Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.403
Cevap
95
Favori
399.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Satma 7210'u, ileride bu telefonlardan fazla para edecek.:D
  • aykut.. kullanıcısına yanıt
    Kullanıma göre değişir. Benim şirkette yoğun telefon görüşmesinde kullanılıyor en az 2 gün gidiyor. Ama sadece konuşma da normal konuşma değil 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F 1453 ÜN BATARYA SORUNU CÖZÜLDÜ..
    T 1461 İNKİNİDE CÖZSENİZ COK SÜPER OLACAK.. TEŞEKKÜRLER

• Yeni modeller ne zaman gelecek arkadas ya,malzeme kalitesi iyi degil deniyor ama valla ben.doggee dg 550 alacagim gibi 5'' telefon kucuk geliyor tamsinir aslinda benim icin dg550'de baya iyi ama 2 kotu yani var 1gb ram var ve 4.2.2 var

• sendomi S kullanıcısına yanıt
    1,5 ay zorla Doogee DG300 kullanmış biri olarak, bulaşma derim. Yazık, günah o paraya.

Malzeme kalitesi ve stabilite açısından Quatro cihazlar ile nesil farkı var aralarında.
  • sendomi S kullanıcısına yanıt
    Alacaksanız da dogee almayın. Gidin xsellerdan garantisiz Çin cihazı alın. Forumda da nettede yorumları mevcut okuyun isterseniz.

• bataryalardan sonra hakkaten dediğiniz gibi fırtına esti forumda. ancak yine sessizliğe bürünmüş . yeni modellerle dinmeyecek nice fırtınalara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasai

Alacaksanız da dogee almayın. Gidin xsellerdan garantisiz Çin cihazı alın. Forumda da nettede yorumları mevcut okuyun isterseniz.

İlgili konuya göz attım.
    inew v3 190$
    inew v3+ 205$
    garanti yok, imei kaydı yok, arkasında ERKAYASAN yok
    O halde beklemeye devam.

Ama başka marka telefonlar için cazip duruyor.
  • rasim535 R kullanıcısına yanıt
    😊 söylemek istediğim buydu. Garantisiz ürüne istenen tutar ve dediğiniz gibi arkasında Erkayasan yok. Aklın yolu bir hocam.

• İlgilenen olursa elimde 1 adet sıfır-jelatinli İnew v3 plus (mtk6592-2 gb ram- beyaz- 16gb sd kartlı) var...

• Arkadaşlar ön kamera sizlerde de kırmızıya yakın çekim yapıyor mu ayarlarla oynadım ya mavi ya kırmızı renk tonlarına yakın oluyor yoksa bu benim cihaza has bir şey mi. Eğer Öyleyse Erkayasan Elektronikten yazılım güncellemesi aşamasında bunu da göz önünde bulundurmasını rica ediyorum.
  • Slm :
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

F1453 Telefonumun birisinde ;Akıllı kılıfı taktım.Ancak kılıfın kapağını açtığımda power düğmesine basmadan ekran açılmıyıor ve kapağı kapattığımda ekran bekleme süresi dolana kadar kapanmıyor.
    Sorum Akıllı kılıf için telefonda herhangi bir ayar yapmak gerekiyormu.

Diğer F1453 telefonumda ise akıllı kılıf kapanıp açıldığında normal çalışıyor ama kapak kapalıyken çağrı aldığımda ,arayanı görebiliyorum ama kabul yada red kısmı kapağın alt kısmında kaldığından bu eylemi yapmak için kapağı açıyorum.

Herkeste böylemi yoksa benmi yapamıyorum.
  • Arkadaşlar geçen hafta telefonun tamir için firmaya gitmişti. Orada yeni güncelleme yüklenerek gönderildi. Telefondan MtkDroid ile yedeğini alıp, needroma yükledim. İlgilenenler ve incelemek istiyenler için link aşağıdadır.( Yükleme ile ilgili tüm sorumluluk size aittir)
    http://www.needrom.com/download/quatro-f1453-2/
  • 2 ADET F1453 İÇİN BATARYA İSTEMİŞTİM. EKRAN KORUYUCU İLE BİRLİKTE GELDİ. İLGİLERİNDEN DOLAYI FİRMAYA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. BATARYAYLA ŞİMDİ ON NUMARA OLDU TELEFON. TEKRAR TEŞEKKÜRLER....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartallımurat

Arkadaşlar ön kamera sizlerde de kırmızıya yakın çekim yapıyor mu ayarlarla oynadım ya mavi ya kırmızı renk tonlarına yakın oluyor yoksa bu benim cihaza has bir şey mi. Eğer Öyleyse Erkayasan Elektronikten yazılım güncellemesi aşamasında bunu da göz önünde bulundurmasını rica ediyorum.

Aynisi bendede mevcut hocam ön kamerayı pek kullanmadigim icin dert etmiyorumm

• Konu kameradan açılmışken memnun olmayan arkadaslar play store dan google kamera yınindirip performans hakkında bilgi paylaşırmı yazılım cok farkediyor çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: chess5

Slm :
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

F1453 Telefonumun birisinde ;Akıllı kılıfı taktım.Ancak kılıfın kapağını açtığımda power düğmesine basmadan ekran açılmıyıor ve kapağı kapattığımda ekran bekleme süresi dolana kadar kapanmıyor.
    Sorum Akıllı kılıf için telefonda herhangi bir ayar yapmak gerekiyormu.

Diğer F1453 telefonumda ise akıllı kılıf kapanıp açıldığında normal çalışıyor ama kapak kapalıyken çağrı aldığımda ,arayanı görebiliyorum ama kabul yada red kısmı kapağın alt kısmında kaldığından bu eylemi yapmak için kapağı açıyorum.

Herkeste böylemi yoksa benmi yapamıyorum.

Telefonu ilk aldım günden buyana hep silikon kılıf ile kullandım.Dün kılıf ve jelatinler gelince .kılıfı taktım Ama kılıfı takınca ne otomatik olarak açılıyor,ne de kilitleyince pencere kısmından saat tarih havadurumu çıkıyor
    Power dugmesine basmayinca ekran acilmiyor.bu durumu duzeltmek icin ne yapmak lazim.umarim basit biseydir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chess5 -- 20 Şubat 2015; 15:50:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: isa_001453

Konu kameradan açılmışken memnun olmayan arkadaslar play store dan google kamera yınindirip performans hakkında bilgi paylaşırmı yazılım cok farkediyor çünkü

Ben google camerayi kullaniyorum ve on numara beş yıldız kamera gerçekten iyi sadece telefonun normalinde olan uygulamayla alakalı bi durum çerkerken sorun olmuyor ama kaydetmeyi kotü yapıyor. Google camera gerçekten çok iyi yakınlaştırınca netlik bozulmuyor çok detay veriyor kamera normal performansını veriyor.

• s1453 cihazımızın şarz aletinde problem oluştu. saolsunlar yeni şarz göndermişler. birde ekran koruyucu geldi. ilgi ve alakaları için bende teşekkür ederim.
    yanlız bir sorum daha olacak. s1453 şarzda iken telefonu açınca çince bişeyler geliyor. rekovery denen sayfa açılan sanırım. çıkmak için uğraştığımızda imei kısımlarına geliyor. bataryayı çıkarmadan o sayfadan çıkamıyorum. ayrıca watsapp tan sesli ileti aldığımda bir süre sonra ses zayıf ve ekran kararmış olarak geliyor. telefonu açıp kapatınca düzeliyor. watsapp ı silip yeniden kurdum olmadı fabrika ayarlarına döndüm olmadı. çok takılmıyorum ama nedeni yazılımsal sqnırım. bilgi mahiyetinde paylaşayım dedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobil_adam M kullanıcısına yanıt
    Problemleriniz icin 0224 2733333 nolu telefondan bizlere ulasabilirsiniz.Saygilar

• 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.