Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.403
Cevap
95
Favori
399.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncellemeden haber var mi abi gelişme ilerleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kestelli1316 K kullanıcısına yanıt
    Hazır ama cin tatili girdi araya inşallah tatil çıkışı yapacagiz

• rasim535 R kullanıcısına yanıt
    Rasim bey yeni romu yükledinizmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasai

Rasim bey yeni romu yükledinizmi acaba?

Yok hocam yüklemedim daha o yüzden yorum yapmadım.
    Hata veriyor. Akşam pert oldu telefon kendi yedeğim vardı onla kurtardım bilginiz olsun.

• quote:

Hata veriyor. Akşam pert oldu telefon kendi yedeğim vardı onla kurtardım bilginiz olsun.

Aslında işlemleri bitti ise ERKAYASAN yedeği bir yere yüklese bizde kendi telefonlarımıza atsak çok iyi olacak.
    Yazılım destek bölümü olmalı orada orijinal yazılım ve güncellemeler olmalı
    isteyen yazılımı kendi yüklese isteyen servise gönderse güzel bir paylaşım olur kanımca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasim535 -- 22 Şubat 2015; 12:43:50 >
    Eskiden sitede mevcuttu firmwareler, şuan yok ne yazıkki. Belkide birileri telefonlarını pert etmiştir ondan kaldırmışlardır.

• quote:

Eskiden sitede mevcuttu firmwareler, şuan yok ne yazıkki. Belkide birileri telefonlarını pert etmiştir ondan kaldırmışlardır.

Onlarda haklılar bir nebze,
    vatandaş hiç bir talimat okumadan başlıyor yazılım atmaya sonra telefon çalışmıyor diyor.
    Bizim gibi 25-30 farklı firmware yükleyenlere el altından link verseler bari:)
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandan beri yoktum tabi boş durmadım telefonla baya bir uğraştım yeni bataryalar hakkinda yazmak bugüne nasip oldu bataryalar benim gibi bir telefon canavarina yetmiyor ama tatmin etti beni gerçekten kaliteli olmuş eskiden diyaliz aleti gibi sarja bağlı yaşıyordu 4 saati zor çıkarıyordu şimdi 9-10 sürekli kullanimi cikartiyor buda cok guzel bir sonuc guncellemeden sonra daha stabil hale geleceğini düşünüyorum.Tum Erkayasan ailesine tesekkurlerimi sunuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • F1453 Plus ın fiyatı belli oldu mu
    Yada M1453

• fiyat konusu muallak ser verip sır vermiyorlar,bu konu açığa kavuşsa ne yapacağımızı bilirdik en azından
  • sendomi S kullanıcısına yanıt
    M1453 İle F1453 arasında çok fazla bir fark olmayacağının sinyallerini vermişlerdi.F1453+ da satışa çıkış tarihi kesin değil gibi o yüzden net birşey söylemekten kaçınmaları normal

• quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik71

M1453 İle F1453 arasında çok fazla bir fark olmayacağının sinyallerini vermişlerdi.F1453+ da satışa çıkış tarihi kesin değil gibi o yüzden net birşey söylemekten kaçınmaları normal

yani o zaman m1453 650tl falanmı olacak en fazla
    Sanmam hocam benim izlenimim daha aşşağıda olacağı şekilde ama dolar kuru vs.. bakıp göreceğiz.
  • quote:

Sanmam hocam benim izlenimim daha aşşağıda olacağı şekilde ama dolar kuru vs.. bakıp göreceğiz.

valla sıkıldım beklemekten zaten ha bire arayış içindeyim ucuzyollu cubot s200 yada s168 alayım dedim forumdan birinden oda cevap vermedi ne zaman çıkacak bu telefon ki
    Valla geçen haftaki karkış mevzusundan dolayı btk dan gelecekler gelememiş bildiğim kadarı ile ama zaten gelseler de f1453 ler hazırmış sanırım. Bunların hemen arkasındanda M1453 lerin işlemleri yapılacakmış. İzlenimim daha 2 haftayı bulacak gibime geliyor satışa çıkması M1453 ün.
  • s3 ekranı kırıldı yine attım kenara elimde eski bir telefon var sadece arayanlar ulaşsın diye,f1453'de alınmaz şimdi m1453'ün çıkcağını bile bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

quote:

eğer m1453 500 üzeri olursa çok zor satar... max 500 olmalı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

quote:

eğer m1453 500 üzeri olursa çok zor satar... max 500 olmalı...

F1453 bile 500 değildi.
    M 1453 nasıl olsun.

• Bence m1453 den beklenti fazla olmamalı gpusunu mali 450 diye lanse ediyorlar ama gerçekte 400. 2gb ramin antutuya bir yansıması yok. İnew v3 le aynı puanı alıyor....

İnew v7 incelemesi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daimbey -- 23 Şubat 2015; 15:38:21 >
  • 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.