Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.403
Cevap
95
Favori
399.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A.T.U.

quote:

Orijinalden alıntı: isa_001453

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Yok zaten. Ama yapma ihtimali varmış. 5.3 inç ekran ve 4g demişlerdi ona uyan inew modeli de L1... :)

Benim hoşuma inew v8 gitti dönen bir kamerası var

Türk milletine öyle alengirli şeyler.yaramaz 2 aya bozarız valla kendinadıma degil 70 milyon adına konuşuyorum

Havamız olsun diye söylüyorum hacı türkiyede dönen kamera satan bir firma varmı? Samsung bile satmıyor. Quatro satarsa olay yaratır.

işte sıkıntı ordan kaynaklı zaten toyota sanruf türkiye şartlarında kullanılacak bir ürün değil diye koymuyor :D
    bugun quatro getirirse kullanıcı hatası demek zorunda sonra kotu olan quatro olur samsung bile getirmiyor bak burdan pay biç.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Yok zaten. Ama yapma ihtimali varmış. 5.3 inç ekran ve 4g demişlerdi ona uyan inew modeli de L1... :)

Benim hoşuma inew v8 gitti dönen bir kamerası var

Türk milletine öyle alengirli şeyler.yaramaz 2 aya bozarız valla kendinadıma degil 70 milyon adına konuşuyorum

Havamız olsun diye söylüyorum hacı türkiyede dönen kamera satan bir firma varmı? Samsung bile satmıyor. Quatro satarsa olay yaratır.

işte sıkıntı ordan kaynaklı zaten toyota sanruf türkiye şartlarında kullanılacak bir ürün değil diye koymuyor :D
    bugun quatro getirirse kullanıcı hatası demek zorunda sonra kotu olan quatro olur samsung bile getirmiyor bak burdan pay biç.

Neyse kalsın o zaman ben şunu merak ediyorum 3gb ram olan inew telefonu yok başka bir firma ile mi anlaştılar yoksa inew in bir ürününün özelliklerini değiştiripte öğle mi satacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar aylardır yeni modelleri bekliyordum ama bir türlü gelmedi..
    İlk başta yıl başında gelir dendi, sonra ocak ayı ortaları gibi dendi ama birtürlü gelmedi.
    Belki elde olmayan prosedürlerden dolayı uzamıştır ama artık daha fazla beklemek istemedim.
    Bu yüzden bugün gidip General Mobile Discovery Elite aldım.
    Eğer birgün bu telefonuma birşey olursa ve Quatro firması bundan daha iyi bir telefon çıkartırsa inşallah o zaman alırız.
    Hepinize iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe4 -- 16 Şubat 2015; 14:46:53 >
  • A.T.U. A kullanıcısına yanıt
    Daha önce de dediğim gibi büyük olasılık L1 modeline 3 GB RAM ihtimalini görüşürler. İnew firmasının 5,3 inçlik modeli olarak L1 var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 16 Şubat 2015; 14:54:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • efe4 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Herkes bekleyemeyebiliyor işte ama firmanın elinden gelende bu demekki. Yoksa kendileri de istemezler müşteri kaybetmeyi.
  • Yeni telefonlar tam olarak ne zaman çıkacak , kesin tarih var mı kız arkadaşıma alacaktım uzun süredir bekliyorum bekliyorum .
  • Arkadaslar merhaba benim Quatro Mobile cihazimda durduk yere SD kart beklenmedik bir sekilde cikarildi uyarisi geliyor ve cihazim SD karti okumuyor bir kere daha boyle olmustu kendi kendine duzelmisti ama bu sefet duzelmedi yardimci olabilir misiniz?
    Suan mobildeyim pc gecince fotoyu atacagim
    yardimci olursaniz sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Agasu06

Arkadaslar merhaba benim Quatro Mobile cihazimda durduk yere SD kart beklenmedik bir sekilde cikarildi uyarisi geliyor ve cihazim SD karti okumuyor bir kere daha boyle olmustu kendi kendine duzelmisti ama bu sefet duzelmedi yardimci olabilir misiniz?
    Suan mobildeyim pc gecince fotoyu atacagim
    yardimci olursaniz sevinirim..

SD kartın hasarlı olabilir başka bir SD Kart bulabilirsen onlada denersin eğer aynı uyarıyı veriyorsa yine SD Kart girişinde büyük ihtimal problem var.. Eğer vermezse kendi SD kartındaki yedeklerini vs al sonra biçimlendirmeyi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesaydin00

Telefonu ekran sorunu için kargo ile servise yolladim. Kargo sabah ellerine ulaşıp öğleden sonra ayni gün kargoya yetistirmisler.
    Şaşırdım mi hayır :) Çünku Adamlar bayram önceki yani arefe günü saat 23.00 civari Bursa Nilufer'den çıkıp İnegol'e cihaz getirmişlerdi bana vip hizmeti almistim :)

Tesekkurler

Bana da arefe günü bursa dan otobüs le yollamislardi.3 adet bayram bitişi hesaplarına havale yapmıştım.müşteri desteği güzel keşke 3 gb gamli yüksek model getirseler bende htc m7 var değişimi yüksek modelle yapmak isterim saygılar

• Sanıyorum Yeni modelleri bekleyenlerden biri de ben olacagım ürün almak çok kolay ama gerek duyunca bi muhatap bulabilmektir aslolan o yüzden biraz daha beklemde yim
  • firma yetkilisine burdan sorayım benim gibi diğer yei telefon alacakalr adına,hocam bu yeni ürünler ne zaman gelecek 2 hafta sonra falan gelcekse bende bekleyeceğim artık yoksa dogge dg550 alacağım elimde idareten bir telefon var ve android değil :)
  • sendomi S kullanıcısına yanıt
    Onumuzdeki hafta insallah satisa cikacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: Quatro China

Onumuzdeki hafta insallah satisa cikacaklar

hadi inşallah çıkarda alırız,bekleyen baya arkadaş var forumda
  • Quatro China kullanıcısına yanıt
    bu hafta cıkacaktı hani bide cıkacaklar derken kac model cıkacak

• direc-t D kullanıcısına yanıt
    F1453 modeli cikacak insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: erolinci

Ardadaslar basima bir isgeldi 2 gun once arkadasa aldigimiz quatro t1461 telefona nazar degdi herkez basina usustu bufiyata nasil bu kalite telefon diye masada bakarlerken telefona cay dokuldu telefon gitti simdi kurutmaya calisiyor ardadas kahvede karsonluk ediyordu zavallim zor almisti telefonu ilk akilli telefonuydu cok uzuldum kendimi suclu hissediyorum ben olmasam almiyacakti

Ve sonuc Eser bey sagolsun hemen donus yapti telefonu gondermemi gerekeni yapacaklarini soyledi telefonu gonderdik hicbir karsilik beklemeden garanti kapsamina girmemesine ragmen telefon yapildi cok kisa surede geldi yaninda hediye kirilmaz ekran jeletiniyle birlikte.Allah eser bey ve quatro ailesinin yolunu acik etsin ben boyle bir firma anlayisi gormedim turkiyede bir ilk

• quote:

diğer modeller m1453 ve 5:3'' denen telefon ne zaman çıkacak,şu anda f1453 bulabiliriz tek tük fiyatı biraz pahalı gibi yeni telefonlar geldiğinde fiyat ne olacak acaba
  • quote:

F1453 Candır.
  • Arkdaşlar T1461'in pil durumu nasıl acaba ? Hediye olarak almayı düşünüyorum batarya kafamı kurcalıyor..
  • valla biran önce çıkarsa çok iyi olur bende alcam 7210 la ıdare edıyorum
  • 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.