internet paylaşımı)
    USB Modem (USB kablo ile internet paylaşımı)
    Bluetooth 4.0 En güncel versiyon
    Bluetooth Profili: DI, MAP, PBAP, HOGP, PAN, A2DP, AVRCP, HFP, HSP, OPP, SAP, HID
    GPS ve A-GPS
    32 GB kadar micro sd kart desteği
    OGS Full Lamine ekran
    Desteklediği video formatları: FLV, M4V, MKV, MP4, WEBM, WMV, 3G2, 3GP, ASF, AVI
    Video çalma çözünürlük desteği: 30 fps'de UHD 4K (3840x2160)
    Desteklediği ses formatları: 3GA, AWB, FLAC, MID, MXMF, OGA, OTA, RTX, RTTTL, XMF, AAC, AMR, IMY, M4A, MIDI, MP3, OGG, WAV, WMA
    Yüzlerce tema indirebileceğiniz ürüne özel Tema Marketi
    İnfrared özelliği ile TV, DVD, Uydu cihazı, Müzik seti v.b cihazları telefon üzerinden kontrol edebilme
    2800 mAh Li-pol Batarya ile uzun süreli pil ömrü
    520 saat maksimum bekleme süresi
    18.5 saat 2G maksimum konuşma süresi
    15 saat 3G maksimum konuşma süresi
    152.4x75x9.3 mm
    3.5 mm kulaklık girişi
    OTG desteği ile flash ve hard disk okuma
    Mikro USB girişi
    2 yıl garanti

Bunun üstüne ekleyebileceğiniz nfc, 4g, gibi özelliklerde ekleyebilirsiniz sizden bu özelliklerde telefon istiyorum. İşşallah beni kırmazsınız. Beni hayal kırıklığına uğratmayın sizi güveniyorum quatro firması :)))))) :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.T.U. -- 20 Şubat 2015; 23:20:08 >

• Pire musayi hayal kirikligina ugratmayin lutfen o cok onemli

• quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

Pire musayi hayal kirikligina ugratmayin lutfen o cok onemli

şimdiye kadar çıkardıkları telefonlar kağıt üzerinde iyi olmasada eğer benim istediğim özelliklerde telefon çıkarırlarsa çok büyük bir adım atmış olurlar. Ve ürünün çok satacağına adım gibi eminim general mobile nin ki gibi hem serviside iyi sıkıntı yok daha ne istesin müşteri.

• quote:

Artık bana pire musa demeyi kesersen sevinirim sana akpolo desem hoşuna gider mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: A.T.U.

quote:

Artık bana pire musa demeyi kesersen sevinirim sana akpolo desem hoşuna gider mi?

Akpolo da fena degil ya sevdim bak şey gibi oldu meşhur aspava öz aspava benimdeki akpolo cidden guzel fire yaziyorum pire yapiyor tahmin bende ellemiyorum

• Sen galiba türkçe t9 kullanıyorsun bende bir ara fire yerine pire yazmıştım . Şimdi sen ban ATU diye seslen fireyi karıştırma sevmemiştim zaten atu hoşuma gittin. Ha birde verdiğim özellikte telefon çıkarsalar iyi olmaz mı?

• quote:

Sen galiba türkçe t9 kullanıyorsun bende bir ara fire yerine pire yazmıştım . Şimdi sen ban ATU diye seslen fireyi karıştırma sevmemiştim zaten atu hoşuma gittin. Ha birde verdiğim özellikte telefon çıkarsalar iyi olmaz mı?

Yok otomatik duzeltme sadece . ozellikler guzel suan g3 kullaniyorum oyle aman aman ozellik delisi degilim 2 gb ram iyi kamera ve iyi batarya ve tabi iyi bir fiyat fazlasiyla yeter bana

• Merhaba f1453 te bu forma özel yapılan indirimden 4 adet aldım ve çok memnunum her türlü arızada yada isteklerimde hiç bıkmadan hep isteğimin fazlasını verdiler teşekkürler quatromobile

Yeni gelecek olan M1453 telefonlarda da bu forma özel indirim istiyoruz inşallah bizi kırmazsınız çalışmalarınızda başarılarınızın devamını diliyorum
  • quote:

quote:

Sen galiba türkçe t9 kullanıyorsun bende bir ara fire yerine pire yazmıştım . Şimdi sen ban ATU diye seslen fireyi karıştırma sevmemiştim zaten atu hoşuma gittin. Ha birde verdiğim özellikte telefon çıkarsalar iyi olmaz mı?

Yok otomatik duzeltme sadece . ozellikler guzel suan g3 kullaniyorum oyle aman aman ozellik delisi degilim 2 gb ram iyi kamera ve iyi batarya ve tabi iyi bir fiyat fazlasiyla yeter bana

Şuanda bu özelliklerde olan piranha ıq plus 700 tl ye satılıyor quatro ise buna benzer ürün getirse oda 700-750 arası bir fiyata satsa insanlar piranhadan almak yerine buradan alır neden mi teknik servis ve yazılım desteğinden dolayı piranha iyi telefonlar getiriyor ama yazılım desteği hiç iyi değil piranha zen alanların hepsi şu anda rom yükleme root atma gibi şeylerin hepsini biliyorlar.teknik servis dersen bir çok soruna kullanıcı hatası deyip para istiyor bununla ilgili çok şikayet var.

• quote:

quote:

Yukarıda bahsettiğim telefon bu özellikleri aşağı yukarı karşılıyor.
    Fiyatıda inewden 20$ kadar fazla Elephone P3000S

İncelemek isteyen olursa
    LİNK BURADA

• 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.