Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.403
Cevap
95
Favori
399.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende sordum firmaya mart sonu gibi dediler tabi sizin yazdıklarınızdan sonra daha erken çıkma ihtimalini de göz önünde bulundurmak gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recepali55

quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik71

M1453 İle F1453 arasında çok fazla bir fark olmayacağının sinyallerini vermişlerdi.F1453+ da satışa çıkış tarihi kesin değil gibi o yüzden net birşey söylemekten kaçınmaları normal

yani o zaman m1453 650tl falanmı olacak en fazla

eğer m1453 500 üzeri olursa çok zor satar... max 500 olmalı...

F1453 bile 500 değildi.
    M 1453 nasıl olsun.

f1453 yani inew v3 160$'dı çinde... m1453 yani inew v7 140$ şu an... hesap ortada...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

M1453 İle F1453 arasında çok fazla bir fark olmayacağının sinyallerini vermişlerdi.F1453+ da satışa çıkış tarihi kesin değil gibi o yüzden net birşey söylemekten kaçınmaları normal

F1453 bile 500 değildi.
    M 1453 nasıl olsun.

senin amacın ne dostum üzümü yemekmi bağcıyı dövmek mi???

• quote:

Orijinalden alıntı: Boufuu

Telefonu Wi-Fi az çekiyor diye mesaj attım çok kısa zamanda telefon ile arayarak geri döndüler.
    Telefonu firmaya göndermemi istediler bende gönderdim. Çok kısa zamanda telefon bana geri geldi.
    Sağolsunlar problemlerimi giderdikleri gibi birde hediyelerle geri geldi telefonum. (Bazı firmalar kronik şarj soketi sorununa 50 TL alırken..)
    Cihaz gelmeden arayıp bilgi verdiler, birlikte yeni pil de geleceği söylendi. Borcum ne diye sorunca, olurmu öyle şey dediler.
    Bu durumu daha önce forumda yazanları da gördüm.
    Hakikaten insan bir firmayla değil de aileden biriyle, arkadaşıyla bir tanıdığıyla konuşuyor gibi hissediyor kendini.
    Ayrıca son yazılım ile gerçekten çok güzel olmuş cihaz.
    Her şey için teşekkür ederim Quatro ailesine.

Quatro markası hiç aklımda olmadığı halde bu iyi niyetli ve müşteri dostu satış sonrası hizmetleri dolayısıyla takip listeme aldım. Yeni getirecekleri modelleri bekliyorum.

• ben 550-600 bekliyorum kendi adıma daha önceki fiyatlandırmalarada bakarak. Bekleyip göreceğiz yakında nasıl olsa.
  • Sar değerleri hakkında bir bilginiz var mı? Sitesinden 0.037 gibi bir rakam aldım ama inandırıcı gelmedi. İnew bu değerde de mi çakallık yapıyor??
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

F1453 bile 500 değildi.
    M 1453 nasıl olsun.

senin amacın ne dostum üzümü yemekmi bağcıyı dövmek mi???

Yani çok düşük fiyat beklentisinde olmamak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kasai

Sanmam hocam benim izlenimim daha aşşağıda olacağı şekilde ama dolar kuru vs.. bakıp göreceğiz.

valla sıkıldım beklemekten zaten ha bire arayış içindeyim ucuzyollu cubot s200 yada s168 alayım dedim forumdan birinden oda cevap vermedi ne zaman çıkacak bu telefon ki

Dostum sabret bence, f1453 ü alırken ben de sabırsızlanıyordum, ama beklediğime değdi.
    Alırsın bir cihaz, sonra forumda m1453 ile ilgili güzel yorumları okursun, bu sefer elindeki cihazdan da soğursun ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boufuu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kasai

Sanmam hocam benim izlenimim daha aşşağıda olacağı şekilde ama dolar kuru vs.. bakıp göreceğiz.

valla sıkıldım beklemekten zaten ha bire arayış içindeyim ucuzyollu cubot s200 yada s168 alayım dedim forumdan birinden oda cevap vermedi ne zaman çıkacak bu telefon ki

Dostum sabret bence, f1453 ü alırken ben de sabırsızlanıyordum, ama beklediğime değdi.
    Alırsın bir cihaz, sonra forumda m1453 ile ilgili güzel yorumları okursun, bu sefer elindeki cihazdan da soğursun ;)

Aynen

Bu arada m1453 özellikleri kesin mi.
    Neler olacak
    F den farkı ne olacak.
    şekil aynı gibi sanırım

• Recepali55 R kullanıcısına yanıt
    İnew V7 ne ise Quatro M1453 de o oluyor

• sayfada yine yaprak kıpırdamıyor...
  • rasim535 R kullanıcısına yanıt
    Haftaya başlar hareket.

• kasai K kullanıcısına yanıt
    İnşallah. :) Bu arada insan M1453 gibi bir telefonun geldiğini duyunca insan kötü oluyor.Almak isterdim ama öğrenciyiz Allah nasip ederse F1453 ü 3-4 sene kullanmayı düşünüyorum.Sonra yine Quatro'dan alıcam telefonumu inşallah.İnsanoğluyuz işte hep daha fazlasını isteriz.

• Firma kalite ve servis bakımın süper ama yeni ürün çıkarmakta geç kaldı malesef , uzun zamandır bekliyorum 2. telefonu almak için ama kısmet degilmiş p8c aldık .inş satışlarda beklenen başarıyı sağlar ülkenin böyle ilgili firmalara ihtiyacı var teşekkürler .

• neonormm N kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Güle güle kullan ama keşke biraz daha bekleseydin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın bizleri beklediginiz için tekrar tesekkur eder urunlerimizin geç kalışından dolayı özür dileriz.saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Hayırlı olsun. Güle güle kullan ama keşke biraz daha bekleseydin...

Benim acelem yoktu ama kız arkadaşımın telefon sorun çıkarıyodu mecburiyetten yoksa çıkacak telefonla yarışamaz.

Hayırlısı olsun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quatro China

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın bizleri beklediginiz için tekrar tesekkur eder urunlerimizin geç kalışından dolayı özür dileriz.saygilar

Geldi mi

• bende ucuz yollu işimi görmek için cubot s168 aldım,quatro'nun yanından geçemez tabi ki ama bür süre idare edip değiştireceğim
  • 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.